Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 52

• 66 356
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
От кой номер звънят от спаркс? Имам три пропуснати от три различни телефона и чак сега си поглеждам  Mr. Green
От скрит номер звънят

# 556
  • Телиш/Плевен
Аз рядко мрънкам, но понеже се случи наскоро, да потвърдя, че наистина помага. Joy
Мрънкането ми беше по повод игрите във Фейсбук - как все теглят едни и същи хора и как не виждам особен смисъл да участвам, но въпреки това го правя, незнайно докога (някакъв напредък в това отношение е фактът, че си закрих профила, който ми беше само за игри - от него участвах къде ли не, докато от моя не си позволявам толкова спам Blush). Laughing
Печеля комплект бисквити „Закуска“ от страницата на Победа във Фейсбук. Heart Eyes
В интерес на истината знаех за тази игра от доста време, но умишлено я пропусках, тъй като трябваше да се измисли някаква приказна история. Вчера сутринта, докато си преглеждам Фейсбука, попадам на съобщение, че са я удължили с един ден и е активна до 16:00 ч., та докато чакам дъщеря ми да се събуди, скалъпих набързо някаква приказка и те взели, че ме изтеглили. Joy А вчерашният ден беше много хубав за мен и тази награда е един прекрасен завършек! Heart Eyes

# 557
  • Пловдив
Обадили са се от пощата на мъжа ми,че имаме по 2 обемисти пакета да идем да си ги вземем..
Аз звъннах в нашата поща и ми казаха,че са от спетема да нося касовите бонове за 7.99..
Обади ли са се и на леля ми,били обемисти и пощаджията нямал възможност да ги носи.

# 558
  • София
Имам един въпрос спечелих слушалки Razer от sparx . Обадиха ми се да потвърдя адреса за доставка и го потвърдих .После  прочетох правилата и пишеше че в 7 дневен срок след като организатора се е свързал с печелившия ,печелившия трябва да се свърже с организатора за да потвърди че иска да получи наградата иначе я губи . Не виждам никакъв номер на който да се свържа . И някой които е спечелил слушалки свързвал ли се е с организатора и как .

Не съм се свързвала, днес ми се обади куриер но не бях в нас.

# 559
Тя даже играта с гифове на нес кафе свършила...а все още има печеливши само за 4 седмици..за наградите да не говорим, никой още дори не ми е звънял  newsm78

# 560
Тя даже играта с гифове на нес кафе свършила...а все още има печеливши само за 4 седмици..за наградите да не говорим, никой още дори не ми е звънял  newsm78
То тази игра беше пълен майтап Joy Явно прекалено малко са участниците и не можаха да си запълнят седмичните  бройки , та имало технически проблем уж. И сега едва ли ще публикуват и печеливш за голямата награда newsm78 И аз нямам все още обаждане за тези чаши, а поради някакъв гаф в играта мм го има в списъка ,че печели но няма мейл и след кратка кореспонденция вчера получи една чаша за компенсация Joy

# 561
И какво излиза..че който се е свързал с тях за някакъв проблем е получил чашата...ще им пиша и аз пък  Twisted Evil Щом съм си я спечелила си я искам.Къде им писахте вие?

# 562
  • София
Аз получих една, а имам да получавам още 2. Няма логика да не ги пратят заедно, но не знам какво чакат.  Grinning

# 563
  • sofia
Къде им пишете?

# 564
# 565
Тази игра щеше да има повече участници, ако имаше ясни критерии какви трябва да са гифовете - пращам снимка с хора (моя), направена на плажа - не става, щото сигурно на заден план търчат деца по бански...Пращам снимка без хора - пак моя, и тя не става, по неясни причини... Ами, аз знаех, че всички участници печелят, нямах нищо против да ми дадат десетина чаши - ако са ми в повече, винаги мога да раздам на колегите, които са ми симпатични, но не издържах да си късам нервите  Laughing

# 566
Бях писала на Нескафе във ФБ и ми отговориха ето това:  Привет,
Срокът за получаване на награда е 12 седмици 🙂
Хубав ден!. Направо си е подигравка да чакаш някакви пластмасови китайски чаши цели 12 седмици , пък било то и термочаши , които дори не са и толкова термо #Crazy

# 567
Срокът си е срок, но как ще ги изпратят, като не знаят адреса за доставка? Laughing

# 568
Срокът си е срок, но как ще ги изпратят, като не знаят адреса за доставка? Laughing
Като решат евентуално да ги пратят ще трябва да звънят за адрес. В профила на играта имаше попълване на телефон доколкото помня newsm78 Влез в профила си и където пише редактиране на профил- горе в дясно- попълни телефона си ако го няма

# 569
Вече и това съм забравила - помня, че попълвах имейл , но това е ясно, след като са ми пратили два имейла, че печеля.Не бях сигурна за телефон...Това беше съвсем в началото на играта, от известно време си мисля, че никой няма да се обади, но в крайна сметка - голяма работа...

Общи условия

Активация на акаунт