Щастливи сме безкрайно знай, мами ще сме ние през МАЙ- ТЕМА 2

• 43 481
  • 747
  •   1
Отговори
# 360
Момичета днес бях на ФМ. Май и ние се записваме в клуба на момчетата. Лекарят не беше много сигурен, но "нещото" на мен си ми се видя като 100%-тово пишле stork-boy На 6.12 имам час и при друг лекар...така, че там се надявам вече да имаме категоричен отговор. Бебето за момента се развива доста едричко...с 2 седмици напред и ако продължава така най-вероятно ще ми изместят термина за 24.04 (сегашния е 06.05).  Важното е, че му разгледахме всички органи и всичко е наред Party

# 361
И при нас върви 2 сед., но ни казаха, че това не измества термина. Просто си върви по-голямо и това вероятно е спрямо нашата структура(двамата сме си едри).

# 362
И при нас върви 2 сед., но ни казаха, че това не измества термина. Просто си върви по-голямо и това вероятно е спрямо нашата структура(двамата сме си едри).

Може и аз да не съм разбрала правилно за термина...в момента, в който ми казаха, че ще е момче и няколко секунди ми се губят  Joy

# 363
Здравейте,  момичета! И аз днес бях на преглед. И ние вървим седмица напред и доки каза термин 28.04.17. Аз си дебелия стремглаво и съм добре. Днес доки видя за секунда сини гащи, но след седмица- две ще ходя на ФМ и тогава ще разберем, надявам се окончателно! Леко бременеене на всички! 😉 🌸

# 364
Момичета на какво мнение сте за почистването на лице от козметик и има ли някои от вас които ходят. Аз чух спорни мнения и се чудя дали да ида, а си имам нужда.

# 365
Може и аз да не съм разбрала правилно за термина...в момента, в който ми казаха, че ще е момче и няколко секунди ми се губят  Joy
Тединка, ама ме разсмя  hahaha Joy

И ние вървим две седмици напред, но не са споменавали за изместване на термин  Rolling Eyes

Аз днес се замъкнах на лекар, че с тази изстинка, дето я мъкна една седмица вече се побърках! Изписаха ми хомеопатични и билкови препарати и веднага ми облекчиха! Така че, ако някой от вас се гърчи - не се мотайте с бабешки методи, защото понякога не действат и нещата се забатачват!

# 366
Момичета да се оплача и на вас днес сутринта като слизах по стълбите и се подхлъзнах и поднах на дупе обадих се на моето доки да ме прегледа но по закона на мърфи тя тръгвала извън града и нямала да може и ми каза че нищо нямало да ми има да пия магнезии и да сипочивам.Аз си останах в нас обаче цял ден ниско долу корема ме боли и като взех да се притеснявам още повече и в 16.30 часа зйпочнах да звъвя да търся доктор да ме прегледа накрая намерих един и той ми каза че всичко е наред и ми изписа болкоуспокояващи и каза ако со 10 тина дни не ми мине да отида пак.

# 367
Момичета да се оплача и на вас днес сутринта като слизах по стълбите и се подхлъзнах и поднах на дупе обадих се на моето доки да ме прегледа но по закона на мърфи тя тръгвала извън града и нямала да може и ми каза че нищо нямало да ми има да пия магнезии и да сипочивам.Аз си останах в нас обаче цял ден ниско долу корема ме боли и като взех да се притеснявам още повече и в 16.30 часа зйпочнах да звъвя да търся доктор да ме прегледа накрая намерих един и той ми каза че всичко е наред и ми изписа болкоуспокояващи и каза ако со 10 тина дни не ми мине да отида пак.

Здравей аз бях паднала от третата стълба по дупе 12 13 седмица. Нямах проблеми. Надявам се и при теб да е така. Късмет Simple Smile

# 368
krisi862 аз продължавам да си ходя на козметик като пропусаме дарсонвалът.

mims_861 Ужас, сигурно много си се притеснила с това падане  Hug Като се замисля, че ни предстоят още поне 3 месеца снегове и поледици...трябва много да внимаваме. Надявам се болкоуспокояващите да са ти помогнали за болката, а и ти да си се поуспокоила след прегледа.. 

