Щастливи сме безкрайно знай, мами ще сме ние през МАЙ- ТЕМА 2

• 43 753
  • 747
  •   1
Отговори
# 75
Добре, има ли някоя от вас, която може да ме добави и няма нищо против да сме приятелки във фейсбук? Hug

# 76
Sweet.love. напиши ми мейла си или имената,да пробвам да те добавя  Wink от вчера 3 момичета сме с права да добавяме в групата,та дай да се пробвам с теб  Joy Разбира се ,който още не е добавен да ми пише  Party

# 77
Момичета, мен вчера Galka_84 ме добави в групата, чрез имейл. Получих покана на имейла, с който съм регистрирана, но ми излезе в Спама. Става и без приятелство. Simple Smile

# 78
  • София
Нали и аз това казах, ако не сме приятели ни трябва мейл, с който сте регистрирани 😊 по ник от форума няма как, дори и по име ми излизат по няколко и няма как да знам коя точно да добавя😉

# 79
Много благодаря на danon , тя ме добави  Hug

# 80
Относно джинджифила, има едни, аз ги наричам "бонбоните за всичко" - сушен захаросан джинджифил. Знам че натуралния и незахаросан е по-добре, но този е много по-лесен за дъвчене, пък даже приятен. Иначе трудно ще изхрупате един цял корен примерно.

# 81
Здравейте и от мен, мили дами и бъдещи мами! Simple Smile
Моят термин е за 29 май, бременна съм в 12 гестационна седмица, втора бременност. Simple Smile
Днес се регистрирах тук и тепърва ще разучавам сайта.
Прочетох, че има скрита група във фейсбук, в която бих искала да се включа и аз- някой конкретен човек ли прави това?
Иначе относно бременността- всичко вървеше добре, докато не хванах вирус от дъщеричката си с упорито повръщане и стигнах до болница...След това от честите пътувания и напрежението на работа имах силни болки и сега малко почивам вкъщи и пия но шпа и Магне Б 6. Бебчо е добре, слава Богу!
Ще бъде удоволствие за мен да чета и да участвам в различни теми, които вълнуват всички нас сега с термин май месец Simple Smile
Поздрави Simple Smile)

# 82
FreYa,добре дошла писах ти на лично съобщение  Simple Smile
Момичета аз не успявам да добавям чрез имейл в групата ,но чрез приятелство в фейса вече добавих хора.Така,че ако някой иска да го добавя да ми пише имената си  Grinning
Момичета,наближава черен петък  Crazy ще се пазарува ли дрехи за бременни или бебешки нещица Party Аз имам доста неща от 1та бременност и дрешки за бебето ,но този път се надявам на розови гащи и така ме сърбят ръцете за момичешки дрешки,но чак в края на декември ще разберем пола.Количка няма да купувам,имам си от 1то дете в бежово  е става и за 2та пола и е като нова ползвахме я 1год.точно и купих ме една чико от олекотените тип чадър и с нея ни беше супер.Затова момичета от мен съвет,количката ни беше с 3те коша -бебе комфорт,легналия  кош го ползваме 2.1/2мес ,кошчето което става за кола (макси коси) 3мес.и седналия кош 6мес.и дадохме 600ев.за нея ,тогава ,ако бях послушала приятелите си да взема техни колички и тн...не може да си износи парите, а другата за 80ев.карах 2 години.  Тази я прибрахме в кашона след 1год.добре че имахме планове за 2ро за да си заслужава инвестицията. Naughty

# 83
Ох, и на мен вече ми се пазарува. Много се надявам в понеделник да ни кажат дали ще е момче или момиче (и че всичко е наред, разбира се).
Казахте ли вече на работодателите си, че чакате бебе? Аз още не съм, а вече започва да ми личи. Мисля другата седмица вече да съобщя.
За ФБ групата може и на мен да пишете на ЛС. 

# 84
Guendolin1980, аз също май задържам течности, защото не мога да си закопчая зимните ботуши, които ми бяха хлабави преди а и останалите обувки ми стискат; аз пия вода и пишкам нормално, но въпреки това явно се задържат течности, не знам на какво се дължи и как да се справим с това.

Днес четох, че на задържането на течности най-добре се противодейства с.......... пиенето на още повече течности!? И реших да опитам.То на мен като цяло зора ми е да се накарам да пия повече вода макар че обичам, но сега в студеното време нещо не ми върви. По-добре са малко нещата, освен да взема да се вържа с една мека връзка директно към чешмата   Joy
Ах момичета и на мен ми се пазарува, но за момента без дори намек за пола ще се въздържа...  Sad

# 85
mims_861 , моля да ме добавиш при термините - 13.май

Здравейте на новодошлите!

# 86
  • Варна
mims_861 , моля да ме добавиш при термините - 13.май

Здравейте на новодошлите!

Хоп, да се запиша и тук. mims_861 - можеш ли и мен да ме добавиш с термин 14 май, първа бременност  Hug

# 87
Danon, аз казах на моите шефове още преди няколко седмици. Бяха много щастливи. Аз съм 12 седмица, май вече си ми личи, мислех, че е рано но...
Чакам пола с нетърпение, но ми се струва раничко за пазаруване.

# 88
papsvn, ZELA - готово добавих ви, с facebook групата ще стане по лесно ако кажете каква е картинката на корицата така всяка мама ще я намери и ще поиска да се присъедини. Аз на черен петък ще купувам само за големите деца подаръци ако им намеря писмата де иначе от суеверие няма да купувам нищо още въпреки че знам пола и постоянно гледам дрешки за момиченца и искам всичките да ги изкупя.Момичета да се оплача пак ме боли гърлото и ми е запушен носа не знам какво да правя вече писна ми от това време ту топло ту студено и не знаеш как да се облечеш.

# 89
Аз се притеснявах като трябваш да казвам на работа, но се оказа, че е нямало за какво. Всички много се зарадваха и сега ме пазят да не се натоварвам много Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт