Щастливи сме безкрайно знай, мами ще сме ние през МАЙ- ТЕМА 2

• 43 413
  • 747
  •   1
Отговори
# 645
Аз да си призная понякога (да не кажа доста често) си ходя без сутиен  Embarassed
Чашките са ми доста тесни вече и ми притискат всичко и боли  Sad
Мисля януари да правя такива покупки, че и бикините почнаха нещо да стягат. Ама малко ще закрепя положението, че много преразход, много нещо  Confused

ted_in_ka пробвала ли си да се мажеш с кокосово масло? Не спирай да мажеш, може и да ти изчезне тази стриичка. За съжаление май наистина си зависи от кожата, но каквото можем ще правим, за да намалим щетите.

На мен сега най-голямата драма ми е спането. Не мога да си намеря място. А наляво, а на дясно, гърбът ме заболява, ръцете изтръпват... Най-комфортно ми е по гръб, нощно време се събуждам доста често в тази позиция. Наистина ли е толкова лошо да се спи по гръб?  Cry

# 646
SilverR точно с кокосово + каково масло се мажех вечер. Сутрин използвах един крем на Кокона. От два дена смених с Елансил сутрин и вечер...да видим какво ще стане Simple Smile Подариха ми и един крем на Лиерак...та и неговия ред ще дойде по-нататък...
За спането...аз си взех възглавница за бременни, но и аз доста често се въртя нощем. Сутрин като стана понякога ме боли кръста и като цяло ми е труден момента с раздвижването. Аз много-много не спя по гръб (и преди да забременея не обичах)...но доста кофти неща и аз прочетох за него и определено бих се въздържала. Въпреки, че една моя позната само по гръб каза, че е спала пък нищо й няма на момичето  Laughing

# 647
Какво му е на спането по гръб? Аз така изкарах първата бременност, сама така ми беше уддобно , в началото имах мн болки от разтягането на матката и само по гръб, въпреки че цял живот си спя настрани

# 648
Ето една статия по въпроса за спането по гръб, на която попаднах.. http://purvite7.bg/bremennost-i-spaneto-po-grb/

# 649
Божеее, колко съм смотана Simple Smile в магазин за бельо работех, преди да изляза в болничен, а хич не ми е идвало на акъла да си взема удължители за сутиените Simple Smile
Що се отнася до кокосовото масло, аз предната седмица реших да почна да се мажа, намазах си тумбачето и се изринах веднага...и повече не посмях да се мажа...

# 650
Аз да си призная понякога (да не кажа доста често) си ходя без сутиен  Embarassed
Чашките са ми доста тесни вече и ми притискат всичко и боли  Sad
Мисля януари да правя такива покупки, че и бикините почнаха нещо да стягат. Ама малко ще закрепя положението, че много преразход, много нещо  Confused

ted_in_ka пробвала ли си да се мажеш с кокосово масло? Не спирай да мажеш, може и да ти изчезне тази стриичка. За съжаление май наистина си зависи от кожата, но каквото можем ще правим, за да намалим щетите.

На мен сега най-голямата драма ми е спането. Не мога да си намеря място. А наляво, а на дясно, гърбът ме заболява, ръцете изтръпват... Най-комфортно ми е по гръб, нощно време се събуждам доста често в тази позиция. Наистина ли е толкова лошо да се спи по гръб?  Cry

Това все едно аз съм го писала и по въпроса за решаване на проблема с утеснелия сутиен и за спането. От седмица вече се мъча да спя на ляво или на дясно, обградила съм се яко с възглавници ама ми е все така неудобно и тялото ми се стреми да си се върне в позиция по гръб.Нощно време се будя от изтръпването на едната ръка като спя на лявата страна или при завъртането от едната на другата от една тъпа болка в корема сякаш торба с камъни се приплъзва от единия към другия му край  Tired Поръчах си и възглавница за бременни , но още я чакам та не мога да споделя има ли ефект от нея....Четох и аз доста отрицателни мнения за спането по гръб, но се чудя дали наистина е толкова рисково, нашите баби и прабаби хал хабер са си нямали за това колко е вредно и вероятно са спали както им е удобно, пък са си родили живи и здрави деца  Joy
Със сутиените си решавам въпроса като или пропускам да го сложа, или ако дрехата го изисква със спортен, просто е по-голям размер, някакъв китайски евтинджос , но понеже няма точно определени граници за гърдите ми е що годе удобен.
За стриите като превенция много помагат две шуслерови соли 1 и 11, в комбинация повишават еластичността на кожата, а също и на кръвоносните съдове.

