Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 52

• 66 182
  • 737
  •   1
Отговори
# 15
Регистрирала съм 40 шоколада-нищо
над 100 вафли-нищо
15 бележки за пуф от Куинс-нищо
6 кутии бисквити-нищо
в спаркс играх и от там нищо
Хич даже няма да мрънкам,ясно е вече,че нямам никакъв късмет,поне ви чета и се радвам.Успех на всички  Hug

# 16
И аз с още по 2 кода Милка,Споко и Троя и пак нищо.  Tired

# 17
Получихте ли линк с анкета за тестване на кремове на AVON?

# 18
  • София
Лаленце, благодаря!  bouquet И късмет на всички!  Praynig

Аз получих ховърборда от Кока- кола и имам много щастливи деца.  Grinning  Днес почивам и мисля да го пробвам у дома, та ако чуете трясък, да знаете, че съм паднала.  Mr. Green

С Харибо има ли някакъв начин за връзка? Пратих им 2 плика с опаковки доста отдавна, но ни вест, ни кост.  Thinking

# 19
  • Варна
Благодаря за новата тема, Лаленце! Hug Дано да е късметлийска поне, колкото предната!

Аз отново се интересувам от печелившите на Кола за батерията, не е кой зане какво , но се надявам bowuu

И аз участвах там с три билета, също се интересувам. Въобще този Спаркс ми е мътна Индия... Crazy

За дрон участвам 13 пъти, за кафемашина 5 пъти, т. е. около 100 вафли сме изяли и ние. Mr. Green От Троя поне се разписах с две кутии, но от Хипер и Споко - нищичко! За пръв път толкова много пъти участвам в някоя игра и чак пък толкова нищо да ми се пада... ooooh!

С Милка смятам да приключвам, ще въведа последно още 2 кода с надеждата за лаптоп и дотам. Мисля, че ще станат 25, но поне раничка спечелих преди седмица-две.

Чакам две чаши от Нескафе, награда от Захарни заводи от игра във ФБ, карта с 8 безплатни билета от кино Арена и двете кутии вафли Троя.

# 20
Аз пък имам два пуфа огромниии в къщи само мърморят защо заемам и без това малкото място с ненужни неща.От вафлите и бисквитите спечелих само кутии та като дойдат ще съм зарината от вафли и бисквити
за да стана 100 килограма та и аз мрънннн.

# 21
  • софия
И на мен Спаркс-а ми е тъмна Индия. Има спечелен някакъв специален код, който не знам какво да правя и как съм спечелила. Да не говорим, че вече се чудя какво да правя с капачките.

# 22
  • добрич
Записвам се и аз в новата тема с ваучер от 50 лева за Грабо в играта на Suchard. В неделя 20 лева от националната лотария, които след това им върнах така да се каже....За Милка да отбележа, че така и така не си намерих третата опаковка за пуфа и макар да написах няколко емайла въобще не се трогнаха и отсякоха - не може да си получиш наградата. Както и да е  - после спечелих от Куинс и вече ме е яд по малко Laughing

# 23
  • Телиш/Плевен
Късметлийска да е темата за всички! Flowers Four Leaf Clover Hug

За получаване имам само лаптоп от Милка.

Чакам печеливши от Кока-Кола, участвах и за слушалки, и за ховърборд. Казвате, че се обаждат, аз все още не съм загубила надежда, но да видим... Whistling

# 24
  • Русе
И на мен Спаркс-а ми е тъмна Индия. Има спечелен някакъв специален код, който не знам какво да правя и как съм спечелила. Да не говорим, че вече се чудя какво да правя с капачките.
[/quote
Специалния код си го получила,защото си рег от новите бели капачки, с него играеш за борда  Hugи слушалките.

# 25
  • София

Специалните кодове са от белите капачки - трябват ти два за слушалки и шест за хавърборда.

Там играем с детето с много капачки, а нищичко не печелим досега. Щерката се зариби от най-добрата си приятелка, болен фен на Джъстин Бийбър, която спечели билети за концерта. Днес е в Загреб детето, та и моето повярва в чудеса. Mr. Green

# 26
  • софия
Той все си седи. Не го взима. Аз "купих" билети и за двете неща. Само бели капачки регистрирам.
Миналата седмица пак за двете неща купувах билети без специален код.

# 27
  • София
Той все си седи. Не го взима. Аз "купих" билети и за двете неща. Само бели капачки регистрирам.
Миналата седмица пак за двете неща купувах билети без специален код.

Нещо бъгясва Спаркса от време на време - на детето пише, че има два специални кода, а не дава да се купят слушалки, стои сиво полето.

# 28
Участвах в играта на http://buzzaar.eu/bg/ за памперси и ми се обадиха на 24.10. да ми кажат, че съм избрана за участие. Трябваше до 08.11., да получа пакета, но това не се случи, с което нарушават т. 3.2.3, която гласи: "Периодa на доставка на Комплектите за тестване до Участниците в Кампанията: от 26 октомври до 8 ноември 2016 г., включително.". И други участници не са получили пакетите.
Имате ли информация дали сайта е измамен и изобщо изпращат ли промоционалните пакети като правят такива "игри"?

# 29
Участвах в играта на http://buzzaar.eu/bg/ за памперси и ми се обадиха на 24.10. да ми кажат, че съм избрана за участие. Трябваше до 08.11., да получа пакета, но това не се случи, с което нарушават т. 3.2.3, която гласи: "Периодa на доставка на Комплектите за тестване до Участниците в Кампанията: от 26 октомври до 8 ноември 2016 г., включително.". И други участници не са получили пакетите.
Имате ли информация дали сайта е измамен и изобщо изпращат ли промоционалните пакети като правят такива "игри"?

Изчакай. Куриерите бавят нещата според мен. Hug

Общи условия

Активация на акаунт