Лидл - 93 Започна да става коледно :)

• 109 864
  • 753
  •   1
Отговори
# 165
vitaminka, много хубава украса!

# 166
Здравейте, някой дали е прал играчка от Ледена епоха? Подариха ни една и ми се иска да я врътна в пералнята, но не знам какво ще изкарам от там след това:)

# 167
vitaminka, как хубаво ме подсети, че си нямаме елха. Миналата година нашата издаде багажа и я изхвърлихме. Много е хубава твоята Simple Smile

Аз съм прала играчка, че и в сушилнята я сложих- нищо й няма.

# 168
И аз ги изпрах в пералнята, нищо им няма Simple Smile

# 169
Аче- обезмаслител+белина бива ли го?
 E този

И 2: Мнения за сушилника за дрехи от миналата седмица / на който едното крило се маха/?
 Мерси

# 170
Благодаря! На 30 градуса+ центрофуга ли( примерно 800)?

# 171
Ние имаме Шира,прах я на 30 градуса,нищо й няма.Не посмях обаче да я пусна в сушилня.

# 172

Да, на 30 градуса на програмата за ръчно пране. После ги суших на сушилника, че ме беше страх в сушилнята Simple Smile

# 173
Аче- обезмаслител+белина бива ли го?
 E този

И 2: Мнения за сушилника за дрехи от миналата седмица / на който едното крило се маха/?
 Мерси

Този ми е много скъп-почти 5 лв Stop Белина с пръскала беше 3 лв в седмицата на Акция блясък.
Аз взех от другата белина на 2.89 лв, но не съм я пробвала. Предполагам, ще върши същата работа като Доместоса, но е доста по-евтина.

# 174
  • Бургас
Шира и Сид изпрах аз. На 40 градуса с центрофуга на 1000 оборота. Не са мръднали.

# 175
Момичета поръчах си слоу-кукъра на клиентската линия ,че бяха свършили и сега ме гложди една мисъл -вътрешният съд керамичен ли е ? newsm78

# 176
  • Вестерос
Всичко ли може да си поръчаш по телефона?

# 177
Всичко ли може да си поръчаш по телефона?
да, ако има залежала стока

# 178
Момичета поръчах си слоу-кукъра на клиентската линия ,че бяха свършили и сега ме гложди една мисъл -вътрешният съд керамичен ли е ? newsm78

Да.

# 179
  • Пловдив
Купих от вакуумните торби и след 2 дена бяха поели въздух.Гледам "ципа" е добре затворен и на двете, освен да изпускат от клапата. Успявате ли да ги задържите вакуумизирани?
  И при над едната торба изпусна въздуха.
Вземи на Икеа, от две години съм вакумирала дрехите на малката и не са мръднали Peace

Общи условия

Активация на акаунт