Лидл - 93 Започна да става коледно :)

• 109 799
  • 753
  •   1
Отговори
# 315
  • Варна
Снощи, в Лидл на Владислав (Варна) съвсем свободна и необезпокоявана се разхождаше една мишка  newsm78 При сигнализиране на една от служителките: Ами ще кажа на управителя, но нищо не може да се направи  #2gunfire Възмутена съм!  Naughty
Crazy Crossing Arms Crossing Arms
ужас..
Дали ще пускат пак дървени играчки,имаше миналата година по коледа едни влакчета newsm78 Хубави бяха.

Последна редакция: пн, 14 ное 2016, 11:05 от Velina_p

# 316
Не пише ли какво трябва да е маслото - на стайна температура или студено? Но в никакъв случай не трябва да е разтопено.

Пише да е меко Peace предполагам на стайна температура трябва да се остави, да намекне.
И все пак, ако някой миналата година ги е правил тези сладки, нека да се включи да вмъкне лъч светлина Laughing

какво точно е съдържанието на пакета ?
п.п. окей , а нещо за очертаване , като боичките в тубички ? Simple Smile)

Няма тубички, мац...само шарени топченца за поръска, и отделно суха смес за глазура, която се смесвала с 2 с.л. хладка вода и се маже отгоре върху изстиналите сладки-с нож или четка Peace

# 317
  • София
Ееее, ботуши чак от 8 декември и до 35 номер. Ще се търси на друго място. Толкова ги чаках....

# 318
Ееее, ботуши чак от 8 декември и до 35 номер. Ще се търси на друго място. Толкова ги чаках....

Къде ги видя...и аз ги чакам, трябват ми 32 номер...ама доста късно бе Tired

# 319
  • София

В коледното списание с играчките, към края - https://spisanie.lidl.bg/

# 320

В коледното списание с играчките, към края - https://spisanie.lidl.bg/

bouquet

# 321
Моля, ако някой има сполучлива рецепта за тесто за шприца за сладки, нека я сподели  Praynig bouquet

И аз ще съм благодарна. Свекърва ми ми е купила шприца, формичките за бисквити и по-голямата тавичка с ринг Simple Smile

# 322
А кога ще ги пускат тези играчки, знае ли се?

# 323
А кога ще ги пускат тези играчки, знае ли се?

На траншове са. Горе на всяка страничка от коледното списание има дата. Първите почват от 17.11 и така до коледа, всеки четвъртък по нещо Grinning

# 324
  • Вестерос
Аз харесах дамския червен пуловер, дали ще го пускат  Laughing

# 325
Мъжките нощници имат ли размер като височина?!

# 326

кажи, че имаш предвид мъжките пижами  Mr. Green

# 327
Някой има ли идея защо има изостанали (преди 2 седмици някъде ги пуснаха)от черните ботуши (които бяха и ниски и с токче), ако си ги спомняте...Да не би да не са се харесали и да са върнати???

# 328
  • Перник
В събота си купих бисквитен крем http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=49959 Не е лош, но едва ли ще повторя покупката. Ям си го директно от буркана, мъжът и детето отказват да го пробват  Laughing

Успяхме да си вземем и Бък. Препотих се 3 пъти докато намеря картончето с точките - бях убедена, че ми е в портфейла, а се оказа в едно джобче на чантата ми  Crazy

Гледам ботите откакто са ги пуснали. Не ми харесват. Изглеждат ми твърде изкуствени  Peace

# 329
Някой има ли идея защо има изостанали (преди 2 седмици някъде ги пуснаха)от черните боти(ботуши,които бяха и ниски и с токче), ако си ги спомняте...Да не би да не са се харесали и да са върнати???

И при нас има доста от тях. На мен лично ми хареса единият модел, но не намерих 39 номер-от ниските с едни висящи въженца. Или много са заредили, или е нямало интерес според мен Thinking

newsm78 newsm78

Айде бре, сладкарките, къде сте....някой да сподели за готовите смеси за сладки кво става , става ли нещо от тях Laughing Praynig

Общи условия

Активация на акаунт