Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 52

• 66 195
  • 737
  •   1
Отговори
# 45
Ще гласувам от повече имейли - харесват ми! Значи 10 ще бъдат произведени - пожелавам късмет на водното конче, но истината е, че за себе си бих купила костенурките  Heart Eyes

Честита нова тема! Късмет на всички!  Simple Smile  Пожелавам си лаптоп и някоя от големите награди на Престиж  Wink
Още един месец мина, а Гарние, Лореал и Мейбълин не пращат нищо - няма да им пиша повече и никога повече няма да участвам в техни игри, ако не изпратят тези награди!

# 46
и аз цопка в новата тема с надежда да чупя каръка. Попадна ми една игра на HM
http://social.hm.com/bg_BG/SignUp

# 47
  • София
И аз подкрепих водното конче, но също костенурките ми харесаха най- много.

# 48
  • у нас
Към тези, които получиха билети за Маша и Мечока - момичета, еднакви ли билети получихте? Моите два билета са различни - единия за 15.11 за Русе, а другия - за 17.11 - за Бургас  Rolling Eyes Защо така? Вие имате ли такъв проблем?

# 49
Моите са си еднакви с места едно до друго  Peace. Предполагам са ги разменили  Confused

# 50
  • Русе
Аз си отложих пратката за утре,тогава ще мога да кажа как е при мен  Sad.Аз съм от Русе има вероятност твоя билет да е в моята пратка.
Много досадно стана с тези билети  Crossing Arms

# 51
  • София
Участвах в играта на http://buzzaar.eu/bg/ за памперси и ми се обадиха на 24.10. да ми кажат, че съм избрана за участие. Трябваше до 08.11., да получа пакета, но това не се случи, с което нарушават т. 3.2.3, която гласи: "Периодa на доставка на Комплектите за тестване до Участниците в Кампанията: от 26 октомври до 8 ноември 2016 г., включително.". И други участници не са получили пакетите.
Имате ли информация дали сайта е измамен и изобщо изпращат ли промоционалните пакети като правят такива "игри"?

Аз също участвах и вчера Рапидо ми доставиха памперсите, пакет памперси, два пакета кърпички сенситив и една чашка.

На Куинс наградите Тип топ ли ги раднасят?

# 52
  • у нас
Аз си отложих пратката за утре,тогава ще мога да кажа как е при мен  Sad.Аз съм от Русе има вероятност твоя билет да е в моята пратка.
Много досадно стана с тези билети  Crossing Arms

И аз предполагам, че са разменили с някой от Русе. Но нали трябва да се направи проверка преди да ги пуснеш. То е явна грешката - различни дати, различни места на представлението.

# 53
На мен много ми хареса паунът, за него гласувах. Новата темичка се оказва късметлийска за сега, хайде дано всеки получи мечтаните награди.  Gift

# 54
  • София
Участвах в играта на http://buzzaar.eu/bg/ за памперси и ми се обадиха на 24.10. да ми кажат, че съм избрана за участие. Трябваше до 08.11., да получа пакета, но това не се случи, с което нарушават т. 3.2.3, която гласи: "Периодa на доставка на Комплектите за тестване до Участниците в Кампанията: от 26 октомври до 8 ноември 2016 г., включително.". И други участници не са получили пакетите.
Имате ли информация дали сайта е измамен и изобщо изпращат ли промоционалните пакети като правят такива "игри"?

Аз също участвах и вчера Рапидо ми доставиха памперсите, пакет памперси, два пакета кърпички сенситив и една чашка.

Колко бр. са памперсите?

# 55
Благодаря за новата тема  Peace
Вече сигурно от 7-8 теми пиша, че очаквам наградите от Мейбълин и Гарние. Не знам дали ще ги дочакам някога изобщо  Mr. Green
Имам и спечелена книжка от Бондюел и 50 лева от Билка да чакам.
Успех на всички  bouquet

# 56
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
Запис с часовник от Теди!

# 57
  • София

Колко бр. са памперсите?
40 бр 5-9 кг

# 58
Трета тема мрънкам, файда йок  Grinning

Късмет на всички!

# 59
Късмет на всички и много награди! Аз вчера писах на Гарние ,отговора е " скоро ще получите наградата  си".Едно момиче ме увери,че е получила награда от предишна тяхна игра след 150 дена при обявени 90.Направо за лятото ще я получа.

Общи условия

Активация на акаунт