Любители на кучета - тема 67

• 41 285
  • 736
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте, имам нужда от съвет, преди два дни моята принцеса умря след секцио, няма да пиша колко болка и мъка има в душата ми.Остави две малки бебенца за който се грижа, ако някой е имал подобен случай нека ми пише, купих им мляко и биберон, разтривам коремчета, помагам да се изхождат.

# 301
Много съжалявам за кученцето  Hug Всъщност какъв съвет искаш ?

# 302
Те са толкова малки, храня ги , грижа се но искам съвет за топлината честотата на изхождаме .., и възможно ли е да оцелеят без майка, чета но опита си е друго нещо.

# 303
  • София
Могат, Сиси дано се включи! Успех!
Горичката им мама кучица... 😨

# 304
Топлината можеш да подържаш с бутилки пълни с топла вода увити в кърпа или нещо друго платняно . Изхождането е горе-долу след всяко ядене . Нямам опит с новорени кученца, но имам опит с новородено коте , не е лесно, особено ако ходиш и на работа .

# 305
  • Sofia
Много съжалявам за кученцето мило  Sad Sad

Можете да се обърнете към АРС или Pet sisters за съвети и подкрепа с мъниците. За съжаление нямам такъв опит, но от сърце желая да се справите успешно!

# 306
mamaMecka, аууу, много съжалявам....  Cry

Според мен е най-добре да се потърси приемна майка с новородени. Много е рисковано и сложно човек да ги обгрижва...

Дано успеете!

# 307
Миличката  Hug силно те прегръщам. Радвай се на малките бебочета, ще се справите с мъниците, сигурна съм.

# 308
Благодаря за подкрепата, дано се справя ще направя всичко възможно, те си имат само мен Sad

# 309
  • Бургас
Силно те прегръщам  Hug ще се справиш.

# 310
Здравейте, имам нужда от съвет, преди два дни моята принцеса умря след секцио, няма да пиша колко болка и мъка има в душата ми.Остави две малки бебенца за който се грижа, ако някой е имал подобен случай нека ми пише, купих им мляко и биберон, разтривам коремчета, помагам да се изхождат.
Преди няколко месеца спасихме коте, родено буквално предишния ден. Просто майката премести котилото и забрави "нашето". Котето е здраво днес и продължава да расте. Хранехме го обаче с адаптирано мляко за котета от Beaphar. Зоомагазините предлагат такова също за кученца. Кураж! Щом кученцата са оцелели два дена, причина за тревога няма.

...
Гранули яде рядко, но съм и ги предложила а иначе и варя пилешки крилца, свински сърца общо взето  обича човешка храна.
Горното изглежда бедно на витамин A и йод. 100 грама черен дроб и няколко щипки водорасло келп седмично оправят това. Ако повечето кости от крилата са изяждани, приемът на калций става голям и това влече необходимост от повече цинк и мед в диетата (https://en.wikivet.net/Vitamins_-_Nutrition; https://en.wikivet.net/Minerals_-_Nutrition).

Забележка към "рибарите": Рибите  в малки количества дават приятно разнообразие и витамин D. Иначе, морските храни като цяло са известни като натоварени с повече вредни вещества като диоксини, живак и арсеник.

Последна редакция: вт, 22 ное 2016, 14:14 от за животните

# 311
  • Бургас
Благодаря " за животните"  bouquet

# 312
Храня ги с адаптирано мляко за кученца и са доста шавливи за двата си дни Simple SmileЩом котето е оцеляло и моите трябва Hug

# 313
  • Euskal Herria
Стискам палци кутретата да пораснат здрави и силни! Каква порода са?

# 314
Мама беше чихи

Общи условия

Активация на акаунт