Щастливи сме безкрайно знай, мами ще сме ние през МАЙ- ТЕМА 2

• 43 423
  • 747
  •   1
Отговори
# 630
Задължително ще се разтърся да "започна работа" Grinning Мислех, че понеже не съм работила няколко години нямам право, но явно мога да си ползвам майчинство.
SilverR при мен хормоните са откачили, ту съм невероятно щастлива, ту плача за щяло и нещяло.По едно време ме беше обзела параноя, че никой не ме разбира и обича. Вчера плаках на един индийски филм  Joy

# 631
И аз съм станала супер ревлива... Като видя някоя мила сценка по телевизията и веднага почвам да цивря.  Joy В началото доста се нервех за вдякакви глупости...сега обаче ме е обвзело едно спокойствие. Дано така откарам и след като се роди бебчо  Praynig

# 632
Силвър, за осигуровките не може да се довнася, защото данните се подават всеки месец.А да внасяш повече месеците до майчинство няма смисъл - накрая се вадят средно аритметично 18 месеца назад и дори да си внасяла повече 4-5 месеца от бременността, се обезмисля на база предходните 13-14 месеца. Преди време връщаха само 6 месеца назад и масово се осигуряваха на макс.доход, но с тези 18 месеца се промениха нащата.

не 18, а 24 месеца назад

# 633
Криси, аз започнах пък да се самоосигурявам. И това е вариант, въпреки, че по-сложен. Но защо да губиш едни пари, които въпреки, че са минимум, калкулирани за двете години въобще не са малко?!

Ей тоя калкулатор и много готин, можеш да пробвашс различни цифри и да видиш има ли смисъл да се осигуряваш на по-висока заплата до края или не - https://www.kik-info.com/kalkulatori/maichinstvo.php

Аз от самото начало съм ревлива, по едно време мина, сега пак. Сутрин още в банята си поплаквам за добро утро и после на етапи през деня  Laughing Често и на улицата ми се насълзяват очите  ooooh! луда работа. И си мисля гадости също  Embarassed  Сигурно е от хормоните, защото не съм такъв човек по принцип.

# 634
Благодаря за поправката, да 24 месеца са.

Последна редакция: ср, 21 дек 2016, 23:28 от Organza

# 635
Криси, аз започнах пък да се самоосигурявам. И това е вариант, въпреки, че по-сложен. Но защо да губиш едни пари, които въпреки, че са минимум, калкулирани за двете години въобще не са малко?!

Ей тоя калкулатор и много готин, можеш да пробвашс различни цифри и да видиш има ли смисъл да се осигуряваш на по-висока заплата до края или не - https://www.kik-info.com/kalkulatori/maichinstvo.php

Аз от самото начало съм ревлива, по едно време мина, сега пак. Сутрин още в банята си поплаквам за добро утро и после на етапи през деня  Laughing Често и на улицата ми се насълзяват очите  ooooh! луда работа. И си мисля гадости също  Embarassed  Сигурно е от хормоните, защото не съм такъв човек по принцип.
О супер, калкулатора е много готин. Покрай вълнението за бебчо въобще не се бях замисляла за майчинството, но е време да се задействам, защото сумата не е никак малко. Ако не успея да намеря кой да ме запише и аз сигурно ще започна да се самоосигурявам. Знам, че месеците ще се търкулнат, но мен такова спокойствие ме е обзело. Другия месец ще подписваме, а нищо не сме купили Grinning Още не сме и решили къде ще живеем, въобщееее не мога да се позная. Нищо не ме интересува, живея от преглед до преглед Grinning

# 636
krisi862 аз пък съм обратно с емоциите. И ние все още не знаем къде ще живеем, търсим квартира и удряме на камък. Хормоните явно при мен доста бошуват, защото това е основната тема поради която си поплаквам. Но освен, че плача има моменти например когато съм заспала и някой посмее дори без да иска да ме събуди, както казва ММ се показва едно демонче иии става страаашно. Има дни пък, в които се чувствам толкова щастлива, че чак не мога да повярвам, ходя си цял ден нахилена Grinning

Относно осугуровките наистина трябва да се направи сметка, защото аз се чудех дали да ме осигуряват на повече, но като сметнах, парите които ще дам за осигуровки, са почти колкото щях да взема и се отказах. Останах си на това, на което съм.

