Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 52

• 66 416
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
  • Телиш/Плевен
Благодаря ви! Hug

Трябваше всичко в един пост да напиша, ама не мога да си събера мислите. ooooh! Та последно по тази тема, да кажа за опаковките на Милка - искат пет, но имат написани само четири кода и държат на тях, петият няма значение. При мен въпросният пети е всъщност първия, който регистрирах от серията. Дано е ориентир за тези, които имат проблеми с изгубени опаковки и дано изгубената не е печелившата, а първата от петте, които трябват. Hug

# 181
  • София
Честито  Лале в дъжда и благодаря за информацията относно опаковките bouquet

# 182
Аз изпратих една рецепта със снимка и вчера получих наградата

С кои куриери доставят наградите?

Лале, честит лаптоп, много е хубав! А проблемите дано скоро се решат  bouquet

# 183
  • Плевен
Sis_ko,  при мен дойдоха с Еконт, но не с куриер, а бяха изпратени до офис и ги взех от там.

# 184
Sis_ko,  при мен дойдоха с Еконт, но не с куриер, а бяха изпратени до офис и ги взех от там.

Благодаря!

# 185
Излязъл е списъка за батерии в спаркса. Мен ме няма, мрън  Crossing Arms

# 186
Със здраве да си го ползваш Лаленце. Hug

# 187
  • Под Слънцето
Хора, дайте линк за играта на Била с маргарин Калиакра, моля.
 Актуална ли е?

# 188
  • Телиш/Плевен
Благодаря отново на всички! Hug

Хора, дайте линк за играта на Била с маргарин Калиакра, моля.
 Актуална ли е?
Тази ли? Hug

# 189
За тези, които спечелиха от mysparx искам да попитам. От какъв номер ви звъняха? Имам пропуснато обаждане от скрит номер и се чудя дали са били те. Simple Smile

# 190
  • София
За тези, които спечелиха от mysparx искам да попитам. От какъв номер ви звъняха? Имам пропуснато обаждане от скрит номер и се чудя дали са били те. Simple Smile

За ховърборда звъняха от скрит номер...

# 191
  • София
И на мен ми звъннаха от скрит номер за ховърборда. После ми звъннаха да ме питат дали съм го получила, тогава номерът се изписа.

Лаленце, много мил жест към сестра ти.  bouquet Дано грижите да отминат бързо!

# 192
  • Под Слънцето
Лале, благодарско!

За  липсващият бонус на спаркса- след 3 дена проблеми, системата влезе в час и засега всичко е наред , след като ги опищях. Да, за големите награди звънят от 'частен номер" . И за телефона, и за слушалките така ми изписа. Слушалките, спечелени 2 седмици след телефона, дойдоха преди седмица.. От телефона няма следа.Тези дни ще почна да си го търся!

Спечелих календари от страницата Да рекламираме  България. Никога не съм получавала награда толкова бързо- буквално Рапидо на другия ден ми я изтърсиха пред нас.

Остана да си чакам телефона от спаркса, фафлите - 4 кутии от 2 номера, бисквити от мюслите и мечки харибо.

# 193
Ох...къде се хванах и аз с тази игра с лайкове...много трудно се събират, а толкова искам да спечеля това мече за детето! Мрън!

# 194
  • Бургас
При регистриране на 5-ти код на Споко ми изписа 0 участия за тегленето на дрон, а аз имам вече неколко участия.
На кого да пиша за проблема за томболата?

Общи условия

Активация на акаунт