Изгодни полети по целия свят търсачки, промоции, летища, компании…/тема 2/

• 137 067
  • 763
  •   1
Отговори
# 240
Благодаря ви от сърце за насоките и споделените сайтове, наистина са много добри! Захласнала съм се сега по сайта urlaubsguru и и вероятно най-скоро време ще се възползвам от някое от предложенията там. Например сега гледам едно от текущите - от 449€ на човек за Занзибар - полет и 7 нощувки със закуска и вечеря в три звезден хотел в Stone Town. Полета е от Амстердам. Не мислех че е възможно да се постигне такава цена за подобна дестинация.
Като току що завърнала се от там.... в Стоун Таун плажа е много мръсен, града няма много какво да му се разгледа а няколко часа се обикаля всичко. Вече писах в темата за Занзибар, ние не останахме с добри впечатления. Голяма реклама, много оферти за полети ... ама немците почти ги няма там (защо ли) пълно е с хора предимно от Сърбия, Румъния, България, Украйна и Италия. Скъпо, мизерно, лошо обслужване. Далеч от представата ми за "Романтично място" каквото го представят на снимките.

# 241
Търся билети Букурещ Малага и обратно престой 7-10 дни началото на юли. Най-важна ми е ниската цена.
Защо от Букурещ не излизат евтино преди месеци летях до Малага през Барселона с уиз  и после ryanair до Малага прекачването  беше през 2 -3 часа през деня цената беше най разумната която открих около 150 лв по спомен  без голям престой. На връщане Малага-Милано пак ryanair.

# 242
  • Варна
Търся билети Букурещ Малага и обратно престой 7-10 дни началото на юли. Най-важна ми е ниската цена.
Защо от Букурещ не излизат евтино преди месеци летях до Малага през Барселона с уиз  и после ryanair до Малага прекачването  беше през 2 -3 часа през деня цената беше най разумната която открих около 150 лв по спомен  без голям престой. На връщане Малага-Милано пак ryanair.

Виж и Blueair, те също летят директно от Букурещ до Малага и имат полети три пъти седмично, а от 26.03 до 28.10 пет пъти седмично, за ралика от Уиз , които летят веднъж. Аз миналата година началото на април летях за 60 евро в двете посоки, но си беше голямо дебнене, освен това имаш безплатен малък и голям салонен багаж, като при Раян.  Simple Smile

# 243
Благодаря на всички за съветите и предложенията.  bouquet

# 244
  • София
В момента...

Тръгване от:
Stockholm/Gothenburg, Sweden
Oslo/Stavanger/Bergen, Norway
Copenhagen, Denmark
Пристигане в:
New York/Washington DC/Chicago/Boston/San Francisco/Los Angeles, USA
От 280 евро в две посоки
От март до май 2017
SAS

http://www.momondo.se/
http://www.supersavertravel.se/

От Stockholm, Sweden
До
Varadero: €242
Montego Bay: €263
Aruba: €263
Цени две посоки...
Фавруари-март
Thomson Airways/Thomas Cook

http://www.solfaktor.se/

London/Manchester/Birmingham, UK - Cancun, Mexico - London/Manchester/Birmingham, UK
От 320 евро
Thomson

http://www.thomson.co.uk/

# 245
  • София
Здравейте,

интересувам се кой е най-евтиния вариант за пътуване София-Астана. Готов съм на всякакво пътуване, колкото и да е дълго и с каквито е да прекачвания, само да е евтино.

Към момента най-евтино ми се струва до Истанбул с Автобус после  Flypgs до Алмати и от там с влак 14 часа полетите са скъпи, дори вътрешните. Някой да има по-добра предложение или идея?

Също се интересувам и от къде и през къде ще ми е най-изгодно да летя до Египет Simple Smile

# 246
Здравейте,

интересувам се кой е най-евтиния вариант за пътуване София-Астана. Готов съм на всякакво пътуване, колкото и да е дълго и с каквито е да прекачвания, само да е евтино.

Към момента най-евтино ми се струва до Истанбул с Автобус после  Flypgs до Алмати и от там с влак 14 часа полетите са скъпи, дори вътрешните. Някой да има по-добра предложение или идея?

