Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 52

• 66 382
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
Когато спечелих пуфа ми изписа: "Честито Вие спечелих пуф с кодове *jdhkjs", "dkjkdf" и "sdjfjdf". Беше ясно, че ще ми искат тези кодове и тях пазех.
Нямах честта да спечеля лаптоп, но не изписва ли същото?

# 526
  • Габрово
Когато спечелих пуфа ми изписа: "Честито Вие спечелих пуф с кодове *jdhkjs", "dkjkdf" и "sdjfjdf". Беше ясно, че ще ми искат тези кодове и тях пазех.
Същото се изписва.

Всичко си е написано и в правилата. А това, че някоя операторка не е била в час, е съвсем отделен въпрос. Нали затова го има написано черно на бяло (или на лилаво  Laughing). Този казал, онзи рекъл... не важи много.
Неприятна ситуация, наистина, но не мисля, че някой ти е виновен.
А куриерът, който си е взел подписания протокол... Ами няма да се подписваш току-така за нещо, което не си получила!  Stop
Извинявам се за леко острия коментар, но аз така виждам нещата.  bouquet

# 527
  • София
Не мисля, че куриерът би могъл да се възползва от протокола. Нали трябва да предаде опаковките, които са у теб?

Наистина е много неприятна ситуацията. Sad

# 528
  • Пловдив
Същото се изписва.

Всичко си е написано и в правилата. А това, че някоя операторка не е била в час, е съвсем отделен въпрос. Нали затова го има написано черно на бяло (или на лилаво  Laughing). Този казал, онзи рекъл... не важи много.
Неприятна ситуация, наистина, но не мисля, че някой ти е виновен.
А куриерът, който си е взел подписания протокол... Ами няма да се подписваш току-така за нещо, което не си получила!  Stop
Извинявам се за леко острия коментар, но аз така виждам нещата.  bouquet

Не може за един да може с 4 кода ,а за други с 5!Въпросът е принципен!
Аз пак казвам,че ще изискам запис от разговора,защото това е невярно инфо!
Да си информират служителките поне да казват еднакви неща на всички!
Аз ще пиша до КЗП нека те да решат кой е прав и кой крив!

# 529
Прави сте, че сигурно няма да уважат жалбата, но аз все пак бих пуснала една, ако ми се случи същото. Щом дават на други хора наградата, без да им изискват всички кодове, това значи, че са могли да направят компромис. Ако това правило не се спазва строго, може да се приеме, че не е задължително. Малък е шансът, но за лаптоп си струва да се опита.
 Една интересна оферта от Данонино -

4лв, като комплектът включва 4 млека Данонино (от мъничките) и 2 за пиене. Кутията излиза безплатна. Може и да го взема - взех комплекта с кутията на Активия, която е доста голяма и я ползваме за разни неща в хладилника, тази също може да е полезна.

# 530
  • при късмета
А това, че някоя операторка не е била в час, е съвсем отделен въпрос. Нали затова го има написано черно на бяло (или на лилаво  Laughing). Този казал, онзи рекъл... не важи много.
Напротив, важи. Нали агенцията изпълнител е наета от организатора да изпълнява техните правила? Недопустимо е е един служител да казва едно, друг друго и да няма значение. Нали за една игра става дума и за едни правила. Длъжни са по телефона да те информират и за сроковете и за това дали и какво трябва да предаваш при получаване на наградата.
Важи си с пълна сила, каквото ти е казано по телефона, те затова и записват разговорите.

И за некоректно обявените правила с маргарините на Била миналата година, пак благодарение на разговора по телефона постигнах своето. СМС който се получаваше при регистрацията само ти изписваше, че не си въвел правилен код. Има и телефони на които да се обадиш. Чак при обаждането става ясно, че трябва да въведеш и символ "диез" с кода. Не го пишеше на бележката с правилата, не го пише и в СМСа, който те уведомява, че не си изпратил правилно написан код.

Запънеш ли се, разговори с официално обявени телефони за конкретна информация, си важат с пълна сила.

