Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 52

• 66 429
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
  • Пловдив
Вдигнах се до близката Била за шоколади Милка - с кодове имаше само тези с ментов пълнеж, всички други без. Да си ги купуват, няма да им взема гадните шоколади заради кодовете.
Бисквити Мюсли взех, и те са на промоция.

В нашата Била Асеновград имаше от всички вкусове на 1.49,аз взех 3 с орео..

Последна редакция: сб, 12 ное 2016, 15:14 от Petq211

# 211
  • Сандански
Скрит текст:
Вдигнах се до близката Била за шоколади Милка - с кодове имаше само тези с ментов пълнеж, всички други без. Да си ги купуват, няма да им взема гадните шоколади заради кодовете.
Бисквити Мюсли взех, и те са на промоция.

В нашата Била Асеновград имаше от всички вкусове на 1.49,аз взех 3 с орео..
Пс:Актуална ли е още играта на Била с парфюмите?Ако да може ли някой да ми даде линк,че не я намирам Peace
Ето линк срока е до 16.11.2016
http://www.autumnpromo.com/

# 212
# 213
Току-що регистрирах два кода, един на Хипер и един на Троя, изписа ми и за двете игри, че участвам 0 пъти в тегленията. Да звъня ли на някакъв номер, не знам..... Rolling Eyes

# 214
Кои са тези специални шишета? Аз започнах от около месец да регистрирам капачки и всички са бели, но имам само 1 специален код, с който нищо не мога да правя. Дали трябва да им пиша?
Шишетата не са специални, а тези които в момента се продават с бели капачки. На етикета с голями букви пише СПЕЧЕЛИ и отдолу има снимка на ховърборда и слушалките. Всички тези капачки дават специален код.

# 215
Току-що регистрирах два кода, един на Хипер и един на Троя, изписа ми и за двете игри, че участвам 0 пъти в тегленията. Да звъня ли на някакъв номер, не знам..... Rolling Eyes
И на мен току-що ми се случи с мюсли. Звънах на номера и ми казаха че участвам в тегленето но не били много сигурни.  Thinking  Crossing Arms

# 216
И аз имам подобен проблем с Троя - всеки път ми изписва, че ми трябват още 6 кода, за да се включа в томболата. Ще пиша на стената им. Така и не ми отговориха на личното съобщение за един код на Споко. (преди винаги са ми отговаряли, не знам защо сега ме игнорират)

# 217
  • София
И на мен ми се случи с Троя.Обадих се и тези кодове които бях регистрирала при тях пишело че са използвани.Питам ги е как се използвани след като аз преди 5 минути ги регистрирах и са пред мен 3 кода.
Казаха че щели да пуснат запитване към организатора.Какво от това аз с тях не влизам за теглене на кафе машина утре Cry

# 218
Пиши и ти на стената им - така е по-вероятно да направят нещо, понеже разговорът се вижда от всички, за разлика от разговор, проведен на лични съобщения или по телефона. Ядосват ме - аз участвам най-вече заради наградите от томболите! Close

# 219
Печеля зарядно от Морени и комплект препарати на Медикс newsm44

# 220
  • София
Аз пък не намирам от шоколадите на милка с код  Sad

# 221
Още 5 милки-и НИИИИЩООО-аман! Crossing Arms

# 222
  • у нас
Тамън щях да ви питам дали имате проблем с опаковките на Троя като ги регистрирате. Но като чета по-горе явно проблема не е само при мен. На мен също не ми ги отчита правилно. Имам още няколко опаковки, но смятам да ги регистрирам след няколко дни. И спирам вече с вафлите.

# 223
Аз звънях да ги питам и ми казаха, че няма проблем при тях в системата всички кодове са регистрирани. Т.е. ще се включа в утрешната томбола. Ако може да им се вярва това е.

# 224
  • София
Аз звънях да ги питам и ми казаха, че няма проблем при тях в системата всички кодове са регистрирани. Т.е. ще се включа в утрешната томбола. Ако може да им се вярва това е.
Дано, и мюслито ме занули след третия код. Имат проблем явно. А имам и от предната седмица.

Общи условия

Активация на акаунт