ЧААТАЙ УЛУСОЙ e "ВЪТРЕ" ["Içerde"] - TEMA 11 [227]

• 42 080
  • 736
  •   1
Отговори
# 360

Гюнайдъъъъън  Laughing Laughing

Joy Joy

Peace Peace  Laughing
Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy
Любим ми е този момент - като се почне от рязането на хляба и се стигне до подреждането на масата  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

и пеенето ти е любимо, знам   Sick  Joy
То ми е най-любимо  newsm47 newsm47 newsm68 newsm68

Колкото момента е чуден ... толкова финала е  стресираш,  Shocked Shocked

Скрит текст:
Така е  Joy Joy Joy Joy Joy Туй в спойлера хич не ми е любимо  Naughty Naughty Joy Joy Joy Joy

# 361
Колкото момента е чуден ... толкова финала е  стресираш,  Shocked Shocked

5 мин я рязах и накрая ми я изцопа насреща   Sick Sick Sick  hahaha hahaha

Ренко,   Heart Eyes ще потърся къде беше  Joy

Laughing Laughing

Последна редакция: пн, 14 ное 2016, 14:44 от сadı

# 362
Добър ден на всички............... Hug Hug Hug Hug

С таз мойта буйна тръстика........... Sick Sick Sick  ще опусна размера на нЕкоя гръдна обиколка значиии............... hahaha

Изгледах най-после епизода с буквички............... Heart Eyes  благодарско за което............. Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Струва ми се че Йешка............може да има пръст у спасението на Сарпчи............ Rolling Eyes
Нали когато дойде СМС от Местан  ...... тя донесе на дЕдо тела........... Laughing Laughing Laughing

Келебеците скучни викате................. Joy Joy Joy Joy  добре че не съм ги гледала......... hahaha

# 363

С таз мойта буйна тръстика........... Sick Sick Sick  ще опусна размера на нЕкоя гръдна обиколка значиии............... hahaha

Изгледах най-после епизода с буквички............... Heart Eyes  благодарско за което............. Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Струва ми се че Йешка............може да има пръст у спасението на Сарпчи............ Rolling Eyes
Нали когато дойде СМС от Местан  ...... тя донесе на дЕдо тела........... Laughing Laughing Laughing

Келебеците скучни викате................. Joy Joy Joy Joy  добре че не съм ги гледала......... hahaha

Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Споко, Бойче  Stop ако стигнем до хамама, ще те намерим  hahaha hahaha hahaha

Йешимката викаш да е наела нЕкого?  newsm78

# 364

Споко, Бойче  Stop ако стигнем до хамама, ще те намерим  hahaha hahaha hahaha

Йешимката викаш да е наела нЕкого?  newsm78
У хамама без Бойче олмаз................ Naughty Joy Joy Joy Hug

Розичката  Whistling............не и е чиста работата според мен......мноУ му е навита на Сарпчи.......... Crazy   Crazy Crazy  не само Курбана..........ми и дЕдо шЪ разтика като нищо от йола си............ hahaha hahaha hahaha

# 365
  • Яко в Матрицата...

# 366

Споко, Бойче  Stop ако стигнем до хамама, ще те намерим  hahaha hahaha hahaha

Йешимката викаш да е наела нЕкого?  newsm78
У хамама без Бойче олмаз................ Naughty Joy Joy Joy Hug

Розичката  Whistling............не и е чиста работата според мен......мноУ му е навита на Сарпчи.......... Crazy   Crazy Crazy  не само Курбана..........ми и дЕдо шЪ разтика като нищо от йола си............ hahaha hahaha hahaha

МноУ му е навита, вЕрно  hahaha hahaha  rotfImbo rotfImbo rotfImbo оставаше да не му е навита  Naughty Naughty то може ли да му устои някой  Crazy Crazy

тя още като арестуваха дЕдо и в колата му казваше на Сарпчи, че някой ден Юсуф ще успее  Whistling и Сарпчи трябва да си намери тих пристан (демек тя  hahaha hahaha) ама той Мелека, та Мелека  Naughty Naughty hahaha hahaha

два хаштага  Joy Joy #içerde  #MestanıKimÖldürdü!  Кой уби Местан и Вътре  Joy Joy

Последна редакция: пн, 14 ное 2016, 16:39 от Ани (Aniska)

# 367
Привет на най-готиното ято! Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Благодаря ви за всички преводи, снимки, споделено... bouquet, вие сте моя безгрижен остров.... Heart Eyes
За филма, много се кефя на последата серия, ето така искам да ни завързват мисловните нишки, да няма разплитане, супер са сценаристите.
Нямам идея кой е замесен, но не ми се вярва да е Давут, макар той да има най-голямо основание да натопи Сарпче. За Рижко също не ми се вярва, харесва си по свой си начин той Сарпчо. Метин и Джошкун имат стари сметки за разчистване с Кебапчията, но както Сарп каза на Юсуф, въпроса е кой е мишената - Сарп или Джелял.
Докато гледах с превод ме човъркаше идеята, че може да са двама замесените, независимо един от друг, първия си мисли, че спасява Курбана(ама, ще ми е мъчно за него, интересен образ беше), а втория си мисли, че спасява Сарпче. Този първия може да е онзи главния герой в инсценировката или пък Рижко Thinking, а за втория, предложения имам много - Мерт, някой на Йешим..
абе, много влезнах във филма,  Joy Joy Joy дано не съм ви отегчила.
Heart Eyes

# 368
Беллаааааа  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes пиши по-често де  Hug Hug Hug

Чачи е изпратил подаръци на тези деца Не разбирам дали са сираци .. вероятно да.

Арас от сета  Peace

# 369
Беллаааааа  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes пиши по-често де  Hug Hug Hug

Чачи е изпратил подаръци на тези деца Не разбирам дали са сираци .. вероятно да.

Арас от сета  Peace

Hug Hug Hug Hug Hug

Вярно сигурно са.......... Peace  Браво на Чачи......... Peace Heart Eyes децата са щастливи и доволни ..... Heart Eyes даскалицата им и тя............ Blush Joy Joy Joy Joy 

Бела........ Hug Heart Eyes Hug не си ме отегчила ич..
............ Naughty  ама яко ме обърка............ hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Попрегледах епизода пак............... Crazy Crazy Crazy Crazy  и рязко ми хрумна идеята...........че нЕма ни покажат веднага верния отговор на анкетата ни я ............. newsm78

# 370
  • близо до брега на морето
На линия съм и чакам-не съм гласувала в анкетата-щот идеи бол Laughing
Ся си развея Джесур-чо Joy Joy Joy

# 371
Ани,  Hug Hug Hug Hug
Бойче,  Hug Hug Hug, и аз мисля, че нЕма ни покажат всичко как си е било, по-точно не ми се иска, а напротив, още повече ще оплетат нещата, оф, бе, нямам търпение...

Мимка,  Hug Hug Hug

# 372
  • близо до брега на морето
Белла Hug Hug Hug

# 373
оф, бе, Юсуф оргазъм получи като гледа видеото с разстрела  Joy Joy Joy Joy

# 374
оф, бе, Юсуф оргазъм получи като гледа видеото с разстрела  Joy Joy Joy Joy

hahaha hahaha

На линия съм и чакам-не съм гласувала в анкетата-щот идеи бол Laughing
Ся си развея Джесур-чо Joy Joy Joy
Мимка  Hug Hug
Бойчее,  Hug Hugгледай Мимка колко е актуална, а ти си стоиш със старите дрехи  hahaha hahaha

Чачо е изпратил подаръците тайно  Laughing ама са го разконспирирали  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт