Лидл - 93 Започна да става коледно :)

• 109 667
  • 753
  •   1
Отговори
# 405
Може ли малко повече инфо?

# 406
Може ли малко повече инфо?

Ако си от София, просто следи темата тук и ще разбереш кога ще има шатри. Скоро мина последната акция.

# 407
Ок,  благодаря. Досега не съм следила темата и затова не съм в час Simple Smile

# 408
Никога не съм виждала дървени играчки на шатрите, та не се ядосвайте много  Hug  И да е имало, са били много малко
Но пък разгледах каталога, какви красоти и изкушения за мъниците  Crazy

# 409
Здравейте, чета ви и не мога да разбера... има отделен коледен каталог ли? Защото не го откривам... Или говорите за брошурата?  Hug

# 410
  • София
Ето го коледния каталог https://spisanie.lidl.bg/. Поне 3-4 пъти е публикуван в темата.

# 411
в лидл се продават пасти за зъби нали?

# 412
  • София

Да.

# 413

Ахъм. И четки има...че и мъжки чорапи даже Peace

# 414
  • Beyond the stars
сериозно ли  Mr. Green
в софия си правят разпродажбите на застоялите стоки от лидъли на цяла БГ  Peace

Не съм убедена, че са само от цяла БГ  Laughing Показвах детска люлка (https://www.lidl.de/media/campaign/0/0/1/0/7/8/3/f9d681f2-a61b-4 … -487a1ca94220.jpg ) която взехме и не ми се струва, че съм я виждала тук изобщо, ама може и да съм пропуснала  Blush

Между другото струва ми се, че Лидл в Ринг мол е доста по-зареден от останалите, имаше и доста нехранителни неща от предни седмици, които в другите доста се разграбиха. Примерно апаратът за кръвно при нас се разграби, пък в Ринг мол си имаше доста бройки.  Wink

# 415
Ето го коледния каталог https://spisanie.lidl.bg/. Поне 3-4 пъти е публикуван в темата.

Благодаря, наистина не го открих. Извинявам се.   Peace

# 416
Между другото струва ми се, че Лидл в Ринг мол е доста по-зареден от останалите, имаше и доста нехранителни неща от предни седмици, които в другите доста се разграбиха. Примерно апаратът за кръвно при нас се разграби, пък в Ринг мол си имаше доста бройки.  Wink
Това е добро инфо, не ми е далече Ринг.   Hug
Но в кварталния Лидл също имаше апарати за кръвно в изобилие вчера.

# 417
  • София
Пак да повторя, че някъде във Враца има склад на Лидл, който си е постоянен и там цените и стоките са, като в шатрите. Не съм ходила, но две приятелки само от там пазаруват. Преди месец имаше инхалатори за по 30лв.

# 418
  • софия
Mежду другото струва ми се, че Лидл в Ринг мол е доста по-зареден от останалите, имаше и доста нехранителни неща от предни седмици, които в другите доста се разграбиха.
И аз имам такова усещане. Освен това в него има хранителни "био", които ги няма в другите магазини.

# 419
  • Beyond the stars
Пак да повторя, че някъде във Враца има склад на Лидл, който си е постоянен и там цените и стоките са, като в шатрите. Не съм ходила, но две приятелки само от там пазаруват. Преди месец имаше инхалатори за по 30лв.

Дали можеш да дадеш координати, ако имаме път  да го проверим:blush:

Общи условия

Активация на акаунт