# 651
Ох и аз се обринах. Бях чувала хубави отзиви за био ойл и започнах с него, но след няколко дена, не знам защо, половината ми корем се обрина и спрях да го ползвам. Сега с нищо не смея да се мажа, но ще си взема пак на Икаров за стрии. С предната бременност бях много доволна. Появи се само една няколко милиметрова, тръгваща от пъпа.

# 652
Guendolin1980, откъде си поръча възглавницата? И аз искам, но се чудя от кой вид, за да се съберем с ММ в леглото все пак.

# 653
Деси от този сайт си я поръчах - http://avmebeli.com/product.php?id=341  но е бая бабанка възглавница, добре че спалнята ни е голяма, а аз и сега съм го изтикала ММ в едното крайченце, защото спя с 3 възглавници да ми подпират тук и там и цяла нощ се чекна по тях  Joy Не знам дали ще ти свърши работа. И днес куриера не дойде, но като я пробвам ще споделя впечатление.

# 654
И аз си взех възглавница за бременни и е наистина много удобна.Добре,че леглото ни е голямо, че да има място и за мм  Laughing Иначе другия + е, че ме топли много, тъй като ме обхваща от двете страни.Ето тази е моята https://m.bazar.bg/обява-12722494/възглавница-за-бременни-и-кърмачки

# 655
Аз спането - криво ляво го оправям - слагам си една декоративна дълга възглавничка по дължината на гърба, като го опирам на нея, а рамената и главата ми са все едно съм по гръб - корена съответно е настрани, като тежестта е в/у възглавницата - така не ми изтръпват краката, не спя по гръб и същевременно ми е удобно. А иначе си купих възглавница за бременни за 23 лв. от лорели, но тя е огромна и не съм се пробвала с нея (днес я взе) а и мисля че мъжо ще спи на пода ако аз съм с възглавницата newsm78 Joy Joy

# 656
И аз им бях хвърлила око на тези възглавници, незнам къде съм гледала, но бяха доста скъпички- около стотина лв. Та се въздържах от покупката засега, но аз все още нямам проблем със съня. Никога не съм спала по гръб и не виждам как ще стане това, но знаеш ли. Трудно ми беше в началото, защото попинци спах по корем, а не можех вече с коремче, пък и знаех, че не бива. Засега си спа на лявата или на дясната страна.

# 657
Моята също е на Лорели...някъде 22 лв мисля, че беше. Реших да не се охарчвам много-много. За сега ми върши работа...гушкам си я и си я слагам между краката като спя. А и от една приятелка видях, че си я ползва при кърмене и оставя бебчето понякога върху нея. Ето и линк: http://www.baby.bg/lorelli-vazglavnitsa-za-bremenni-i-karmene-friends-beige.html даже сега е намалена  Peace
Последен работен ден, момичета (за някои де). Да стискаме палци, че ще ни освободят малко по-рано днес  Grinning

# 658
Оо, тази възглавница изглежда много добре и цената е повече от супер. Честно казано и мен ме спираше това, че повечето са по около 100 лв. Но тази ме устройва идеално ценово. Пък после ще върши работа и за бебчо.
Благодаря много за линка bouquet

# 659
Оо, тази възглавница изглежда много добре и цената е повече от супер. Честно казано и мен ме спираше това, че повечето са по около 100 лв. Но тази ме устройва идеално ценово. Пък после ще върши работа и за бебчо.
Благодаря много за линка bouquet

Моля Simple Smile Имай предвид, че се посмачква малко като всяка възглавница и сигурно тези от по 100 лв са по-качествени, ама наистина за цената си е супер.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт