Лидл - 93 Започна да става коледно :)

• 109 671
  • 753
  •   1
Отговори
# 435
  • sofia
То големия беше на 10 като си го харесаха.
За малко дете, кола с дистанционно, от тези, които се въртят на всички посоки и не спират при най-малкия ръб. От този тип имаха като малки.
Скрит текст:

# 436
Здравейте!

Големия ми син ми иска хеликоптер с дистанционно ,гледам че в Лидл ще пускат такъв..Миналата година май пак пускаха  същия хеликоптер newsm78.
Моля за мнения отнсоно играчката ,как ви струва?
Пласмасов ли е или метален ,чуплив ли е,опасно ли е за 2 годишно дете(това най ме притеснява),50 лв не са малко пари за мен newsm78 и се чудя..

До момента сме купили 4 хеликоптера (и от джъмбо, които не стават), но сина ни беше на 5г., когато взехме първия. За 2-годишно дете не става категорично; управлението е трудно.
Нашия синковец стана виртуоз-гони батко си с хеликоптера Mr. Green
Тези в лидл, са читави, но пак казвам, иска се опит...

# 437
Я кажете, за три годишно дете кои от предстоящите играчки в Лидл препоръчвате? На кутиите е оказано, но всяко мнение ще ми е от полза -Благодаря!

# 438
За играчките - летящите не са за под 4-5 годишни определено. Имаме Летящ робот от миналата Коледа около педя висок - първия полет завърши в моята коса Simple Smile.
Има обаче едни Коли и Самолет, които са с т. нар. Бебешко дистанционно - обикновено до 2-3 опции с големи бутони и се движи по земята. Не го намирам сега на картинка.
За 3-годишно дете с едно на ум при играчки с дребни части. Все може да му хрумне да лапне нещо. Иначе каквото му е интересно.
Някой видя ли дамските спортни долнища? Изключих сутринта да мина през магазина.

# 439
  • Перник
Подарявали сме хеликоптер (не от Лидл) на по-голямо дете - десетина годишно. В началото татковците се забавляваха повече  Laughing Ние имаме комплект от 2 хеликоптера, купуван от Комсед за около 50 лв. Отново се ползват по-скоро от тати, но и когато се съберат повече деца става забавно. Най-добре е да се пускат навън и да няма вятър, защото хеликоптерчетата са много леки и може да ги отнесе. Не мисля, че се управляват трудно, но все пак е хубаво и съседите да са отзивчиви - нашият дядо Милчо вади хеликоптери от картофите и подава през оградата поне десетина пъти  Laughing
За 2-годишно дете не е подходящ според мен.

# 440
Велина, отговорили са ти вече за хеликоптера, но и аз да кажа.
Синът ми е колкото твоят почти, сега януари ще прави 6г.  За 5 му РД купихме такъв хеликоптер, защото беше гледал някакво детско и искаше.
 Трудно е за управление.  Трябва много фино да се натиска лостчето, иначе хеликоптера се блъска в стената и тавана. С две-думи - детето не игра с него. Един ден само го пуснаха с баща му и така си стои в кутията сега. Не ти препоръчвам Peace

# 441
Здравейте, имате ли спомени кога пускаха дървените играчки?

# 442

Не четеш ли темата? Върни са малко назад и ще видиш Peace

# 443

Не четеш ли темата? Върни са малко назад и ще видиш Peace
Видях каталога:) Нямам много време да чета.

# 444
Момичета някой вземал ли е от картофените дукеси и огретена,хубави ли са  Thinking

# 445
Момичета някой вземал ли е от картофените дукеси и огретена,хубави ли са  Thinking

Аз съм взимала преди, хич не ми харесаха. Особено за цената си.

# 446

Миналата година през ноември края.

# 447
  • Пловдив
Ако е спешно - и в Джъмбо има пистолети и пръчки с различни цветове и брокат.
искам качествено нещо... Опитът ми с пистолетите от джъмбо не е добър ooooh!
май ще ходя до някоя железария newsm78

Хеликоптер взехме на баткото за 5 РД. Видя му сметката за седмица Mr. Green После му взехмр този от ЛИДЛ - вече имаше някакъв опит, та изкара доста повече време hahaha Сега има летящ робот, вече се е специализирал в управлението и се справя доста добре, предвид това че робота е от стиропор Shocked

Харесах си поялника от четвъртък, че мм мрънка като ползвам неговия Twisted Evil

# 448
Мерси Simple Smile
Аз съм взимала преди, хич не ми харесаха. Особено за цената си.

# 449
  • София
Картофените дукеси, моята дъщеря много ги уважава. Обича полуфабрикати, детска работа. И ноазетите от френската седмица. Хелуинските подобни картофени духчета и т.н. не са така вкусни обаче.

Аз искам да попитам, сладкарските бои пробвали ли сте ги
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=50063
Интересно ми е, в съдържанието като има захар, нали не са за директно рисуване, а трябва да си направя захарен крем примерно, и да го оцветя с тях. Още повече че са само 3-те основни цвята, а останалите трябва да си ги направя.

Общи условия

Активация на акаунт