Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 52

• 66 420
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
При регистриране на 5-ти код на Споко ми изписа 0 участия за тегленето на дрон, а аз имам вече неколко участия.
На кого да пиша за проблема за томболата?
Пиши им във ФБ или звънни за тел където се дават заявки за награди те ще предадат. Или пробвай на 0888785515 дали не отговарят и за Споко, защото за Троя със сигурност отговарят. Предполагам това са програмистите им.

# 196
  • София
А на мен при регистриране на четвърти и пети код на Милка всеки път ми изписва, че трябва да регистрирам още един код, за да участвам за пуф или раница. Това бъг ли е или имаше специфични условия за период на регистриране?

# 197
А на мен при регистриране на четвърти и пети код на Милка всеки път ми изписва, че трябва да регистрирам още един код, за да участвам за пуф или раница. Това бъг ли е или имаше специфични условия за период на регистриране?

И на мен така ми изписва последните 2-3 пъти

# 198
Четох някъде във ФБ,отговор на Милка за същия казус, че така изписва според правилата. Явно интереса много е отслабнал и затова след третия код вече дават шанс и за пуф на всеки код, а не само за раница, да спечелиш. Само за лаптопа остава мисля за всеки 5 кода шанса newsm78

# 199
Здравейте, и аз се записвам с лаптоп от милка Simple Smile) Успех на всички!

# 200
Здравейте, честито на всички спечелили! Напоследък определено не ми върви, дано счупя каръщината скоро, поне един бокс с вафли.  Laughing

И една молба. Писала съм в групи за размяна, но да кажа и тук. Ако някой предлага лаптоп на Милка, ховърборд или дрон, нека ми пише на лично, имам доста неща за размяна+доплащане. Благодаря!

# 201
# 202
Мерси! Търсих я тази игра, но така и не успях да я намеря  Simple Smile

# 203
  • Nesebar
преди няколко дена си купих билет за слушалки в спаркса и сега поглеждам нямам закупени билети но и специални кодове нямам на някой случвало ли му се е

# 204
  • софия
Моля да кажете за спаркса: Трябва ли да се пазят капачките? Всеки път, когато регистрираш код от бяла капачка ли се получава специален код или при други условия? Какви?

# 205
  • Пловдив
Привет!
Днес в Била всички шоколади с кодове на Милка са по 1.49 също и кола,фанта,спрайт с бели капачки от малките са по 89ст
Относно капачките за спаркса,само белите знам,че се предават на куриера.. Hug Peace

# 206
преди няколко дена си купих билет за слушалки в спаркса и сега поглеждам нямам закупени билети но и специални кодове нямам на някой случвало ли му се е
Тегленето на играта със специалните кодове е всеки понеделник. Тогава се нулират закупените билети.

Моля да кажете за спаркса: Трябва ли да се пазят капачките? Всеки път, когато регистрираш код от бяла капачка ли се получава специален код или при други условия? Какви?
Аз спечелих слушалки и не ми искаха капачки.
Само белите капачки от последните шишета дават специален код. Миналата година имаше пак бели капачки, мисля че се играеше за уейвборд и др, сега не дават специален код.

# 207
ЗА златната Царица взех едни кори,ама уви пак нямах късмет  Crossing Arms но пък са много хубави корите
От 14.11 до 11.12. в Лидл  щяло да има награди всеки ден с играта 'Коледни подаръци"

# 208
  • софия
Само белите капачки от последните шишета дават специален код. Миналата година имаше пак бели капачки, мисля че се играеше за уейвборд и др, сега не дават специален код.
Кои са тези специални шишета? Аз започнах от около месец да регистрирам капачки и всички са бели, но имам само 1 специален код, с който нищо не мога да правя. Дали трябва да им пиша?

# 209
  • София
Вдигнах се до близката Била за шоколади Милка - с кодове имаше само тези с ментов пълнеж, всички други без. Да си ги купуват, няма да им взема гадните шоколади заради кодовете.
Бисквити Мюсли взех, и те са на промоция.

Общи условия

Активация на акаунт