# 637
Аз нямам проблеми с емоции, но цяла седмица съм под адреналин Grinning мъжът ми си идва утре, два месеца не сме се виждали, голяма емоция Grinning днес цял ден ще готвя и ще чистя , подреждам , че като се върне има способността да прави кочина за минути и ако преди това е било разхвърляно настава пълен хаос Joy
Вие как сте днес? Някакви оплаквания? Аз имам само едно - спешно ми трябват нови сутиени, положението е преливащо Joy

# 638
mikipoli аз от 2 месеца се разкарвам със спортни сутиени. Купих си и един "по-така" с дантелки...една приятелка ми даде сутиена си за кърмене, който става за сега също и това е. Като захващаме темата за гърдите...появи ми се онзи ден 1 стрия на едната гърда отдолу. Много е малка за сега, ама много се разочаровах като я видях. Хем се мажа и сутрин и вечер...явно наистина си е въпрос на кожа.  Sad  Да се надяваме, че на корема ми поне няма да се появят. Тази скритата там отдолу под гърдата ще я преживея  Grinning

# 639
 Joy Joy Joy Joy дами, положението с бельото е плачевно - аз вече съм само на вълна спорти сутиени, другите са ми неудобни, само че пък със спортинте - или гръдната обиколка ми е малка, или чашките големи ... а не ми се инвестира в скъпо бельо. Без друго купувам нов на всеки 2-3 седмици.... Сега вече имам проблем и с бикините - не всички чифтове са ми удобни вече - на моменти ми идва да се гръмна... чувствам се като плондер #2gunfire #2gunfire #2gunfire От друга страна като усетя бебчо, като се видя в огледалото или в очите на мъжо (той пък много ме харесва така пухкава) и ми минава и ми става хубаво....та кой каза - ХОРМОНИ?!! Joy Joy bouquet

# 640
Аз с бельото задържам положението. Взех си удължители за сутиените, дето се слагат на гърба и все още съм си със старите. За бельото съм страшно доволна от едни полубоксерки на H&M. Вървят в комплект по 3бр. памучни са,а ластика им е дантелен.
Като спомена за мъжа не мога да повярвам с каква любов и умиление ме гледа. Толкова ужасна, а всъщия момент обичана не съм се чувствала никога  Grinning

# 641
Аз с бельото задържам положението. Взех си удължители за сутиените, дето се слагат на гърба и все още съм си със старите. За бельото съм страшно доволна от едни полубоксерки на H&M. Вървят в комплект по 3бр. памучни са,а ластика им е дантелен.
Като спомена за мъжа не мога да повярвам с каква любов и умиление ме гледа. Толкова ужасна, а всъщия момент обичана не съм се чувствала никога  Grinning

newsm78 newsm78 и аз се чудя на мъжо - а уж не харесвали дебели... вярно че бременна не е равно на дебела ама все пак....

разкажи ми за тези удължители - от къде например си ги вземаш, как изглеждат? не съм виждала, даже не съм чувала Tired

# 642
Все пак ние сме доказателството за тяхната плодовитост  Joy
Ето такива съм си взела http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0192396005.html, но освен в H&M мисля и, че из китайските магизини за бельо съм виждала. Но аз си купувам сутиените от там и за това всех и удължителите, че кукичките ми съвпадат точно.

# 643
Благодаря, Криси!  bouquet

# 644
Изобщо не се бях сетила за спортните сутиени, сега ще пробвам един, който носех лятото като ходех на каланетика, удължителите няма да свършат работа при мен, защото чашките са ми малки вече. Имам за кърмене два сутиена, но са от евтините и са като бабешки хахах, не знам как да обясня, не ми харесват, не поддържат бюста стегнат

Общи условия

Активация на акаунт