Изгодни полети по целия свят търсачки, промоции, летища, компании…/тема 2/

• 137 069
  • 763
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Здравейте! От седмица следя ежедневно, даже ежечасно темата  Laughing Имам желание да вземем билети за някоя по-далечна, екзотична дестинация, без значение за дати, като сме готови да реагираме и за полет след седмица. Най-главното е да е изгодно и да се почувстваме късметлии Sunglasses Опитвам да се ориентирам в търсачките, които са споменавани най-често, но там трябва да знаеш най-малкото от къде искаш да летиш и не се справям особено успешно. Единствено ми се иска да е от летище, до което да стигнем с Уиз или Райън ер. Отпадат дестинации като САЩ или Австралия, защото нямаме визи а и това би отнело време. Търсех до Занзибар споменатото от Niki1982 но не успях да намеря такива цени. Ще съм благодарна ако може да препоръчате нещо, както и аз ще споделя ако попадна на интересна оферта.

Такива полети буквално има всеки ден...
Ще напиша съкратено само за днес В момента

Всички цени са в две посоки. Пускам и тези с визи...

Dusseldorf, Germany - Los Angeles, USA 275 евро
Marseille – Bangkok  €382
Paris – Bangkok  €384
Copenhagen, Denmark - Montreal/Toronto  315 евро
Milan, Italy - Manila, Philippines  €379
Zagreb, Croatia - Singapore for  €276
Stockholm, Sweden - Dominican Republic  €264
Amsterdam - Hawaii  €524

Относно връзките от София с Wizz Air и Ryanair ако ги няма директно ще ги има с прекачване пак евтино.
Много са малко вече дестинациите до които не можем да достигнем с малко пари за основен полет.

# 226

Bled, би ли споделила с коя компания? Благодаря!

# 227
  • София

Bled, би ли споделила с коя компания? Благодаря!

Разбира се...цените са още валидни...
Май-юни 2017
Delta
KLM
Air France

През
http://www.momondo.be/
http://www.airngo.dk/

Съжалявам, че не винаги мога да пусна всичко с подробности... Изисква много време.

# 228
  • София
Резервирайте до 14ти февруари Вашето вълшебно пътуване за двама в периода април - декември 2017г. на половин цена.
Период на продажба:  7 - 14 февруари 2017г.

http://www.qatarairways.com/bg/bg/offers/companion-offer.page?cid=EMBG534620

# 229
Разбира се...цените са още валидни...

Много ти благодаря, Bled!

# 230
  • Варна
Нещо не разбирам,промоциите на Катарците са само за бизнес класа или..?

# 231
  • София
Нещо не разбирам,промоциите на Катарците са само за бизнес класа или..?

Да, 2 в 1 е за Бизнес класа.
Като намалението е само върху тарифата, таксите не.
За икономичната има други намаления, не особено...

В момента

До Маями
От Cologne, Germany €279
Vienna, Austria €279
Hamburg, Germany €289
Berlin, Germany €289
Цените са в две посоки...
Eurowings

http://www.momondo.nl/
https://www.eurowings.com/

# 232
Търся билети Букурещ Малага и обратно престой 7-10 дни началото на юли. Най-важна ми е ниската цена.

# 233
  • София
Търся билети Букурещ Малага и обратно престой 7-10 дни началото на юли. Най-важна ми е ниската цена.

Sat 01/07/17 15:10 Bucharest OTP… 23:50 Malaga AGP ....9:40 h / 1 change
 Fri 07/07/17 10:15 Malaga AGP ... 21:50 Bucharest OTP… 10:35 h / 1 change
140 евро с Ryanair две посоки
Отиване през Бристол
Връщане през Милано
Имаш и много други варианти на цени около 150 евро. Включително комбинации и с Wizz Air или easyJet.
Знаеш ще се наложи изчакване при връзките...

