Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 52

• 66 382
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
Според мен - няма, въпрос на късмет.

# 106
Може ли линк за играта на Спетема ?

# 107
Може ли линк за играта на Спетема ?

http://cuba.spetema.com/  - до 17 ноември е

# 108
  • София

Страшен карък съм аз напоследък. Днес тъкмо отидох да си взема последното, пето талонче от Шел за да ползвам отстъпка и го загубих Cry  А даже като го взех си казах за по-сигурно да го сложа в чантата си, за да не го изгубя - прибирам се и изненада! Талончето го няма. Всичко прерових, всичко изкарах и него го няма. Не стига, че от никъде нищо не печеля, ами вече и губя това, което съм взела. Започвам си мисля, че някой ме е проклел никога нищо да не спечеля  Weary

Така че, някой ако има едно излишно талонче от Шел ще съм безкрайно благодарна, ако го сподели...   Praynig Hug

# 109
  • Перник
Запис с нищо  Embarassed
Много късмет на всички пожелавам. Надявам се да започнат вече коледно-новогодишни игри с наградки.

# 110
Запис с една активия натурална. Имат игра със скреч карти в Т маркет-а при покупка на 3 активии (без мултипак).

# 111
Запис с една активия натурална. Имат игра със скреч карти в Т маркет-а при покупка на 3 активии (без мултипак).

Какви са наградите ?

# 112

Какви са наградите ?
6.1.1. 150 (сто и петдесет) броя ваучери за пазаруване Sodexo Подарък Pass всеки с номинална стойност 30
(тридесет) лв., които спечелилите участници могат да ползват при условията, посочени в т. 6.2 от тези
Правила;
6.1.2. 1000 (хиляда) броя метални лъжички „Данон“;
6.1.3. 5000 (пет хиляди) броя „Активиа натурална“ (280 г.).

http://aktivia.bg/uploads/files/filepath_8.pdf

# 113
Има ли някакъв чалъм за спечелване на кана от Мюсли - вече съм с доста кодове и нищо не ми се пада?

И аз това се чудя - нека който знае да сподели ! Simple Smile

# 114
И за лаптопа чалъм  Laughing

# 115
Участвах в играта на http://buzzaar.eu/bg/ за памперси и ми се обадиха на 24.10. да ми кажат, че съм избрана за участие. Трябваше до 08.11., да получа пакета, но това не се случи, с което нарушават т. 3.2.3, която гласи: "Периодa на доставка на Комплектите за тестване до Участниците в Кампанията: от 26 октомври до 8 ноември 2016 г., включително.". И други участници не са получили пакетите.
Имате ли информация дали сайта е измамен и изобщо изпращат ли промоционалните пакети като правят такива "игри"?

Днес получих пакета и съм много щастлива Simple Smile Памперси 5-ца и 2 пакета мокри кърпи  newsm44

# 116
Момичета да ви питам - опитвам се да се регистрирам в Куинс, но не става, т.е. не ми изпраща СМС. Поне преди 1/2 час си направих регистрацията - СМС няма. Проверих какво съм написала за тел. - не съм сгрешила, моя си е. Кога пращат съобщението - веднага или трябва да почакам  Rolling Eyes

# 117
Има ли някакъв чалъм за спечелване на кана от Мюсли - вече съм с доста кодове и нищо не ми се пада?

И аз това се чудя - нека който знае да сподели ! Simple Smile
[/quote
Аз я спечелих в 2 през ноща, но незнам дали това е чалъма

# 118
  • sofia
Излезли са спарксовете за последната седмица, надежда всякаква оставям Simple Smile
Честито за всички хубави награди които сте спечелили хора, браво!

# 119
  • София
Да но само за слушалки и hoverboard,  за външни зарядни така и не го публикуваха, а аз само там играх и никога не съм играла с толкова много капачки...и няма списък. Писах им, но не ме отразиха. Naughty

Общи условия

Активация на акаунт