Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 52

• 66 338
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
Само до 13 часа ли ще бъде Sad Значи пропускам със сигурност - убеждавах майка ми да отиде, но и тя няма да успее за тези часове. Здраве да е - мразя района на гарата, предпочитам да се лиша от тази възможност, отколкото да си създавам стрес.

# 601
Отидох за телевизох, а се връщам с чаша от нац. лотария  Grinning все пак е нещо. Иначе имаше мнооого народ и всеки се блъскаше. Блъскаха децата, бременните жени (мен), абе ужас. Ама ми направи впечатление как най-възрастните държаха по една пачка с талончета (дават по един талон на всеки 5 лв купени билети). Пък после пенсиите им били малки...  #2gunfire

# 602
  • Сандански
Престиж са публикували печеливши

Последна редакция: нд, 20 ное 2016, 15:23 от Ivaylo77

# 603
Как пък не се объркаха поне веднъж??? Пак ме няма  #Cussing out

# 604
И мен ме няма в Престиж - вече и аз взех да се отчайвам, че няма да спечеля от големите им награди. Неприятно ми е, защото имам много участия  Cry

На щанда приемаха ли и стари билетчета? Ако е така, може тези на пенсионерите да не са скорошни - аз имам билети от преди няколко години (просто не ги изхвърлям, те не заемат много място - не играя повече от десетина пъти в годината, затова се трупат бавно).

# 605
  • Телиш/Плевен
На щанда приемаха ли и стари билетчета? Ако е така, може тези на пенсионерите да не са скорошни - аз имам билети от преди няколко години (просто не ги изхвърлям, те не заемат много място - не играя повече от десетина пъти в годината, затова се трупат бавно).
Става дума за талони, а не за билети. Peace Талон се дава за всеки 5 лева от сметката за закупени билети или квитанции (или каквото там още предлагат) от щанда. И с този талон се участва в томболата за откриването, а след това и в такава за автомобил Тойота (тегленето ще е малко преди празниците).

Бях на откриването, изтеглиха ме и въртях колелото, уцелих тениска. Mr. Green И аз отидох за телевизор, но здраве да е, пак е някакъв късмет. Бившият ми приятел пък спечели смартфон.

# 606
Ясно, благодаря за обяснението - едва ли щях да си взема за повече от 5 - 6 лв (два с детелинки  Laughing ), ако бях отишла. Хубаво е, че са си раздали големите награди на случайни хора (т.е. без връзки)  Grinning

# 607
  • у нас
На Престиж как разбирате дали печелите? Проверявате всеки номер или получавате имейл?  newsm78

# 608
И мен ме няма... Мрън. Tired

# 609
На Престиж как разбирате дали печелите? Проверявате всеки номер или получавате имейл?  newsm78
натискаш ctrl+F  и горе в дясно излиза прозорче където си пишеш номера без последните три цифри, ако те има ти изписва, ако те няма пише ''0'' в червено.

Последна редакция: нд, 20 ное 2016, 20:34 от valida6

# 610
Не е споменала нищо за другите награди. Всеки път изписва първо "регистрирай още 1 код за раница".
И след още един пак изписа че трьбва още един код за раница?!

# 611
Докато не спечелите все това ще изписва - може и след сто кода.

# 612
Не е споменала нищо за другите награди. Всеки път изписва първо "регистрирай още 1 код за раница".
И след още един пак изписа че трьбва още един код за раница?!
За раницата се участва с един код, когато регистрираният от вас код не е печеливш, ви брои колко кода ви трябват още за съответната награда. За раницата винаги е един.

# 613
Здравейте аз да си помрънкам...от никъде нищо... И на всичко отгоре днес си взех 3 шоколада Милка от Била,регистрирам кодовете и на два от тях ми изписва вече сте регистрирали този код ...  #Cussing out #Cussing out #Cussing out направо полудях ...  Sad

# 614
Здравейте аз да си помрънкам...от никъде нищо... И на всичко отгоре днес си взех 3 шоколада Милка от Била,регистрирам кодовете и на два от тях ми изписва вече сте регистрирали този код ...  #Cussing out #Cussing out #Cussing out направо полудях ...  Sad
Бяха ли отпечатани като ги взехте от Билла? Веднъж и аз видях, точно в Билла, че имаше няколко опаковки с разлепен стикер и явно регистриран код  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт