Пазаруване от Amazon - тема №55

• 96 796
  • 770
  •   1
Отговори
# 60
  • гр. София
Скрит текст:
Днес изпратих факс с исканите от тях данни от банковата ми сметка и ми разблокираха акаунта. Помислих, че сагата около поръчките е приключила и сега вече всичко е наред....но като влезнах на моите поръчки, видях само част от тях.
Липсваха 7 поръчки от 4-ти и 5-ти, когато беше истерията за кафе машините.
Писах на съпорта им, но се оказа, че тази промоция (Tarjeta Regalo 20E) не била предназначена за Българския пазар и са ми отменили всички поръчки от тези дати Simple Smile
Поствам част от чата, който проведох с тях. Може и само аз да съм изтеглил късата клечка Laughing
Хората са казали, всяко зло за добро.....така че не съжалявам дори и да анулират тези които са останали активни в момента.

Да не би това Tarjeta Regalo 20E да е само някаква карта за отстъпка, а не машина в този случай с това обяснение в чата? Аз съм поръчала машина Крупс и в скоби след описанието й стои Tarjeta Regalo 20E, та сега ме съмнява да не е само промоционална карта за отстъпка за капсули...
[/quote]

Някой беше писал по-назад, че е карта за отстъпка, но важи само за Испания и Андора.

# 61
Момичета, за млад мъж който носи размер S, кой размер трябва да поръчам от това яке?
http://es.buyvip.com/#page=d&dept=men&asin=B01IR8MCHU&am … ref=qd_dp_ssr_p_4
И ако някой има представа как са като качество, ще съм радвам да чуя отзиви. Предварително благодаря на отзовалите се!

# 62
Кой не успя да вземе ютия с парогенератор за 16€?  Rolling Eyes

# 63
Някой беше писал по-назад, че е карта за отстъпка, но важи само за Испания и Андора.

И аз така го разбирам. Промоционална карта, която ти позволява да поръчваш за Испания и Андора. Може би се закупува отделно. Нека някой запознат, да разясни как точно стоят нещата, че кашата е голяма. Част от поръчките ми ще пътуват към България, други са каселирани автоматично от системата им.  newsm78

# 64
  • София

Защо?Ако ти е излишна взимам я Wink Simple Smile

# 65
Аз също поръчах уреда за кисело мляко, но си мисля, че има грешка в описанието, не знам дали е възможно да е 2200 вата, гледах различни видове такива уреди и всичките бяха до 50 вата, 2200 ми се струва нереално много за температурата, която трябва да поддържа.. не че това е от значение де.. просто се чудех..

П.П. Попрочетох и всъщност може и да е 2200W, защото нали уж прави десерти и ги нагрява до 85 градуса.. сега обърнах внимание, че бурканчетата са по 6 х 150 мл (в друг сайт пишеше 140 мл) = 900 (840) мл (май ми се искаше да правя по повече кисело мляко наведнъж.. Simple Smile)
Аз както казах имам подобен от Лидл. Там момичетата казаха, че ставал за плодови млека. Но аз напоследък си квася млякото във фурната, пак по идея от форума. А вие за какви сирена говорите? Знам, че в Швейцария разтопяват сиренето например, но нямам идея какво.
Иначе ми е много нереална първоначалната цена на уреда за кисело мляко.

# 66

И аз така го разбирам. Промоционална карта, която ти позволява да поръчваш за Испания и Андора. Може би се закупува отделно. Нека някой запознат, да разясни как точно стоят нещата, че кашата е голяма. Част от поръчките ми ще пътуват към България, други са каселирани автоматично от системата им.  newsm78

Въпросът е, че при поръчаната от мен машина на Крупс в описанието й има допълнение в скоби Tarjeta Regalo 20E. Аз затова се чудя да не ми пратят само някакъв талон за капсули без машината, която по принцип си е описана.

# 67
  • Sofia
Днес изпратих факс с исканите от тях данни от банковата ми сметка и ми разблокираха акаунта. Помислих, че сагата около поръчките е приключила и сега вече всичко е наред....но като влезнах на моите поръчки, видях само част от тях.
Липсваха 7 поръчки от 4-ти и 5-ти, когато беше истерията за кафе машините.
Писах на съпорта им, но се оказа, че тази промоция (Tarjeta Regalo 20E) не била предназначена за Българския пазар и са ми отменили всички поръчки от тези дати Simple Smile
Поствам част от чата, който проведох с тях. Може и само аз да съм изтеглил късата клечка Laughing
Хората са казали, всяко зло за добро.....така че не съжалявам дори и да анулират тези които са останали активни в момента.

Какво ги бърка дали ще ползваме картите или не, нека пратят машините, пък картите като не ги употребим, по - добре за тях (ще избият някое и друго евро  Joy)
Картите според мен са тип ваучер за покупка , но от определен сайт/ версия на сайт , посочено е в разясненията към промоцията . Поръчвате, плащате вместо с пари с тези карти, но можете да ги изпратите само на испански/андорски адрес .

Напоръчвах разни подаръчни комплекти Baylis & Harding ,  не знам дали са хубави, някой ако има впечатления, може да сподели, но цените ми харесаха (е, не колкото вчерашните:))

Появиха се разни неща във вчерашната прИмоция.

Последна редакция: ср, 09 ное 2016, 23:29 от Shantal

# 68

Защо?Ако ти е излишна взимам я Wink Simple Smile
Аз нямам, но в сайта има  Sunglasses

# 69
  • Sofia
Пуснах една ютия, ако дойде ще разменям:) По повод вълненията за изпращане - досега са ми пратили само първото нещо, поръчано на 4 ноември, видях че вчера е изпратено - маша за къдрици Ровента за 15 евро.

# 70
  • София
И аз пуснах сега една ютия. Пък ще видим:)

# 71
  • Варна
Запис да съм в крак с модата. Wink

# 72
  • София
Има ли вариант да се обединят две поръчки, които не са изпратени?

# 73
Някой, дали ще има за размяна комбинираната кафемашина /ръкохватка и капсула/ или мултикукъра или Actifry?

# 74
  • София
Има ли вариант да се обединят две поръчки, които не са изпратени?
Не,но може да им пишеш и евентуално да ти махнат доставката.

Общи условия

Активация на акаунт