Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 52

• 66 401
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
  • Под Слънцето
На фона на сичкото пари, дет насипах за фафли , само да посмее някой да ми иска пари за доставката....

# 136
  • sofia
И аз говорих току-що, всичко е наред, явно са объркали 😊 няма да се плаща нищо 😊

# 137
  • Русе
От Кола са ми отговорили, че днес ще качат списъците с печелившите за външните батерии. Стискайте си палци!! Hug

# 138
Да се запиша в темата. Преди време от тук спечелих лак за нокти. Сега пак се активизирах в игрите.

# 139
  • Варна
И аз говорих току-що, всичко е наред, явно са объркали 😊 няма да се плаща нищо 😊

Това е добре, точно се чудех за какво ги дължа тези 4.10 лв. Simple Smile

# 140
Аз пък мислех директно да откажа пратката. Чакам термочаша, но ако трябваше да и платя 4,10 лв. доставка, бих предпочела да си я купя от магазин.

# 141
Остава и да плащаме и за доставка. Joy
И аз имам чаша, но не помня кога я спечелих, смс нямам обаче.
На Мюслито пазя и опаковките и фолиото с кода.

# 142
Доставиха ми термочаша и кутия вафли Троя. Чашата е черна, но пък е голяма (на снимките ми изглеждаше по-малка) Simple Smile

# 143
Надявах се да е малка, че имам 2 от Нескафе от лятото и са големи.

# 144
Току що получих вафлите и чашата, която е много хубава....а относно чалъма за каната от мюсли- спечелих още една в 1:30 часа Peace

# 145
Оставете малко кани и за нас. Joy
Решила съм да играя с още някоя и друга опаковка за кана.

# 146
Доставиха ми термочаша и кутия вафли Троя. Чашата е черна, но пък е голяма (на снимките ми изглеждаше по-малка) Simple Smile

По едно и също време ли са спечелени?

# 147
  • при късмета
Като заявяваХ каната изрично питах какво да пазя. Казаха само опаковката с кода. Излишно е да искат картонена та опаковка, може да се сдобиеш с такава без проблем

# 148
  • Сандански
Питах ги няма да искат картонена опаковка.

# 149
Логично е така, да.
Но аз ще си запазя и картонената, за да не се размина с Нутрибулета.

Общи условия

Активация на акаунт