# 369
Здравейте, официално след втория бхс и консултацията с генетици ми казаха да направя амниоцинтеза около 20 декември. Стискайте палци всичко да е наред и малкото ни момченце да е здраво  Sad Sad
Злати, какви са резултатите ти от второто БХС?
Иначе аз днес се филмирах, че вече влизам в 5 месец, а не съм качила нито килограм  Rolling Eyes До днес го приемах съвсем добре, но майка ми и други близки не спират да ми опяват, че не съм ядяла, а не е така, ям си нормално. Вярно е, че може би нямам много апетит,но не изтървам хранене, а междувременно ям по някой плод.

Za Daun 1:180 ... Ne znam ne moga da mislq za drugo napravo, znam che vsichk ikazvat spokoino i taka natatuk. no shte e i tochno po praznicite okolo 24 sht emi q pravqt i sigurno shte chakam edin mesec rezultatite.

Izvinqvam se che ne e e kirlica no na rabota nqmame.

Здравей , аз те разбирам напълно на мен на първия скрининг ми показа риск от даун 1:237 и реших да не правя втория за да не се филмирам още повече и направо реших да отида в София в майчин дом за амниоцентеза и сега на 12 ми предстои! Нормално е да не си спокойна аз колкото и да се опитвам немога също да съм спокойна говорих със жени минали през това с много по висок риск 1:4 и с какви ли още не ,но ефекта е временен ,докато немине процедурата си е притеснение и напрежение . Аз ще ходя точно на следващия ден след рождения ми ден . Просто се моля и се надявам всичко да е наред и гледам да се разсейвам. Пожелавам успех, като мине моята процедура ще пиша за да споделя с теб как е минало ,защото знам страховете ти   Cry Praynig

# 370
Момичета, стискам палци всичко да е наред! Praynig
Само да са здрави, това си повтарям всеки ден, защото денонощно ме измъчват киселини и почти всеки ден си повръщам вечерята преди лягане...дотяга ми, но си казвам, това се търпи, за време е и очаквам финала да е прекрасен Simple Smile
Тази сутрин голямата (6г) се събуди с температура, болеше я глава още от 4,30 и дадох нурофен за юноши (пак течен), че вече ми стана жал как се мъчи детето, след 20мин повърна...
Сега не иска да яде, само лежи, но поне каза, че и е олекнало на главата. Уф, на 6 години стана и все още съм същата паника и параноя...не знам като се роди и малкото какво ще става.

# 371
Момичета, стискам палци всичко да е наред! Praynig
Само да са здрави, това си повтарям всеки ден, защото денонощно ме измъчват киселини и почти всеки ден си повръщам вечерята преди лягане...дотяга ми, но си казвам, това се търпи, за време е и очаквам финала да е прекрасен Simple Smile
Тази сутрин голямата (6г) се събуди с температура, болеше я глава още от 4,30 и дадох нурофен за юноши (пак течен), че вече ми стана жал как се мъчи детето, след 20мин повърна...
Сега не иска да яде, само лежи, но поне каза, че и е олекнало на главата. Уф, на 6 години стана и все още съм същата паника и параноя...не знам като се роди и малкото какво ще става.
Цял живот ще се притесняваме за децата си, няма как, аз имам също едноо ама е по малък 2 г и 10 м. просто изпитвам ужас като почне с температури и начални признаци на разболяване. Не мисля че ще се промени това нещо  Grinning

# 372
Za Daun 1:180 ... Ne znam ne moga da mislq za drugo napravo, znam che vsichk ikazvat spokoino i taka natatuk. no shte e i tochno po praznicite okolo 24 sht emi q pravqt i sigurno shte chakam edin mesec rezultatite.

Izvinqvam se che ne e e kirlica no na rabota nqmame.

С процедурата всичко ще е наред, вярвам че и бебчо е добре. Вярвай в своето детенце и бъди силна. Знам, че каквото и да ви кажем никой не може да ви успокои. Наистина ще е труден период за вас времето което ще чакате за резултатите. Всичко ще е наред. Стискаме  палци.

# 373
Момичета на какво мнение сте за почистването на лице от козметик и има ли някои от вас които ходят. Аз чух спорни мнения и се чудя дали да ида, а си имам нужда.
Аз ходя на козметик, почиства ми ултразвуково лицето, маски, всичко си прави- няма ми нищо. И доколкото знам няма проблем. Но е хубаво да си кажеш на козметичката, че си бременна, ако не личи.

# 374
Как сте момиета ?
При нас няма кой знае какво ново. Всичко си върви нормално, но АГ-то каза, че плацентата ми е ниско. За сега не ме притеснява, защото има още време да се вдигне.

Злати знам, че всичко ще бъде наред  Hug

Общи условия

Активация на акаунт