Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 52

• 66 389
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
  • Пловдив
Здравейте!
Меко казано съм бясна на Милка и сега ще Ви кажа защо:
Спечелих лаптоп преди 30 дни и вчера ми звъни куриера.Илизам аз и първо ми даде да попълня Приемо-Предавателен протокол ,който подписах,че съм приела а той ми е предал така..
След ,което вади листа с 4те кода аз ги имам,но пети не фигурира в списъка при тях..
Аз по принцип участвах с 25 кода ,но един ми липсва,защото баба ми го хвърлила,че ядохме шоколада у тях..
Тоя вика не мога да Ви го дам,защото нямате 4 кода ..Викам имам 4 просто 5тия ми липсва..
Така обади се казаха му да не ми го дава,но си прибра и протокола,че ми е предал лаптопа..
Братовчедка ми е спечелила и тя лаптоп в събота и го заявила,а на нея са и казали да пази само последия печеливш код..Ами ако тя ги беше хвърлила другите какво правим?И на нея нямаше да го дадат!
Дават неправомерно инфо !!!На едни дават с по 4 кода на други с по 1 ...Звъннах им и им писах многократно,нека си проверят разговорите с братовчедка ми от събота!Смятам да си търся правата в КЗП!
КАКВИ СА ТЕЗИ ВРЪТКИ И МУШЕНГИИ???

#Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 511
  • Перник
Много гадна ситуация. Да са чаши или нещо дребно да не се занимаваш, ама лап топ си е хубава награда все пак. Не се отказвай и си търси правата.

# 512
  • Пловдив
Много гадна ситуация. Да са чаши или нещо дребно да не се занимаваш, ама лап топ си е хубава награда все пак. Не се отказвай и си търси правата.

Да!Това ще правя!
Писна ми все да ни е...т всеки гледа да те прее..ПИСНА МИ!
Да си проверят разговора с братовчедка ми на,която казват да пази само последния код,ами ако беше хвърлила другите?Това ли е целта?
Ще ги съдя ако трябва не може да ме карат да подписвам протоколи,да си ги прибират  Twisted Evil и да не ми дават нищо насреща!

# 513
Петя, много неприятно наистина, но  Naughty
"XVII. Наградите се получават само срещу представяне на документ за самоличност и предоставени на куриера всички промоционални опаковки с печеливши кодове!

ОРГАНИЗАТОРЪТ НЯМА ДА ВРЪЧВА НАГРАДИ НА УЧАСТНИЦИ, КОИТО НЕ МОГАТ ДА ПРЕДСТАВЯТ ОПАКОВКИТЕ С ПЕЧЕЛИВШИ КОДОВЕ!"

Това е от правилата. Не знам дали и с жалба до КЗП ще ти го дадат след като нямаш всички промоционални опаковки с печеливши кодове.

# 514
  • Пловдив
Петя, много неприятно наистина, но  Naughty
"XVII. Наградите се получават само срещу представяне на документ за самоличност и предоставени на куриера всички промоционални опаковки с печеливши кодове!

ОРГАНИЗАТОРЪТ НЯМА ДА ВРЪЧВА НАГРАДИ НА УЧАСТНИЦИ, КОИТО НЕ МОГАТ ДА ПРЕДСТАВЯТ ОПАКОВКИТЕ С ПЕЧЕЛИВШИ КОДОВЕ!"

Това е от правилата. Не знам дали и с жалба до КЗП ще ти го дадат след като нямаш всички промоционални опаковки с печеливши кодове.
о
Имам ги четерите от списъка,който ми представиха,5ти нямам,а него го нямаше в листа на куриера!!!
Как ще ме кара да подписвам протокол и ще си го прибере?
Как на някой жени пот тук са дали срещу 4 кода лаптопа?Аз имам 4те!
И как ще дават грешо инфо да се пази само 1 код?Ако братовчедка ми ги беше послушала и беше хвърлила другите?

# 515
Добре де,щом при куриера има само 4,кой е петия,който търсят? Можеше да дадеш някой ,какъвто и да е и да си вземеш лаптопа.  newsm78

# 516
В случая важат официалните правила, с които всеки се съгласява, когато регистрира код.

Аз да се оплача от Престиж. Вкъщи много се тачат техните бисквитки мюсли. С и без игра се купуват постоянно. При толкова много кодове никога досега не съм печелила от тях, нито кутийка бисквити даже, да не говорим за по-голяма награда  Crossing Arms  Simple Smile

# 517
  • Пловдив
Добре де,щом при куриера има само 4,кой е петия,който търсят? Можеше да дадеш някой ,какъвто и да е и да си вземеш лаптопа.  newsm78

Той звънна и му казаха,че искат и 5тия код,който нямам,а на неговия лист фигурираха 4!
Поисках да говоря с дамата на телефона и тя ми каза,че са 5 кода ,но 4 са излезли на листа!
Е как  момичета от тук си взеха лаптопите с 4?Каква е тази ялова организация?
И как ще ме накара да подписвам,че ми е предал наградата,а той не е!
И на братовчедка ми и казали да пази само 1 код е това как Ви звучи?

