Пазаруване от Amazon - тема №55

• 96 863
  • 770
  •   1
Отговори
# 90
  • при моите любими
И аз евентуално мисля да се насоча към превозвач, защото смятам, че ще пристигнат по-бързо. Те зачестяват и курсовете по празниците. А до английския адрес мисля пристигат бързо. Благодаря.  Peace

# 91
  • София
А някой намира ли в сайтовете информация кога ще започнат намаленията за ЧП в амазоните? Струва ми се, че предишната година сложиха банери и инфо по-рано  Thinking

# 92
  • Габрово
Може ли някой който е по-наясно да ми обясни къде мога да проследя поръчка от es.buyvip-поръчах си едни дънки , имам мейл че са изпратени и някакъв номер 046920016288, който не знам къде да проследя...Благодаря !

# 93
Задази черния петък се се огледах да си пусна тестов период на Прайм, но не ми дава. Тогава пробвах с един стар, който не ползвам и успях в немския, но в английския и с него не стана. Та , ако някой иска и има стар акаунт, може да опита. Simple Smile

# 94
  • Пловдив
Извинете! Обърках темите.

Последна редакция: чт, 10 ное 2016, 11:46 от Linkata

# 95
  • гр. София
Може ли някой който е по-наясно да ми обясни къде мога да проследя поръчка от es.buyvip-поръчах си едни дънки , имам мейл че са изпратени и някакъв номер 046920016288, който не знам къде да проследя...Благодаря !

Това е номер на заявка, не проследяващ номер вероятно. Мейла да не е потвърждаващ за поръчката?

# 96
ПОРЪЧАХ ОТ ИСПАНСКИЯТ ВИП, НО НА ПРАЗНА КАРТА...СЕГА КАК ДА ПОТВЪРДЯ ПЛАЩАНЕТО????

# 97
  • Варна

Това е номер на заявка, не проследяващ номер вероятно. Мейла да не е потвърждаващ за поръчката?

Не, проследяващ номер е, в имейл в който пишат, че поръчката е изпратена и да се следи по този номер. Имам същия, чакам една поръчка.

# 98
  • Бургас
ПОРЪЧАХ ОТ ИСПАНСКИЯТ ВИП, НО НА ПРАЗНА КАРТА...СЕГА КАК ДА ПОТВЪРДЯ ПЛАЩАНЕТО????

Никак. Все още не са правили опити да теглят парите.

# 99
  • гр. София
Пуснах една ютия, ако дойде ще разменям:) По повод вълненията за изпращане - досега са ми пратили само първото нещо, поръчано на 4 ноември, видях че вчера е изпратено - маша за къдрици Ровента за 15 евро.

Аз имам 2 кафемашини от 4.11., но още не са изпратени. Предполагам, че трябва да получа мейл за това, нали? Седи ми Productos sin enviar:.......

# 100
  • Габрово
Аз малко нахално продължавам да питам -  някой с впечатления за тази марка http://de.buyvip.com/#page=d&asin=B01BLHQI6K&cAsin=B00ZC … qd_wp_dp&fc=1 , че тук се появяват от време на време

# 101

Притеснявам се, да не анулират поръчките и затова  питам.

# 102
  • Пловдив
Ох...как ме е яд,че не мога да ходя на ток!Прекрасни Манас- http://de.buyvip.com/#page=d&dept=women&asin=B019H3LXM4& … ref=qd_dp_ssr_p_1

# 103
  • София
Записвам се и аз при вас. Благодаря за страхотните линкове, които споделяте.
 bouquet

# 104

Притеснявам се, да не анулират поръчките и затова  питам.
Ще получиш съобщение, че трябва да актуализираш плащането. Дори да го пропуснеш в мейла, то ще стои като съобщение в началото на сраницата в профила ти, над поръчките. Ще имаш около четири дни, за да го актуализираш. Peace

Общи условия

Активация на акаунт