Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 52

• 66 351
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
Това шега ли е, или сериозен въпрос (не се опитвам да обидя някого, просто ми прилича на тролене)? В игрите с кодове в 80% от случаите не печелиш - това е идеята - да се купят много продукти с кодове, заради шансът евентуално да се спечели награда.

# 586
 Joy
Иди разбери какво иска да каже.

# 587
Само на мен ли искат касова бележка от Спетема?
При получаване на награда се изисква бележка, ако спечелиш голямата награда което ти пожелавам сигурно ще е по различен принципа защото вече си я дала, но можеш да направиш копие  Grinning
А гледат ли дали е купено Спетема?

# 588
  • sofia
на мен не ми взе бележката куриера, но ми се обади,че задължително трябвала и в понеделник ще дойде обезателно да си я вземе.Поптах дали може копие - той ми каза - Не, а в правилата пише, че може копие.Въобще това с взимането на касовите бележки много ме дразни, може да съм си купила нещо важно и да си я искам, това си е мой документ и не съм сигурна дали имат право да ми я взимат.Само ако спечеля пътуването до Куба я давам (шегувам се, ще му я дам, какво да го правя).

# 589
  • Сандански
на мен не ми взе бележката куриера, но ми се обади,че задължително трябвала и в понеделник ще дойде обезателно да си я вземе.Поптах дали може копие - той ми каза - Не, а в правилата пише, че може копие.Въобще това с взимането на касовите бележки много ме дразни, може да съм си купила нещо важно и да си я искам, това си е мой документ и не съм сигурна дали имат право да ми я взимат.Само ако спечеля пътуването до Куба я давам (шегувам се, ще му я дам, какво да го правя).
Ако изрежеш и сгънеш копието?

# 590
  • sofia

Ами да, не се бях сещала! Мерси  #Crazy

# 591
  • Сандански

Ами да, не се бях сещала! Мерси  #Crazy
Другия вариант е да вземеш наградата и да избягаш в чужбина  Joy Joy

# 592
Имаше една игра с качване на снимки,на ненужна вещ вкъщи не мога да се сетя коя беше някой помни ли?

http://extri.dacia.bg/

Благодаря

# 593
Струва ми се, че М. Валериева пита защо не изписва колко кода трябва да се регистрират за пуф или лаптоп, а направо регистрирай още един код за раница...

# 594
Не е споменала нищо за другите награди. Всеки път изписва първо "регистрирай още 1 код за раница".

# 595
  • Сандански
За Плевен - ДНЕС СМЕ В ПАНОРАМА МОЛ ПЛЕВЕН!
От 12:00 до 13:00 часа е официалното откриване на късметлийския ни щанд в ПАНОРАМА МОЛ ПЛЕВЕН! Водещите на Национална лотария ще раздават много печалби!
Очакваме Ви!

# 596
  • Под Слънцето
От 12:00 до 13:00 часа е официалното откриване на късметлийския ни щанд в ПАНОРАМА МОЛ ПЛЕВЕН! Водещите на Национална лотария ще раздават много печалби!
Очакваме Ви!

Дай инфото за Варна, че ми писна да ги питам КОГА и да не отговарят..

# 597
Очакваме Ви!
Там сме  Wink Пожелавам си късмет  Praynig

# 598
  • Русе
И аз искам в Русе, айде искаме подробен преразказ на случващото и респективно спечеленото Laughing

# 599
И аз искам в Русе, айде искаме подробен преразказ на случващото и респективно спечеленото Laughing
къде го виждате това и кога ще бъде в русе?

Общи условия

Активация на акаунт