Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 52

• 66 179
  • 737
  •   1
Отговори
  • Телиш/Плевен
Flowers Four Leaf Clover babydust7 Flowers Four Leaf Clover babydust7 Flowers Four Leaf Clover babydust7 Flowers Four Leaf Clover
ura
Късмета нека бъде с всички нас,
Късмет- тук всеки нека да получи,
Лаптопи да се сипят всеки час,
с пуфове и вафли да се похвалят всички!

Кой какво иска  - нека го спечели,
И после тук той да ни довери!
Всички неговата радост нека споделим
И още много по 50 да преброим!

Моля, използвайте бутона вместо да пускате постове от типа „запис“. Peace
Благодаря ви предварително!

Извадка от Правилата на форума:
Цитат
14. Забранява се публикуването на теми и мнения, призоваващи към гласуване в даден конкурс.
Забраната се отнася и за полетата от потребителския профил - аватари, подписи, лични титли и т.н.
Изключения могат да са:
- международни конкурси с българско участие
- изцяло благотворителни конкурси
- външни конкурси, в които участва BG-Mamma или една голяма потребителска група от форумите тук като представители на BG-Mamma

# 1
  • sofia
Първа, хайде да ни е на късмет, мерси Лаленце 😊

# 2
Хайде, да ни е на късмет новата темичка  Hug

# 3
Късмет на всички!

# 4
Малко пакетче Пом Бер от Фантастико за начало, дано имам повече късмет в новата тема

# 5
Хайде повече награди с тази темичка!

# 6
  • при късмета
Лаленце, благодаря за темата!
Много късмет на всички!

Чакам само кана от Мюсли. Не съм се предала за суичер от Хипер, вече имам над 15 участия за дрон, а него нямам, мрън.
И за лаптоп от Милка не съм се предала, но започвам пак да събирам кодове, че нямам достатъчно. Вчера регистрирах 5 безуспешно. Още по-голямо мрън

# 7
Милка имат нова игра във фейса. Късмет на всички в новата тема, аз от предната не успях да се запиша с нищо  Praynig

# 8
Хайде, да ни е на късмет новата темичка  Hug

И от мен! Hug

# 9
  • Русе
Благодарим за новата тема!! Късмет на всички!
Аз отново се интересувам от печелившите на Кола за батерията, не е кой зане какво , но се надявам bowuu
Иначе чакам от Бондюел, Вафли Троя и това е, ноо не губя надежда.  ooooh!
Гледах и част от реклама за златна паричка на листи за баниза Царица, не намирам инфо. В момента на Кауфланд са на промо, но нямат зона за триене. Имат и намалени шоколади, ест без кодове, поне при нас.

# 10
  • у нас
Лаленце,  bouquet

Късмет на всички ни и с много награди да се похвалим в тази тема  bouquet bouquet bouquet

Аз не мисля, че е редно да се плаща за транспортните разходи, независимо колко тежи наградата и колко струва. Нали все пак е награда. Тези, които печелят лаптопи, фотоепилатори, барбарони /които тежат много/ плащат ли за доставката?

# 11
Благодаря за хубавата темка!
Да попитам аз, тези които спечелиха пюренца, някой свързал ли се е с тях? Аз веднага си изпратих данните и още няма нищо. newsm78

# 12
Късметлийска темичка за всички.
Записвам се с кана Brita.

# 13
Идвам да се похваля с награда от фб кашонче с Bubbles Party Wine Cooler! Аз все още кърмя, но все ще влезе в употреба!  Mr. Green
И комплект бисквити от Мюсли, най-накрая намерих от промо опаковките. Днес ми е късметлийски ден!  Grinning

Последна редакция: ср, 09 ное 2016, 11:36 от matahari

# 14
Да се запиша и аз в новата тема, Лале  bouquet

И едно голямо МРЪН от мен  Tired

Общи условия

Активация на акаунт