Пазаруване от Amazon - тема №55

• 96 759
  • 770
  •   1
Отговори
# 330
Съвсем неочаквано получих тази ютия, поръчана е на 1.08. Не съм я пробвала още, но изглежда много хубава, малка и компактна, има и торбичка, в която да се прибира. Остава да ми дойдат и останалите неща, поръчани след нея от същата кампания.

# 331
  • Sofia
Съвсем неочаквано получих тази ютия, поръчана е на 1.08. Не съм я пробвала още, но изглежда много хубава, малка и компактна, има и торбичка, в която да се прибира. Остава да ми дойдат и останалите неща, поръчани след нея от същата кампания.

1.08.???

# 332
На 1.11 грешката е моя  Simple Smile

# 333
Защо неочаквано...Какъв е статуса на поръчката  ?  Thinking

Момичета, от къде пазарувате мобилни телефони на добра цена  ?  В Амазон не виждам голямо разнообразие.

# 334
  • София
Здравейте, какво ще кажете за това предложение от английския Амазон https://www.amazon.co.uk/gp/product/B00XJ2LZZ0/ref=ox_sc_act_tit … id=A3P5ROKL5A1OLE. Май си заслужава доста.
Пазарувам чрез Габко, но досега не съм купувала обемни неща. Трябва ли предварително да ги питам, дали може да се поръча прахосмукачката?
И аз се чудя за прахосмукачката много. Притеснява ме, че ще е с английския щепсел и се чудя с накрайник дали няма много лесно да се вади. И другото, само 750 W, дали не е малко?

Аз пък се чудя, защото не я дават много подходяща за килими  newsm78
За мощността също ми беше интересно, но повечето, които гледах тези дни са толкова..

Никога не съм била особено доволна от Bosch  Thinking Thinking Може аз да съм карък, ама все кофти уреди от тях имах... дано друг се включи за прахосмукачките им, да те посъветва newsm78

# 335
Понеже днес очаквах едни кецове от същата поръчка и се изненадах като вместо тях се оказа ютията,  която е с дата на доставка 21.11.

# 336
Ние забърсахме една прахосмукачка Бош. Пералнята, фурната и котлоните също са тази марка.

# 337
И аз така с една прахосмукачка Бош. Взех я на празна карта и още обмислям малко. Чудих се, Бош имат ли сервиз в България? Дали би важала гаранцията й тук? И дали би важала ако й сменим накрайника на кабела да е по българския стандарт?

# 338
И дали би важала ако й сменим накрайника на кабела да е по българския стандарт?
Не е нужно да го режеш и сменяш,  а просто да си купиш такъв накрайник Simple Smile

# 339
  • софия
Имам скорошен негативен опит с хладилник Бош купен от официален представител тук. Не бих купила нищо на тази марка, камо ли от чужбина.

# 340
И дали би важала ако й сменим накрайника на кабела да е по българския стандарт?
Не е нужно да го режеш и сменяш,  а просто да си купиш такъв накрайник Simple Smile

На мен от такъв  накрайник едва не ми изгоря прахосмукачката.Стопи се щепсълът,замириса на изгоряло..Точно такъв беше,не от китайските сглобки,дето ти остава половината в ръцете.
Мъжът ми смени щепсълите  на уредите от Англия с български.

# 341
Ох моля за малко помощ  ooooh! гледах си гледах акаунта в анг амазон ,ама не виждам къде точно се намират фактурите на закупените от мен неща? Искам да ги изтегля и разпечатам ,ама не виждам къде са? и към фактурата извлечение от банковата сметка за деня на плащането ли да приложа? То платежно реално няма ,защото плащам с карта.

# 342
  • София
Ох моля за малко помощ  ooooh! гледах си гледах акаунта в анг амазон ,ама не виждам къде точно се намират фактурите на закупените от мен неща? Искам да ги изтегля и разпечатам ,ама не виждам къде са? и към фактурата извлечение от банковата сметка за деня на плащането ли да приложа? То платежно реално няма ,защото плащам с карта.

влизаш с акаунта си в сайта, заставаш с мишка върху Your Account ( горе дясно) , после Your Orders
Излиза списък с ордерите, в десния ъгъл на всяка поръчка има син надпис Invoice  там от менюто изваждаш някакъв обобщен вид на ордера за принтиране, или можеш да поръчаш invoice ( не знам какво пращат точно, но сигурно във вид на фактура, както се прикача към самата доставка)

# 343
  • Варна
Ох моля за малко помощ  ooooh! гледах си гледах акаунта в анг амазон ,ама не виждам къде точно се намират фактурите на закупените от мен неща? Искам да ги изтегля и разпечатам ,ама не виждам къде са? и към фактурата извлечение от банковата сметка за деня на плащането ли да приложа? То платежно реално няма ,защото плащам с карта.

https://www.amazon.co.uk/gp/help/customer/display.html?nodeId=201894740

# 344
  • Пловдив
Момичета,мнение за марката часовници Секонда/ако така се пише Blush/
https://www.amazon.co.uk/Sekonda-Ladies-Leather-Strap-4025/dp/B0 … ;m=A24RSMIU8CIW4A

Общи условия

Активация на акаунт