# 518
За лаптопа се игра е с 5 кода, логично е да се пазят и 5-те, а не само 4. Когато отвориш на печеливши излизат 5 кода за лаптоп, 3 за пуф и 1 за раница. Това, че на някой били дали с по-малко кодове или без кодове няма как да си на 100% сигурна, но и да се е случило куриера си носи последиците и може да се върне да си ги търси. Съжалявам, че при теб така се е получило, гадно е, но просто изказах мнение, че според правилата може и да не ти го дадат.  Можеш да се оплачеш в куриерската фирма и да искаш унищожаване на този протокол, за друго не се сещам.
Случая с братовчедката няма да коментирам не съм присъствала на разговора и един казал на друг, пък той на трети.... пети, десети. Затова си има правила да се четат.
И аз се ядосвам, че изтървах Спаркса и не си регистрирах капачките на време, но мога само тук да си се оплаквам и толкова. Грешката си е моя.

# 519
Кофти,щом е звънял. Иначе трябваше да скъсаш ППП ,щом не получаваш нищо. Той и куриера може да си прибере наградата и иди доказвай,че не си я получила...  Tired

Аз от 40+ кода на Троя нищичко не уцелих. Спирам вече с опитите.  Crossing Arms

# 520
  • София

Той звънна и му казаха,че искат и 5тия код,който нямам,а на неговия лист фигурираха 4!
Поисках да говоря с дамата на телефона и тя ми каза,че са 5 кода ,но 4 са излезли на листа!
купи един шоколад с код,звънни на куриера и кажи,че си го намерила да се върне

# 521
  • Пловдив
За лаптопа се игра е с 5 кода, логично е да се пазят и 5-те, а не само 4. Когато отвориш на печеливши излизат 5 кода за лаптоп, 3 за пуф и 1 за раница. Това, че на някой били дали с по-малко кодове или без кодове няма как да си на 100% сигурна, но и да се е случило куриера си носи последиците и може да се върне да си ги търси. Съжалявам, че при теб така се е получило, гадно е, но просто изказах мнение, че според правилата може и да не ти го дадат.  Можеш да се оплачеш в куриерската фирма и да искаш унищожаване на този протокол, за друго не се сещам.
Случая с братовчедката няма да коментирам не съм присъствала на разговора и един казал на друг, пък той на трети.... пети, десети. Затова си има правила да се четат.
И аз се ядосвам, че изтървах Спаркса и не си регистрирах капачките на време, но мога само тук да си се оплаквам и толкова. Грешката си е моя.

Аз искам да чуят записа от разговора им в събота,защото това е подвеждаща информация и тя можеше да изгори,или хвърли останалите 4 опаковки и какво правим тогава?
И аз лично имам позната на,която и дадоха с 3 кода лаптопа..
Имам 25 опаковки да не съм си ги измислила кодовете..
Както е да е аз ще се оправям просто исках да споделя с Вас случилото се!

# 522
  • Пловдив

Аз имам още 24 кода ,които пазя!
Той звънна и пита централата,кой е тоя 5ти код те му го диктуват и той сверява ..

# 523

Ако търсят конкретен код, няма как да стане.
Много неприятно.

# 524
  • при късмета
Сега! Да не взема да подведа някого, но аз съм взимала голяма награда, за която нямах бележка, заради това, че по телефона не ме информираха да я пазя. Вярно, че беше по-различен случая. Беше ваучер за уикенд и тогава организаторите изтеглиха печелившите със закъснение 1 седмица. Играта свърши, не обърнах внимание, че не са обявени победителите за големите награди и хвърлих бележките (играта беше с касови бележки). 1 седмица след това получавам СМС, че печеля уикенд. В движение съм, не съм пред компютъра, изобщо не мога да проверя обявен ли е код на бележка с/у телефона ми, нищо не мога да видя. Само и единствено говоря със служител, на посочените телефони, да си заявя наградата. по време на разговора абсолютно нищо не ми казаха да предавам. Само ми казаха срока в който ще дойде ваучера и как да си заявя използването му на конкретното място. Идва куриер след няколко дни и на неговия протокол пише, че се иска касова бележка и номера ѝ.
Започва неколкодневна кореспонденция с организаторите и аз твърдя, че не са ми казали да предавам бележка при заявяването на наградата. Знаех правилата и, че се иска, но реших, че са го съкратили това, заради забавянето на тегленето. Направих си скрииншотове с правилата до кога е била играта и кога твърдят, че ще изтеглят печелившите, за всеки случай. Обясних на организатора и, че те са в нарушение на собствените си правила и съм хвърлила всички бележки за играта, защото срока ѝ е изтекъл.
И записите си прослушаха и се убедиха, че момичето наистина не ми е казала за бележката. Ако го беше направила още веднага щях да обясня защо нямам бележка.
На края си получих наградата.

В началото на играта на Милка, наистина имаше хора, които казаха, че лаптопите ги дават с/у 4 описани кода и един произволен или само печелившия. Ако наистина на един печеливш казват едно, а на друг друго, трябва всички да си получат наградите. Това, че на братовчедка ти са ѝ казали само за печелившия код и тя ти помогне, може от КЗП да ги накарат да ти го дадат.
А за протокола отговорност носи куриера, но ти си сигнализирала организаторите, че не ти е предаден. Успех

Общи условия

Активация на акаунт