Пазаруване от Amazon - тема №55

• 96 813
  • 770
  •   1
Отговори
# 75
Някой беше писал по-назад, че е карта за отстъпка, но важи само за Испания и Андора.

И аз така го разбирам. Промоционална карта, която ти позволява да поръчваш за Испания и Андора. Може би се закупува отделно. Нека някой запознат, да разясни как точно стоят нещата, че кашата е голяма. Част от поръчките ми ще пътуват към България, други са каселирани автоматично от системата им.  newsm78

Да, това е промоционална карта.

# 76
Как мога да откажа артикул от вече направена поръчка от испанския ВИП. Пуснала съм една фурна в повече.

# 77
  • София
писах ти лично съобщение..ако е фурната от 19 литра,  моля те не я отказвай,  ще я взема аз. Можеш да откажеш артикул, ако не е фактурирана..т.е. има опция за промяна на адрес на доставка и изтриване на артикул..след това не можеш.

# 78
Днес изпратих факс с исканите от тях данни от банковата ми сметка и ми разблокираха акаунта. Помислих, че сагата около поръчките е приключила и сега вече всичко е наред....но като влезнах на моите поръчки, видях само част от тях.
Липсваха 7 поръчки от 4-ти и 5-ти, когато беше истерията за кафе машините.
Писах на съпорта им, но се оказа, че тази промоция (Tarjeta Regalo 20E) не била предназначена за Българския пазар и са ми отменили всички поръчки от тези дати Simple Smile
Поствам част от чата, който проведох с тях. Може и само аз да съм изтеглил късата клечка Laughing
Хората са казали, всяко зло за добро.....така че не съжалявам дори и да анулират тези които са останали активни в момента.

hanavi, пишат ти, че ще си получиш кафемашините. Отказали са ти само гифт картите за 20Е към тях, тъй като били валидни само за Испания, а ти си поръчал до България.

# 79
Момичета, остана ли още от ютията? Не мога да се оправя с този испански. Cry

# 80
  • Пловдив
Има опция/беше показана/ за превод на страницата...аз така се оправих.

# 81
hanavi, пишат ти, че ще си получиш кафемашините. Отказали са ти само гифт картите за 20Е към тях, тъй като били валидни само за Испания, а ти си поръчал до България.

Имам нови поръчки на кафемашини от 8-ми.
Тази:
http://es.buyvip.com/#page=d&dept=all&sale=A1T0H7T3I3ZCX … ef=qd_all_eb_1_76
И тази
http://es.buyvip.com/#page=d&dept=all&sale=A1T0H7T3I3ZCX … ef=qd_all_eb_1_77

Тях щял съм да си получа Simple Smile
Останалите поръчки от 4-ти, са ги отменили и ги нямам вече в списъка с моите покупки. Дори и потвърдителен мейл за самите поръчки бях получил, но са ги канселирали.

# 82

Ти наистина ли мислиш, че толкова хора, които пишат в темата и пазаруват в сайта, знаят испански? Ами я виж в темите за китайските сайтове какво става, ще излезе че го нямат за нищо китайския ...
Всеки браузър има преводач или има възможност за инсталиране на такъв. Ти с какъв браузър си? Пробвай с Гугъл Хром, има вграден преводач за превеждане на цялата страница - една от иконките на края на полето, в което се пише адреса.
Има и други възможности за преводи, Гугъл преводач в краен случай.
Ако не можеш да се ориентираш и да превеждаш в интернет, по-добре въобще не се занимавай с пазаруване.

# 83
  • София
Ако не можеш да се ориентираш и да превеждаш в интернет, по-добре въобще не се занимавай с пазаруване.
Това беше грубо, нищо, че не е насочено към мен. Аз също не съм факир с езиците, но нали затова сме тук и пишем - за да си помагаме. Винаги има някой, който може и иска да ти помогне.
Ако не можеш и не искаш да помогнеш, по-добре замълчи, подмини поста.
Когато поръчвах от италианския вип преди година, едвам се оправих, въпреки гугъл преводача, въпреки, че ангажирах и една приятелка, която знае италиански език. Също вчера с испанския вип едвам се оправих, пусках през гугъл транслейт, и въпреки това страницата не ми се превеждаше. Оправих се някак си, не знам и аз как.

# 84
Ти наистина ли мислиш, че толкова хора, които пишат в темата и пазаруват в сайта, знаят испански? Ами я виж в темите за китайските сайтове какво става, ще излезе че го нямат за нищо китайския ...
Всеки браузър има преводач или има възможност за инсталиране на такъв. Ти с какъв браузър си? Пробвай с Гугъл Хром, има вграден преводач за превеждане на цялата страница - една от иконките на края на полето, в което се пише адреса.
Има и други възможности за преводи, Гугъл преводач в краен случай.

Явно съм Ви ядосала с въпроса си, можеше просто да го подминете, не беше нужно да бъдете толкова груба. Имам проблем с лаптопа, който използвам в момента и нямам опция да ми преведе страницата, иначе нямаше да се налага да задавам този глупав за вас въпрос. Пазарувам он-лайн от повече от 10 години, но от английски сайтове, и малко от Германия. Китайски използвам само алиекспрес, и винаги съм получавала помощ, когато съм се нуждаела от такава в темите. Благодаря и на Вас, че отделихте от времето си!

# 85
  • София
Тази от вчера е изчерпана.

# 86
Алия, ако прочетеш по-добре поста ми, ще видиш, че съм пояснила съвсем конкретно как да си преведеш страницата. От това по-голяма помощ не мога да окажа. Плюс това вече втори път пишеш, че не можеш да се справиш, защото не знаеш испански, а не защото компютърът ти има проблем.
Съветът ми, да не пазаруваш, ако не можеш да превеждаш, е съвсем добронамерен и не знам защо се прие като обида. Казвам го от опит - като знам в какви ситуации съм попадала и какви проблеми съм имала, ако не можех да си преведа кореспонденцията с търговците, трябваше да съм прежалила сериозна сума пари.

# 87
  • софия
Здравейте в новата тема , желая на всички поръчали да им пристигнат нещата, а може и ние да намажем покрай тях Simple Smile.

# 88
  • при моите любими
Записвам се с пожелание за нови хубави предложения. А дано да има повече такива. И по-скоро някой да се похвали с потвърдителен мейл за изпратени поръчки. До сега не съм се включвала в ЧП и имам въпрос към участвалите вече. Ако поръчам нещо да подарък дали ще успее да пристигне за Коледа? Как е било предишните години?  bouquet

# 89
  • София
Миналата година всичко ми пристигна преди Коледа (вкл. с превозвач), но предполагам зависи, във всеки случай от амазон обявяват очаквана дата за доставка, така, че ще може да се прецени за отделния артикул..

Общи условия

Активация на акаунт