Също се интересувам и от къде и през къде ще ми е най-изгодно да летя до Египет Simple Smile
За Кайро

Вариант 1
Thu 09/03/17
11:15 Sofia SOF 12:25 Milan MXP Ryanair €4.98
17:35 Milan MXP 22:20 Cairo CAI Meridiana €89.27
Thu 16/03/17
23:05 Cairo CAI 02:05 Milan MXP Meridiana €78.04
Fr 09:10 Milan MXP 12:15 Sofia SOF Ryanair €12.73
Total: €185.02

Вариант 2
Mon 03/04/17
06:30 Sofia SOF 07:40 Milan MXP Ryanair €14.98
16:25 Milan MXP 20:10 Cairo CAI Meridiana €65.27
Mon 10/04/17
03:10 Cairo CAI 06:10 Athens ATH Aegean €93.67
08:35 Athens ATH 09:55 Sofia SOF Ryanair €16.66
Total: €190.58

# 247
  • София
Здравейте,

Към момента най-евтино ми се струва до Истанбул с Автобус после  Flypgs до Алмати и от там с влак 14 часа полетите са скъпи, дори вътрешните. Някой да има по-добра предложение или идея?

Умирам си за сложни полети...
А и това много ми хареса..."Готов съм на всякакво пътуване, колкото и да е дълго и с каквито е да прекачвания, само да е евтино." И аз не се притеснявам от чакане и прекачване. Изучавам летищата...

Само на първо четене.
От Солун можеш да стигнеш до Москва с малко или много врътки за 60-70 евро.
После с малка врътка от Москва до Астана за стотина евро.
После обратно същото с повече късмет.

Неди е казал относно Египет, не е евтино.
Но пак с много врътки/ти ги позволяваш/ може да докараме цена до около 250 евро в двете посоки/от София/. Като включим освен Милано и Атина.

Но нали знаеш не е въпроса от чакане и прекачване. А дати, престои и т.н. Иначе само си гадаем.
Ако и в датите имаш картбланш като и в последното, нямаш проблеми...

В момента...

Frankfurt/Berlin, Germany - Montreal, Canada - Frankfurt/Berlin, Germany
Март - април 2017
От 222 евро
WoWair

http://www.momondo.ie/
http://www.lastminute.com/flights/

Последна редакция: пт, 17 фев 2017, 20:23 от Bled

# 248
  • Sofia
Търся си евтини билети от Мадрид до София за 16 - 17 април, но не откривам нищо под 70Е . Всъщност може би и това е добра цена, но ако има нещо по - изгодно, ще се радвам да споделите.

# 249
  • София
Търся си евтини билети от Мадрид до София за 16 - 17 април, но не откривам нищо под 70Е . Всъщност може би и това е добра цена, но ако има нещо по - изгодно, ще се радвам да споделите.

Не откриваш защото няма, съжалявам. Заради фиксираните дати.
Аз летях тези дни на 3 пъти по-малко, но избирах първо цената, после гледах датите.

В момента...

Dusseldorf, Germany - Miami, USA - Dusseldorf, Germany
От февруари до ноември 2017
От 275 евро/две посоки/
Air France
Delta Air Lines

http://www.momondo.be/
https://www.airngo.de/

Athens, Greece - New York, USA - Athens, Greece
Май
От 360 евро/две посоки/
Air Canada
Swiss International Air Lines

http://www.momondo.be/
https://www.budgetair.be/

От Budapest, Hungary от май до октомври същия маршрут от 330 евро

# 250
Здравейте,
Последните няколко дни се загледах за полети до остров Мадейра.
Най-изготното, което намирам е София-Лондон Gatwick - Мадейра и обратно по същия маршрут на цена от 208 евро на посока, за периода 22.03 - 27.03. Проблемът с този полет ми е връщането, където има 6 часа между кацането в Лондон и отпътуването за София. Като имате дълги прекачвания какво правите? Как ги оплозотворявате?

Въпросът ми е може ли да се намери по-добър полет, без тези 6 часа чакане?

Датите не са фиксирани търся нещо за края/средата на март, началото на април.

