Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 52

• 66 351
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
Защо да е голяма работа? Не съм си губила времето за да не си получа наградата пък било то и чаши. Ясно , че за Ню Йорк само мога да мечтая , едва ли ще видим и печеливш, но чашите си ги искам нищо, че не ми трябват! Все пак може и за подарък да послужат Naughty

# 571
Така е, ако играта беше с покупка щях да им вдигна скандал, но при сегашното положение не ми се занимава с тях. Все пак може и да звъннат.

# 572
Спечелих току-що и кана Брита от бисквитките Мюсли, много съм доволна от тази игра. Party

# 573
Спечелих току-що и кана Брита от бисквитките Мюсли, много съм доволна от тази игра. Party
Честито   Simple Smile

# 574
Честито!  Simple Smile
Дано и аз да спечеля поне нещо от тази игра, че вече съм вътре с много кодове и нямам нито една награда. От вафлите съм горе-долу доволна - имам 3 кутии общо, което е горе-долу равно на това, което съм регистрирала.

# 575
Благодаря. Голям късмет извадих с бисквитите. Имам общо 8 кода, 3 от тях за Нутрибулета и сега 1 за каната.
Брояча си е наред поне на Хипер, регнах  1 код и участвам 8 пъти за дрон, дано не спечеля. Само в играта на Троя не знам колко пъти участвам, бих искала кафемашина, но шанса е минимален, поне имам утешителна награда - чашата. Като цяло съм доволна от игрите, само от Хипер съм капо.

Сетих се за боята от Гарниер, дали изобщо ще ги разнасят? И как?

Последна редакция: сб, 19 ное 2016, 16:54 от Ивекс

# 576
  • sofia
Полечих си одиалцето от спетема днес, някой беше писал,че искат касовите бележки...ами после ако спечелим пътуването до Куба, как ще докажа? Аз съм оптимист ходи ми се в Куба, вие дадахте ли ги?

# 577
Благодаря. Голям късмет извадих с бисквитите. Имам общо 8 кода, 3 от тях за Нутрибулета и сега 1 за каната.
Брояча си е наред поне на Хипер, регнах  1 код и участвам 8 пъти за дрон, дано не спечеля. Само в играта на Троя не знам колко пъти участвам, бих искала кафемашина, но шанса е минимален, поне имам утешителна награда - чашата. Като цяло съм доволна от игрите, само от Хипер съм капо.

Сетих се за боята от Гарниер, дали изобщо ще ги разнасят? И как?
Получавала съм награда от игра на Лореал по Тип Топ (беше с доста голямо закъснение и пак трябваше да ги питам много пъти дали ще изпратят нещо). Не вярвам, че ще пратят боите за коса - за последно писах (както и други хора), преди две седмици. Все едно и също си повтарят - че ще ги изпратят. Изхабяват ми нервите, не мога повече да се занимавам с тях.

# 578
Не си струват нервите заради едната боя.
Но не са коректни.

# 579
Имаше една игра с качване на снимки,на ненужна вещ вкъщи не мога да се сетя коя беше някой помни ли?

# 580
  • sofia
Само на мен ли искат касова бележка от Спетема?

# 581
  • Под Слънцето
Имаше една игра с качване на снимки,на ненужна вещ вкъщи не мога да се сетя коя беше някой помни ли?

http://extri.dacia.bg/

# 582
  • Сандански
При получаване на награда се изисква бележка, ако спечелиш голямата награда което ти пожелавам сигурно ще е по различен принципа защото вече си я дала, но можеш да направиш копие  Grinning

# 583
  • sofia
При получаване на награда се изисква бележка, ако спечелиш голямата награда което ти пожелавам сигурно ще е по различен принципа защото вече си я дала, но можеш да направиш копие  Grinning
[/quote ]

Благодаря

# 584
Вчера пратих код на милка и ми върнаха че не печеля но ако изпратя още един имам шанс за раница. Днис пратих и пак същото.Проблем ли имат?

Общи условия

Активация на акаунт