Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 52

• 66 414
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
  • София
И аз чакам чаша, но хич не ми харесва. Червената от сайта е много по-хубава.

# 166
  • sofia
Ивекс имаше в предишни теми снимка.

Подскок-скок моя е спечелен от 2-рата седмица и още го няма.

Значи чакаме Simple Smile Благодаря Simple Smile

# 167
  • Сандански
Много е гадно когато някой ти вземе бокса секунда преди теб. Още по гадно е когато се случи за 6-ти път  Joy

# 168
За какво са ти толкова вафли? Grinning

# 169
  • Сандански
Играя за тръпката когато изпише "Честито"  Laughing

# 170
Играя за тръпката когато изпише "Честито"  Laughing
В колко часа ги печелиш вафлите? Simple Smile

# 171
Първата ми награда за тази тема - кутия вафли Троя (спечелена в 13 и 39).  Grinning  Сега ви четох какво сте писали и реших да регистрирам няколко опаковки, че томболата е скоро ...
След печелившата регистрирах още 2 и ми обърка броенето - вместо да изпише "Участваш 6 пъти в томболата...", изписа "Регистрирай още 6 кода за участие в томбола..." - за първи път ми се появява такъв надпис (а и те не би трябвало да са 6, а 4 кода, ако съм преброила правилно. Дори да бяха 6, трябваше да напише колко пъти участвам и чак след това да иска още 6 - странно?).. Thinking

# 172
Първата ми награда за тази тема - кутия вафли Троя (спечелена в 13 и 39).  Grinning  Сега ви четох какво сте писали и реших да регистрирам няколко опаковки, че томболата е скоро ...
След печелившата регистрирах още 2 и ми обърка броенето - вместо да изпише "Участваш 6 пъти в томболата...", изписа "Регистрирай още 6 кода за участие в томбола..." - за първи път ми се появява такъв надпис (а и те не би трябвало да са 6, а 4 кода, ако съм преброила правилно. Дори да бяха 6, трябваше да напише колко пъти участвам и чак след това да иска още 6 - странно?).. Thinking
провери  си мейлите , там пише  същото което ти излиза на екрана.

# 173
  • София
Записвам се с наградка от фейсбук страницата на Технополис - калкулатор Канон.  Simple Smile

# 174
  • Телиш/Плевен
Пристигна лаптопът от Милка. С Windows 10 е. Ето снимки:
Скрит текст:

Късмет на всички! Hug

# 175
  • sofia
Скрит текст:

Късмет на всички! Hug

Страхотен е , браво!!! Само хубави неща да виждаш от екрана му  Hug

# 176
  • Телиш/Плевен
Страхотен е , браво!!! Само хубави неща да виждаш от екрана му  Hug
Благодаря ти, но ще е подарък за сестра ми (още като го спечелих взех това решение и даже май съм писала тук). Hug
Разопаковах го и го включих само за да ви го покажа. Иначе не се радвам особено, че си имам други грижи и не ми е до това точно сега. Confused Но вярвам, че сестра ми ще му се зарадва много.

# 177
  • при късмета
Лаленце, много е хубав. Зарадвай се, че грижите по-лесно да минат! Пожелавам ти го така или иначе, де  Hug

# 178
Честито! Супер е!  Heart Eyes  Пожелавам си и аз един ))

Наистина, имам имейл с такъв текст: Успешна регистрация!

Регистрирай още 6 кода за да участваш в следващото теглене на една от 100 кафемашини!

Пази опаковката с кода!  - в предния пише да регистрирам още 5 кода, значи наистина е объркано броенето; дано да се отчитат нормално участията в томболата.

# 179
  • София
Скрит текст:

Късмет на всички! Hug

Лаленцеее, честито мила  Hug Със здраве да си го ползваш  Hug Heart Eyes Hug

Общи условия

Активация на акаунт