Щастливи сме безкрайно знай, мами ще сме ние през МАЙ- ТЕМА 2

• 43 754
  • 747
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте, момичета Hug
И аз се записвам с термин 12.05, първа бременност, макар и много проблемна, с нетърпение очаквам момента и ще го изкарам всичко докрай.
Преди седмица видяхме,че ще е момче, явно много хубаво беше застанал бебо и го видяхме много лесно, аз не очаквах толкова рано да ми кажат, нооо голяма радост беше. А и нали знайте,не се знае нищо до края...
Чета за тази групичка в фб, каква е? С удоволствие ще се присъединя  Heart Eyes

# 91
  • Айтос
Привет, момичета! Записвам се  при вас с термин 28,05. Имам си дъщеричка августинче 2015. Очертава се разликата да им е 1г и 10м, та ме очаква веселба Simple Smile И двете са планувани и много желани Simple Smile
Вече започнах 12-та седмица и следващата събота съм на ФМ при Троянчев в Бургас. БХС няма да правя, не виждам смисъл да се притеснявам излишно, заради разни статистики. А и като се има в предвид,че сме и на повече годинки с таткото съм сигурна,че ще излезе повишен риск.
Имам късмета да не ми се гади, но и с първата бременност не ми се повръщаше и предполагам,че пак ще е момиченце. Каквото такова, само да стигна докрай Simple Smile
До сега съм качила 0,5кг, много съм щастлива, но пък има още доста време, само се надявам да не са 30кг пак Simple Smile Не ми се иска лятото да съм като мама мецана.

Предполагам,че се е записало още едно момиче от Августовската ни група Simple Smile Пак ще си бременеем заедно Simple Smile

# 92
Здравейте,някой може ли да ми препоръча 4D във Варна,в коя болница и при кой Док мога да отида

# 93
Здравейте,някой може ли да ми препоръча 4D във Варна,в коя болница и при кой Док мога да отида

Здравей, аз съм чувала много добри отзиви за д-р Стоилов, но той е в Добрич. Имал много добра апаратура и много обяснявал...мои приятелки ми го препоръчаха. Аз лично смятам да отида при него около 20та седмица, нищо, че и аз съм във Варна. Прегледа мисля, че беше 80 лв.

# 94
Здравей.
Моята гинеколожка ще ме гледа при Уалид. В момента там бил най-добрия 4Д ехограф. 90лв струвало.

# 95
Забравих да кажа,че още не усещам някакво движение на бебо,може би защото нямам и корем,засега съм качила около 2кг.Вие разбрахте ли пола на бебето вече?

# 96
В 14г.с. съм и не съм усетила още бебо, но за мен е рано. До сега съм качила 3кг и си имам малко коремче Simple Smile
Аз още незнам пола, чак другия месец се надявам да го разбера на ФМ.

# 97
Bobina84 аз моята ФМ я правих в МАРКОВС много съм доволна при д-р ПАВЛОВА ходих много е внимателна обяснява подробно и пола го каза в 12-та седмица,бебчо го усещам от две седмици долу горе,като спазъм на стомаха се усеща в началото.

# 98
И аз още нищо не усещам, а съм в 16-та г.с. Всеки ден се ослушвам да доловя бебчо, ама тц  Sad
Момичета, вие продължавате ли да имате симптоми? На мен ми изчезнаха преди два месеца и това беше... Не знам нормално ли е?

Лолитка, днес пробвах рецептата с топлата вода и кивито - безотказна е  Hug Благодаря!

# 99
red_balloon, радвам се че е подействала и при теб. На момичетата, които не са усетили движения-спокойно, рано е оше. Може и до 20 г.с. Да не усетите нищо. Казват, че  тези жени,които са с предна плацента  усещат движенията по-късно. Хубава неделя на всички  Hug

# 100
Аз усещам нещо на моменти,когато лежа и то предимно вечер,дори вчера мъжа ми си сложи ръката и усети.В 12 г.с съм,  но бебо върви седмица напред т.е 13 г.с,  качила съм 4 кг. (сякаш само на корем) и сега четох,  че според БХС съм със задна плацента щом Лолитка казва,  че има значение.

# 101
Привет, момичета! Записвам се  при вас с термин 28,05. Имам си дъщеричка августинче 2015. Очертава се разликата да им е 1г и 10м, та ме очаква веселба Simple Smile И двете са планувани и много желани Simple Smile
Вече започнах 12-та седмица и следващата събота съм на ФМ при Троянчев в Бургас. БХС няма да правя, не виждам смисъл да се притеснявам излишно, заради разни статистики. А и като се има в предвид,че сме и на повече годинки с таткото съм сигурна,че ще излезе повишен риск.
Имам късмета да не ми се гади, но и с първата бременност не ми се повръщаше и предполагам,че пак ще е момиченце. Каквото такова, само да стигна докрай Simple Smile
До сега съм качила 0,5кг, много съм щастлива, но пък има още доста време, само се надявам да не са 30кг пак Simple Smile Не ми се иска лятото да съм като мама мецана.

Предполагам,че се е записало още едно момиче от Августовската ни група Simple Smile Пак ще си бременеем заедно Simple Smile

Моите деца ще са с разлика 2 г.и 7 месеца,термина ми е 30.5.2017😊кажи как се справяш с малко дете и бременеене😊аз много се уморявам,а като ми порасне корема,не ми се мисли.Сама си я гледам малката,не ходи на ясла,по принцип е добро дете,но си иска бая енергия от моя страна😊иначе и двете ми деца са планирани и желани също като при теб...но ни чака купон😃

# 102
  • Айтос
Gybka_85, ами за сега добре се справям. Корема ми още не е голям и не ми пречи. Тя тежи около 10-11кг и я нося като си я подпра на хълбока, а тя все още не ходи самостоятелно. Но гледам предимно да я водя за ръчичка, и по стълбите, и по улицата.  Родителите ми живеят в апартамента над нас, а свекърва ми е през улицата (но не през целия ден). Помагат ми много и за това се решихме на второ толкова скоро. Съжалявам,че не мога да я водя на дълги разходки и да я вдигам по пързалките. Не ми е ясно само как ще разделя вниманието между две толкова малки деца.

# 103
Момичета, спортувате ли нещо? Аз миналата седмица опитах 2 пъти на йога за бременни, но не ми допадна- много е заспало и мудно и се отказах. Ходих и на фитнес- правя 20 мин. пътека с наклон нагоре без да тичам- само бърз ход, кростренажор на по-ниска степен и упражнения за ръце и крака с малки дъмбели; дори мускулна треска си докарах Grinning Ако някоя от вас има безопасна програма за тренировка, може ли да я сподели Simple Smile

# 104
Red_lff,чудесно е,че имаш помощ!И аз се чудя как ще се справям с две деца,но живот и здраве,мисля каката да я пускам на градина и може би ще ми е малко по-лесно!

Общи условия

Активация на акаунт