Любители на кучета - тема 67

• 41 254
  • 736
  •   1
Отговори
# 345
А ММ научи Руфъс да му сваля чорапите вечер. Хахаха

# 346
  • София
А ММ научи Руфъс да му сваля чорапите вечер. Хахаха

Сега и да му ги обува да го научи.  hahaha

# 347
Здравейте,
Извините ме, че нахлувам така. Отдавна не съм писала, но редовно ви следя.
Идвам при вас с въпрос.
Някой от Русе да препоръча добра клиника?   Praynig newsm78
Имам съмнение за болно от дирофилария куче и искам да му направим пълни кръвни изследвания.
Срещал съм обмен на такава информация във форума за котки (може други страници също да бъдат проверени):
http://www.kotkite.com/forums/viewtopic.php?f=1&t=330&start=120

http://www.kotkite.com/forums/viewtopic.php?f=1&t=330&start=195

Благодаря.  bouquet
Ходили са на изследвания и кучето няма дирофилария, но е много слабо, та ще лекуват и захранват.

# 348
  • София
Мнение за Про План за малки кучета?

# 349
Мнение за Про План за малки кучета?
Пилешко 18% (не се знае какво, може и човките на пилетата да бъдат), пшеница, дехидратиран птичи протеин, глутен, животинска мазнина, соя и т.н.

Аз не бих купила на моето от тази храна

ПП когато някой пита за храна е хубаво да покаже точния продукт, а не само марката.
Различните продукти на една и съща марка са с различен състав и е възможно един продукт да е хубав, а друг не.

# 350
  • София
Точно за тази с 18% пилешко питах. Мерси.

# 351
Ако даваш на кучето ти храна, която съдържа 18 % пилешко с неясен произход, можеш спокойно да го причислиш към вегетарянците  Laughing

Аз на моето му купих гранули с 70% пилешко и риба, 30% плодове и зеленчуци. Храната се води уж много хубава и много кучета я ядът, но моето започва да пръцка и получава разтройство от нея.  Rolling Eyes
Royal Canin е с ориз и царевица и там процентите на месото  не са толкова високи ( всъщност не знам какви са защото не пише) но моето куче я яде и му няма нищо.

Напоследък започнах да му давам сурово месо и консерви и вече и на Royal Canin се мръщи и не му се яде от него.

Вие защо давате гранули, а не консерви?

# 352
  • София
Аз не давам често консерви, основно защото не се знае с какви консерванти е блъскана. Кучетата са много поддатливи на ракови заболявания... Освен това доста консерви са неоправдано скъпи (при цена за килограм месо 6-10лв, не ми се вижда реална цена на консерва 400г. да е 6-10лв.), а по-евтините съдържат толкова месо, колкото и вегетарианска торта.

# 353
Добро утро!
От Зооплюс ще купувам Science plan -Hill's. До сега яде такава.Цената е по-ниска,отколкото в Пловдив.
Моля ,кажете,ако има някаква уловка- правят ги другаде,човки и пера от пиле и т.н.

Мога ли да взема някакво кокалче от свинска кожа на 3-4 м. куче да гризе? Търся нещо да допълня,за да хвана безплатната доставка.

Благодаря Simple Smile

# 354
Трапезица аз поръчвам от там храна и съм доволна от качеството, а освен храна взимам всевъзможни лакомства, защото ми излизат в пъти по евтино от тук. Кучето е малко и тепърва ще сменя зъбки и не знам до колко е удачен един такъв кожен кокал. По-добре вземи някакви сушени уши, защото са тънки и сравнително по меки. Имат свински, говежди, заешки. Не миришат особено приятно, ни кучетата ги харесват и си ги гризкат с кеф.

# 355
Аз съм давала на моето кокал от кожа върху който има увито изсушено месо.
Кучето му се радва и го гризе. Обикновено изяжда месото и след това кокалът не е толкова интересен.
Когато кучето гризе кокала по продължително време кожата омеква и моето е успявало да изяде една малка част от него.
От въпросните кокали кучето няма да се нахрани, но е по добре да ги гризе тях вместо мебели и човешки ръце.
За зъбките също е добре.
Уши до сега не съм давала, но бих дала с удоволствие и предполагам, че и те биха му харесали.

ПП кокалите от кожа, които съм купила са за малки кученца и размерът е съобразен с големината на кучето.

# 356
  • София
Добро утро!
От Зооплюс ще купувам Science plan -Hill's. До сега яде такава.Цената е по-ниска,отколкото в Пловдив.
Моля ,кажете,ако има някаква уловка- правят ги другаде,човки и пера от пиле и т.н.

Мога ли да взема някакво кокалче от свинска кожа на 3-4 м. куче да гризе? Търся нещо да допълня,за да хвана безплатната доставка.

Благодаря Simple Smile

Няма уловка според мен, просто БГ вносителите са ни взели за дойни крави и ни свалят по 100 кожи. Аз поръчвам само от Соофаст, мисля че и Зооплюс е полски сайт ако не се лъжа и това е причината цената да е друга.

# 357
Зооплюс е немски сайт и поръчката пристига с DHL за 5 работни дни.
И аз съм давала кокали съобразена с възрастта на кучето, но единия път се оказа че му се клати зъб и като подскочи, изскимтя и хвърли кокала. Доста време след това не ги поглеждаше. Но сега сме големи и лакоми, та на нищо не отказваме. Mr. Green

# 358
  • София
Аха ясно! И пак обяснението ми е същото продавач извън БГ, оттам и разликата в цената.

# 359
Благодаря за експресните отговори!

Разгледах и зоофаст,благодаря за идеята,цената на храната там е по-добра,ще изчакам няколко дни да се появи налична !

Слънчев ден Simple Smile  Hug

Общи условия

Активация на акаунт