Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 52

• 66 377
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Писах на Нескафе за подменения списък от 2ра седмица на гиф-играта, те провериха нещата и вчера следобед ми поискаха адрес, за да доставят поне 1 от чашите като компенсация и днес сутринта вече беше при мен. Хубава е, различна от тази в сайта.
А техническия им проблем продължава.. но ме увериха, че теглят печеливши. Не зная защо не ги публикуват.

# 541
Петя, много неприятна ситуация.

Приятелка спечели лаптоп от Милка, донесоха го вече, 5 кода е дала.

# 542
А аз питах Нескафе защо никой не ми се обажда - имам два имейла и ми отговориха да имам търпение.

# 543
# 544
  • София
А случайно някой да има излишни талончета от Shell? Имам 2, но ми трябват още 2.  bouquet

# 545
Най-накрая да се запиша с нещо - бисквитки от Престиж от фб Simple Smile Сега се надявам и на друга нагдата от игрите им с кодове  Praynig

# 546
  • хасково
Да попитам относно играта на Престиж Мюсли, регистрирала съм шест кода, но днес забелязах, че имам имейл само за четири, така ли трябва да бъде?

# 547
Получих кутията с Фафли Троя. Лео експрес ми я достави. Laughing

# 548
Да попитам относно играта на Престиж Мюсли, регистрирала съм шест кода, но днес забелязах, че имам имейл само за четири, така ли трябва да бъде?
Да, за всеки трети код не ти праща мейл, защото ти брои участие в томболата.

# 549
Имам един въпрос спечелих слушалки Razer от sparx . Обадиха ми се да потвърдя адреса за доставка и го потвърдих .После  прочетох правилата и пишеше че в 7 дневен срок след като организатора се е свързал с печелившия ,печелившия трябва да се свърже с организатора за да потвърди че иска да получи наградата иначе я губи . Не виждам никакъв номер на който да се свържа . И някой които е спечелил слушалки свързвал ли се е с организатора и как .

# 550
Имам един въпрос спечелих слушалки Razer от sparx . Обадиха ми се да потвърдя адреса за доставка и го потвърдих .После  прочетох правилата и пишеше че в 7 дневен срок след като организатора се е свързал с печелившия ,печелившия трябва да се свърже с организатора за да потвърди че иска да получи наградата иначе я губи . Не виждам никакъв номер на който да се свържа . И някой които е спечелил слушалки свързвал ли се е с организатора и как .
При мен телефонният разговор беше достатъчен. Куриерът достави слушалките бързо.

# 551
Аз също не съм се свързвала с никой. Обади ми се оператор от скрит номер и след 4-5 дни ми ги доставиха.

# 552
  • Варна
Писах на Нескафе за подменения списък от 2ра седмица на гиф-играта, те провериха нещата и вчера следобед ми поискаха адрес, за да доставят поне 1 от чашите като компенсация и днес сутринта вече беше при мен. Хубава е, различна от тази в сайта.
А техническия им проблем продължава.. но ме увериха, че теглят печеливши. Не зная защо не ги публикуват.

Хммм а останалите спечелили кога да ги очакваме? Thinking Thinking Thinking

# 553
От кой номер звънят от спаркс? Имам три пропуснати от три различни телефона и чак сега си поглеждам  Mr. Green

# 554
А случайно някой да има излишни талончета от Shell? Имам 2, но ми трябват още 2.  bouquet

Да, аз имам. Мога да Ви услужа. Пишете, къда да ги изпратя.

Общи условия

Активация на акаунт