В момента
Атина - Тайланд - Атина  от  410 евро
Брюксел - Ню Йорк - Брюксел от от 310 евро
Кьолн - Барбадос/Ямайка - Кьолн от 355 евро
Ако някой се интересува ще му дам подробности, че нямам време за тях.

Последна редакция: чт, 09 фев 2017, 23:28 от Bled

# 234

Sat 01/07/17 15:10 Bucharest OTP… 23:50 Malaga AGP ....9:40 h / 1 change
 Fri 07/07/17 10:15 Malaga AGP ... 21:50 Bucharest OTP… 10:35 h / 1 change
140 евро с Ryanair две посоки
Отиване през Бристол
Връщане през Милано
Имаш и много други варианти на цени около 150 евро. Включително комбинации и с Wizz Air или easyJet.
Знаеш ще се наложи изчакване при връзките...
Благодаря много. Ако може да ми дадеш търсачката която ползваш. В сайта на Райън не ми дава директно да ги виждам.

# 235
  • София
--------------------------
 Благодаря много. Ако може да ми дадеш търсачката която ползваш. В сайта на Райън не ми дава директно да ги виждам.
Ще ги видиш като ги зареждаш поотделно в сайта на компанията...
А можеш да ги видиш комплект в този сайт:
http://www.azair.eu/azfin.php?searchtype=flexi&tp=0&isOn … ndexSubmit=Search

Успех...

# 236
В момента на https://www.tuifly.com/ има страхотна оферта за тези, които могат да се решат много бързо на едно пътуване до Куба. Полети от Кьолн до Варадеро за 275 евро. Дати 15.02 до 08.03.

# 237
Здравейте! От седмица следя ежедневно, даже ежечасно темата  Laughing Имам желание да вземем билети за някоя по-далечна, екзотична дестинация, без значение за дати, като сме готови да реагираме и за полет след седмица. Най-главното е да е изгодно и да се почувстваме късметлии Sunglasses Опитвам да се ориентирам в търсачките, които са споменавани най-често, но там трябва да знаеш най-малкото от къде искаш да летиш и не се справям особено успешно. Единствено ми се иска да е от летище, до което да стигнем с Уиз или Райън ер. Отпадат дестинации като САЩ или Австралия, защото нямаме визи а и това би отнело време. Търсех до Занзибар споменатото от Niki1982 но не успях да намеря такива цени. Ще съм благодарна ако може да препоръчате нещо, както и аз ще споделя ако попадна на интересна оферта.
Опитайте с полет на Eurowings от Кьолн дое Пунта Кана или Канкун. С Райън Еър може да направите връзка до Кьолн.

# 238
  • София
Благодаря ви от сърце за насоките и споделените сайтове, наистина са много добри! Захласнала съм се сега по сайта urlaubsguru и и вероятно най-скоро време ще се възползвам от някое от предложенията там. Например сега гледам едно от текущите - от 449€ на човек за Занзибар - полет и 7 нощувки със закуска и вечеря в три звезден хотел в Stone Town. Полета е от Амстердам. Не мислех че е възможно да се постигне такава цена за подобна дестинация.

# 239
  • Sofia
Благодаря ви от сърце за насоките и споделените сайтове, наистина са много добри! Захласнала съм се сега по сайта urlaubsguru и и вероятно най-скоро време ще се възползвам от някое от предложенията там. Например сега гледам едно от текущите - от 449€ на човек за Занзибар - полет и 7 нощувки със закуска и вечеря в три звезден хотел в Stone Town. Полета е от Амстердам. Не мислех че е възможно да се постигне такава цена за подобна дестинация.

Ми то дестинацията не е кой знае какво, честно казано. А 3* хотел го проучи, защото 5* там са като 3* в Европа. За  Стоун таун е необходим максимум ден, за да го научите наизуст.

Днес гледах оферти от Амстердам до Никарагуа и Коста Рика - 337Е , от март до октомври. Ако има интерес, ще търся промоцията, за да я пусна тук.

Общи условия

Активация на акаунт