Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 52

• 66 326
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
натискаш ctrl+F3  и горе в дясно излиза прозорче където си пишеш номера без последните три цифри, ако те има ти изписва, ако те няма пише ''0'' в червено.
Нищо не излиза.

# 616
Само с ctrl+F излиза търсачката

# 617
натискаш ctrl+F3  и горе в дясно излиза прозорче където си пишеш номера без последните три цифри, ако те има ти изписва, ако те няма пише ''0'' в червено.
Нищо не излиза.

опитай с ctrl и f, горе в дясно на екрана излиза един малък прозорец
( не е задължително да е F, може и f)

# 618
  • Сандански
Веднага след изтеглянето идва sms така също разбирате дали сте спечелили  Simple Smile

# 619
Има шанс да печеля термочаша (2 matches) ама 3 цифри не дават. Да бяха само 2 да предположех по-добре. Да предположим че пращат мейли и не печеля.

# 620
  • Сандански
Ако бяхте спечелили термочаша вече щяхте да знаете защото се разбира на момента  Simple Smile

# 621
  • у нас
На ctrl+F3 не ми излиза нищо. На Shift+F3 ми излиза същото като на ctrl+F /долу в ляво едно поле, къде изписвам номера/. Обаче като почна да пиша, нищо не излиза, нито номер, нито 0. Иначе се оцветява в червено. Значи ме няма в списъка.  Crossing Arms

# 622
При мен търсачката се отваря само с Ф3, без контрол.

# 623
Здравейте аз да си помрънкам...от никъде нищо... И на всичко отгоре днес си взех 3 шоколада Милка от Била,регистрирам кодовете и на два от тях ми изписва вече сте регистрирали този код ...  #Cussing out #Cussing out #Cussing out направо полудях ...  Sad
Бяха ли отпечатани като ги взехте от Билла? Веднъж и аз видях, точно в Билла, че имаше няколко опаковки с разлепен стикер и явно регистриран код  #Crazy
Запечатани си бяха.И ако наистина някой друг ги е регистрирал...ми се струва доста глупава постъпка...ами ако спечели и после му поискат точно този код.... Както и да е де...писах им на Милка ,надявам се да проверят кодовете  Sad

# 624
  • Пловдив
Здравейте аз да си помрънкам...от никъде нищо... И на всичко отгоре днес си взех 3 шоколада Милка от Била,регистрирам кодовете и на два от тях ми изписва вече сте регистрирали този код ...  #Cussing out #Cussing out #Cussing out направо полудях ...  Sad
Бяха ли отпечатани като ги взехте от Билла? Веднъж и аз видях, точно в Билла, че имаше няколко опаковки с разлепен стикер и явно регистриран код  #Crazy
Запечатани си бяха.И ако наистина някой друг ги е регистрирал...ми се струва доста глупава постъпка...ами ако спечели и после му поискат точно този код.... Както и да е де...писах им на Милка ,надявам се да проверят кодовете  Sad

След като са били запечатани,няма как да са въвеждани от друг преди теб!

# 625
Голямо мръннннн и от мен, от никъде-нищо, а колко шоколади и вафли регнах ooooh!

# 626
Мрън, мрън Sad

# 627
Писах на Бондюел за неполучената награда още от първото теглене. Да видим какво ще отговорят.

# 628
Писах на Бондюел за неполучената награда още от първото теглене. Да видим какво ще отговорят.
Има ли някой получил вече наградите си изобщо?

# 629
  • Плевен
Попълнихте ли анкетите и регистрацията от Била? Има ли някой, който е получил и използвал ваучера?

Общи условия

Активация на акаунт