# 531
  • Пловдив
Прави сте, че сигурно няма да уважат жалбата, но аз все пак бих пуснала една, ако ми се случи същото. Щом дават на други хора наградата, без да им изискват всички кодове, това значи, че са могли да направят компромис. Ако това правило не се спазва строго, може да се приеме, че не е задължително. Малък е шансът, но за лаптоп си струва да се опита.
 Една интересна оферта от Данонино -

4лв, като комплектът включва 4 млека Данонино (от мъничките) и 2 за пиене. Кутията излиза безплатна. Може и да го взема - взех комплекта с кутията на Активия, която е доста голяма и я ползваме за разни неща в хладилника, тази също може да е полезна.

Благодаря  ти за подкрепата адаш bouquet Hug

# 532
Моля  Simple Smile, само имай предвид, че тоя, дето отговаря на жалбите е малко груб - не му се давай. Когато писах (преди няколко месеца), упорито ме убеждаваше, че жалбата ми е неоснователна и било по-добре да не я поддържам. Не му обръщай много внимание - само се опитва да те уплаши (тогава писах за купичките на Верея и в крайна сметка си ги получих, макар и след много разправии - не че са ми толкова важни, но ме бяха ядосали много).

# 533
  • Пловдив
А това, че някоя операторка не е била в час, е съвсем отделен въпрос. Нали затова го има написано черно на бяло (или на лилаво  Laughing). Този казал, онзи рекъл... не важи много.
Напротив, важи. Нали агенцията изпълнител е наета от организатора да изпълнява техните правила? Недопустимо е е един служител да казва едно, друг друго и да няма значение. Нали за една игра става дума и за едни правила. Длъжни са по телефона да те информират и за сроковете и за това дали и какво трябва да предаваш при получаване на наградата.
Важи си с пълна сила, каквото ти е казано по телефона, те затова и записват разговорите.

И за некоректно обявените правила с маргарините на Била миналата година, пак благодарение на разговора по телефона постигнах своето. СМС който се получаваше при регистрацията само ти изписваше, че не си въвел правилен код. Има и телефони на които да се обадиш. Чак при обаждането става ясно, че трябва да въведеш и символ "диез" с кода. Не го пишеше на бележката с правилата, не го пише и в СМСа, който те уведомява, че не си изпратил правилно написан код.

Запънеш ли се, разговори с официално обявени телефони за конкретна информация, си важат с пълна сила.

Благодаря ти Ма-ко!
Точно това имам в предвид и аз!
Не може за един да може,а за друг не!
Не може на всеки да казват различни неща ей така 5 за 4!
Пак казвам ако братовчедка ми ги беше послушала и беше запазила само 1 код ?
За това си подадох жалбата до КЗП па да видим Peace

# 534
Пиши после какво са ти отговорили по жалбата и успех.  Peace

# 535
Успех - дано да има ефект!

# 536
  • Пловдив
Пиши после какво са ти отговорили по жалбата и успех.  Peace
Благодаря ти РосМар  bouquet Hug

# 537
  • у нас
Petq211, много неприятна ситуация.  Hug Успех, сили и здрави нерви, дано да си получиш наградата, която си спечелила.  Hug

# 538
Днес си получих червения пипер от Котани.
От Спетема някой въобще получил ли е нещо? В условията пише уж 20 дена срок за доставка, които при нас  като че ли минават, пише и за потвърждение, а не сме си потвърдили наградата - нито мейл са пратили, нито са се обаждали.
От тази нощ имам още 2 кутии вафли. Събудих се случайно, не съм ставала с умисъл. И вече се убедих на 1000 процента, че и за Хипер, и за Троя и особено за Милката  си има часове, иначе ще е егати случайността да спечелиш, да спечели братовчедка ти и твоя приятелка, всичките с лаптопи

# 539
Ето повече информация за промоцията на Coca-Cola, снимки на мечетата и на капачките: http://konkurs-bg.blogspot.com/2016/11/specheli-mecheta-coca-cola.html

Аз надали ще участвам там, рядко пием кола вкъщи и няма да купувам само заради играта, ако колегите решат да ме зарадват с някоя капачка, тогава ще е.

И малко мрън да ми се връща вече късмета, макар че нямам много време да участвам, но дано все с нещо се самозарадвам  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт