Пазаруване от Amazon - тема №55

• 96 772
  • 770
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Кафемашината ми от 04.11 вече пътува с UPS  Laughing

# 586
И на мен ми отказаха хлебопекарната  Cry Sad Cry, а кухн.робот и кафемашината са с променена дата за доставка -29.12-04.01.17  newsm78

# 587

и моята  Peace

# 588
  • Пловдив

и моята  Peace
Браво!Моята поръчка е от 9-ти и ще чакам още...

# 589
И аз получих мейл за отказан продукт- едно ренде на Мулинекс. Нямали го вече налично и ме компенсират със 7 евро. В мейла обаче има едно изречение което не разбирам Te confirmamos que no te hemos cargado ningún importe en tu método de pago.
Гугъл го превежда " Вие потвърждавате, че вие ​​не сте заредили всяка сума за Вас начин на плащане. ". Може ли някой да ми каже какво точно означава- че има проблем с плащането или от сорта че не ми приема картата?

# 590
  • Sofia
И моите две кафемашините са потвърдени и парите изтеглени, явно ще дойдат. Не пия кафе, ще ги разпределям за подаръци. Днес ми е отказана стойката за гладене, беше за приятелка.

# 591
  • ... рееща се.
И аз получих мейл за отказан продукт- едно ренде на Мулинекс. Нямали го вече налично и ме компенсират със 7 евро. В мейла обаче има едно изречение което не разбирам Te confirmamos que no te hemos cargado ningún importe en tu método de pago.
Гугъл го превежда " Вие потвърждавате, че вие не сте заредили всяка сума за Вас начин на плащане. ". Може ли някой да ми каже какво точно означава- че има проблем с плащането или от сорта че не ми приема картата?
Потвърждават, че не са теглили пари от твоята карта.

# 592
  • София
Гугъл го превежда " Вие потвърждавате, че вие ​​не сте заредили всяка сума за Вас начин на плащане. ". Може ли някой да ми каже какво точно означава- че има проблем с плащането или от сорта че не ми приема картата?

Потвърждават, че не са ти изтеглили пари за отказания продукт  Peace

# 593
Благодаря n.y.x   и magrat  Grinningbouquet

# 594
  • София
Моята машинка от 5-ти също пътува. Party

# 595
  • на Мелмак
И аз - кафемашината ми е отказана и една фурна -40 л.
Спомням си , че имаше една мацка, която я беше поръчала погрешка, ако й пристигне - ще може ли да я взема?

# 596
  • Балчик
Дайте някой интересен линк, че 10 страници само моята е отказана, моята не е, моята пътува. Simple Smile

# 597
  • гр. София
Дайте някой интересен линк, че 10 страници само моята е отказана, моята не е, моята пътува. Simple Smile

Еми то в последно време това са вълненията.......  Laughing Моите пък още не пътуват  Wink

Линка с 16 евровите артикули не го пазя.  Peace И друг не мога да предложа  Grinning , макар че се чудя какво да купувам с компенсациите....  ooooh!

# 598
  • ... рееща се.
Аз го пазя, ама цените вече не са 16 еврови Mr. Green

# 599
И аз да се наредя на опашката - ако на някого му пристигне излишна кафе-машина или хлебопекарна, се интересувам   Blush

Общи условия

Активация на акаунт