Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 52

• 66 217
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Писах на Бондюел за неполучената награда още от първото теглене. Да видим какво ще отговорят.
Има ли някой получил вече наградите си изобщо?
Май не. Изпратила съм данните още на 19 октомври.

Последна редакция: пн, 21 ное 2016, 10:48 от Тaня67

# 631
  • Под Слънцето
Попълнихте ли анкетите и регистрацията от Била? Има ли някой, който е получил и използвал ваучера?

Тъкмо това влизам да питам и аз
Проблемът, който възникна е , че аз съм си абонат на тези панели за анкети от години. Което вероятно ще ме лиши от 5те лв ваучер. Но смятам да си ги търся...

# 632
  • Сандански
Аз си го получих  Grinning

# 633
На Бондюел им пратих мейл току-що, имаше съобщение във ФБ и линк към спечелилите, та се открих с книжка. Дадох служебния адрес, дано да дойде.

# 634
Попълнихте ли анкетите и регистрацията от Била? Има ли някой, който е получил и използвал ваучера?

Тъкмо това влизам да питам и аз
Проблемът, който възникна е , че аз съм си абонат на тези панели за анкети от години. Което вероятно ще ме лиши от 5те лв ваучер. Но смятам да си ги търся...

В смисъл, че анкетата е била изпратена от Дедалус ли? Получих два пъти една и съща анкета от тях, но не съм я и отворила, да видя за какво е - от около година трия техните съобщения, без да ги отварям (много трудно се събират точки, не искам да ги попълвам и ме мързи да си залича профила, затова просто ги трия).

# 635
  • при късмета
Може ли линк към печелившите на Бондюел? Там как беше, трябва всяка седмица да търсиш зеленчуците, или само веднъж?

# 636
Може ли линк към печелившите на Бондюел? Там как беше, трябва всяка седмица да търсиш зеленчуците, или само веднъж?
http://bonduelleadventurers.bg/index.php
Ето ги печелившите  Peace

# 637
  • Под Слънцето
Е, от Била обещаха да ми пратят ваучера днес.
Даже, докато пиша, той пристигна. Малко повече  нахалство никога не е излишно Wink
Успех!

# 638
  • София
http://bonduelleadventurers.bg/index.php
Ето ги печелившите  Peace

Ха, за моя изненада и аз имам книжка.  Grinning  Писах им, дано да я получа.

# 639
  • при късмета
Мерси! Няма ме

# 640
  • sofia
Е, от Била обещаха да ми пратят ваучера днес.
Даже, докато пиша, той пристигна. Малко повече  нахалство никога не е излишно Wink
Успех!

къде им писа на Билла?

# 641
  • Перник
И аз с книжка от Бондюел

# 642
Днес чакаме последните барбарони на Куинс нали? Стискам палци!

# 643
  • Сандански
Започнали са да званят за термочашите от Нескафе  Grinning

# 644
Днес ми доставиха суитчер от промоцията на вафли хипер и споко. С цип е отпред пише "споко", а отзад "не така брат". Размера е М.

Някой има ли L?  Да ги разменим, че този малко ми е къс в ръкавите. От София съм.

Общи условия

Активация на акаунт