# 251
Здравейте,
Най-изготното, което намирам е София-Лондон Gatwick - Мадейра и обратно по същия маршрут на цена от 208 евро на посока, за периода 22.03 - 27.03. Проблемът с този полет ми е връщането, където има 6 часа между кацането в Лондон и отпътуването за София. Като имате дълги прекачвания какво правите? Как ги оплозотворявате?

При негарантираните трансфери е хубаво да има поне 3-4 часа между полетите.
Друг е въпросът, че за тези дати не виждам споменатите 6 часа, тъй като полетът за София е в 6 ч., а от Мадейра кацат в 15.50 и 23.05.
Да не говорим, че и на отиване полетът от София каца в 13.35, а за Функал е в 7.10.
И въобще за посочения период не съществуват евтини, а дори и скъпи, варианти без нощувка.
Във вашия вариант, това на което вероятно не объщате внимание, е че полетът за Функал не е след 25 мин., а на следващия ден след 24 ч. + 25 мин., и връщането с престой от 6 ч. не е през Лондон, а през Манчестър.

# 252
Скрит текст:
Здравейте,

Друг е въпросът, че за тези дати не виждам споменатите 6 часа, тъй като полетът за София е в 6 ч., а от Мадейра кацат в 15.50 и 23.05.
Да не говорим, че и на отиване полетът от София каца в 13.35, а за Функал е в 7.10.
И въобще за посочения период не съществуват евтини, а дори и скъпи, варианти без нощувка.
Във вашия вариант, това на което вероятно не объщате внимание, е че полетът за Функал не е след 25 мин., а на следващия ден след 24 ч. + 25 мин., и връщането с престой от 6 ч. не е през Лондон, а през Манчестър.

Ето какво гледам. (Всъщност чакането е 7 часа, а не 6, моя грешка)
Departs: Tuesday 21. March 2017
Sofia Sofia Intl London Gatwick
12:10 Tuesday 13:35 Tuesday

London Gatwick Madeira Funchal
16:00 Tuesday 19:35 Tuesday

И за връщане:
Departs: Sunday 26. March 2017
Madeira Funchal London Gatwick
19:25 Sunday 23:05 Sunday

Departs: Monday 27. March 2017
London Gatwick Sofia Sofia Intl
06:00 Monday 11:05 Monday

# 253
Скрит текст:
Скрит текст:
Здравейте,

Ето какво гледам. (Всъщност чакането е 7 часа, а не 6, моя грешка)
Sofia Sofia Intl London Gatwick
12:10 Tuesday 13:35 Tuesday

London Gatwick Madeira Funchal
16:00 Tuesday 19:35 Tuesday

И за връщане:
Departs: Sunday 26. March 2017
Madeira Funchal London Gatwick
19:25 Sunday 23:05 Sunday

Departs: Monday 27. March 2017
London Gatwick Sofia Sofia Intl
06:00 Monday 11:05 Monday
ОК, но това са различни дати от първоначано посочените.
Освен това този вариант е почти двойно по-скъп от най-евтиния възможен:
Скрит текст:
Thu 23/03/17 17:00 Sofia SOF 18:30 Birmingham BHX Wizz €10.22
Fri 24/03/17 06:15 Birmingham BHX 10:05 Madeira FNC Monarch €50.16

Fri 31/03/17 10:55 Madeira FNC 14:45 Birmingham BHX €54.00
Sat 01/04/17 20:35 Birmingham BHX 01:50 Sofia SOF Wizz €21.57

Total: €135.95

# 254
А иначе на въпроса "Какво правите?" - Ами зависи къде сме и колко е престоят. А също и в коя част на денонощието. Например вашият вариант не предполага големи занимания - обикаляне по летището и спане. Ако си носите лаптоп/таблет има и вариант да си гледате нещо на него. В други части на денонощието има и други варианти. Аз ще имам при един от следващите ми полети 15 часа престой в Мускат, обаче са от рано сутринта до късно вечер и ще ги използвам за да разгледам града (понеже не съм посещавал самия град още). Та такива са вариантите общо взето.

Общи условия

Активация на акаунт