Любители на кучета - тема 67

• 41 263
  • 736
  •   1
Отговори
# 330
Целувки на Арчи и Макс , само да гушкане са  Hug

# 331
Страхотни сладурковци сте показали!  Heart Eyes

Бела /голдън ретривър/ почти не лае - това им е в природата на тези кучета, което е много удобно за нас, тъй като са едри и имат силен глас. Ни звънене, ни преминаване, могат да я провокират. Лае само по време на игра и то не е типичен лай, а  по-скоро пролайване. Виж, за храна от време на време се обажда по-гръмогласно, ако не я отразим дълго време, но ние обикновено си я глезим и й даваме, та не се чува често.

Лай като на пазач практикува само на вилата. Там, който и да се доближи до оградата или да мине по улицата, бива зверски олаян / ако има такава дума!!!/ Един циганин даже веднъж ни беше питал как не ни е страх да го возим това куче в колата, щяло да ни ухапе.  hahaha

Я разкажете по някой интересен номер, който правят кучетата ви!
За Бела мога да споделя, че много обича на връщане от разходката, щом влезем във входа, да й дам да носи в уста повода и тръгва нагоре важно-важно, все едно сме й поверили кой знае какво.  Crazy Сега с разтегателния пак чака да й дам, но не й го давам, че ме е страх, ако го изтърве, сигурно ще се развали механизма.
Като я затворя на терасата и като иска вече да влезе, чука с нокти по стъклото. Ужасно е смешна. Вдига си лапата и точно с нокти почуква.  Crazy
Като й кажем "Бела дай една играчка да играем" тя отива до мястото, където са складирани играчките й и си избира една и я донася. Веднъж гледах едно клипче как едно куче си прибира играчките в кашон, трябва и Бела да я научим, че засега само разхвърля.
Много обича да гледа филми за животни. Така се вълнува, все едно наистина са пред нея. Много са й интересни.

# 332
Здравейте,
Извините ме, че нахлувам така. Отдавна не съм писала, но редовно ви следя.
Идвам при вас с въпрос.
Някой от Русе да препоръча добра клиника?   Praynig newsm78
Имам съмнение за болно от дирофилария куче и искам да му направим пълни кръвни изследвания.

# 333
Дая лае само,ако е навън.И не всички минувачи.Определени,които не харесва.Ако е вътре пропъхтява понякога,когато чуе някой ,че влиза .Но те бе лаят принципно,направо нападат.На един хазяин не бяхме казали,че имаме куче.Влязъл,тя тръгнала срещу него още докато бил на вратата,той хайвана чак се препълнал Grinning Много се беше уплашиш.Ами какво прави  в апартамента докато ни няма...Добре че е успял да излезе ,че не знам. На мен тези дни ми е депресиращо..В Петък се разделяме с малките и само за това мисля Sad

# 334
  • София
Здравейте!
Много смешни истории с лаенето.  Laughing
Утро, все едно описваш Бианка (също голдън), вкъщи не лае. На село строго охранява двора и лае по всеки доближил се от външната страна - човек, кон, крави и пр., кравите когато преминават се отдалечава от оградата и ги лае от по далеч.  Laughing
На поляната пред блока не понася всички малки и шумни кученца, "любими" са и два пекинеза, които освен че лаят със страшна сила по нея ами единия и хапе.  ooooh! Само като ги чуе, че се задават и вади най-страшния си глас.  Mr. Green

Рапунцел, забравя ли се тази сладост ?  Heart Eyes Hug

# 335
  • София
Ние бяхме снощи на вет, пак биха антибиотик, но поне вече е по-добре. В петък сме пак на преглед, за да решат трябва ли да й бият още една инжекция. Иначе диагнозата е фистула на анална жлеза. Обяснение слагам в скрития текст.
Скрит текст:
Аналната жлеза е сакче, което по някаква причина (най-вероятно заради бактериите от ануса) се е възпалило и се пълни с гной. Организмът предизвиква фистула (разкъсване) на сакчето, за да се предпази от по-големи щети и да може гнойта да изтича.

Моите калпазани лаят при позвъняване, ако си решат. Има моменти, в които глас не им се чува, въпреки че се звъни, има и моменти, когато не млъкват. Когато майка ми дойде на гости, също я посрещат с концерт, мен повечето пъти не ме отразяват, като се прибера от работа, но друг път не мога да ги успокоя. Понякога Балу вади един басов лай, точно като голямо мъжко куче, чак ме плаши, но обикновено бауне два пъти и млъква.

# 336
  • София
Коте, а болезнено ли е това състояние ?
Бързо да се оправя Лили!  Hug

# 337
  • София
Коте, а болезнено ли е това състояние ?
Бързо да се оправя Лили!  Hug
При Лили не беше болезнено, поне не личеше по нищо. Случайно забелязах раничките на дупето, докато се гушкахме. Благодарим за пожеланието  Hug

# 338
Чарли много се ядосва ако Грейси дойде да ме посреща и обикновено като я види да седи на шкафа за обувки , ходи да я гони от там . Ако случайно първо реша да гушкам нея , започва едно лаене и скачане  Crazy

Горката Лили , бодът и дупето , Чарли й съчувства  Hug

# 339
  • Пловдив
Alien1 раздялата с мъниците е трудно нещо,но няма начин  Hug Дано случат на грижовни стопани  Peace
Мъниците на Тайричка попаднаха при страхотни хора,единствено момиченцето нямаше късмет-откраднаха го и не зная къде е-дано е добре  Praynig

Коте стискам палци Лили да се оправи по-бързо  Hug

# 340
Здравейте,
Извините ме, че нахлувам така. Отдавна не съм писала, но редовно ви следя.
Идвам при вас с въпрос.
Някой от Русе да препоръча добра клиника?   Praynig newsm78
Имам съмнение за болно от дирофилария куче и искам да му направим пълни кръвни изследвания.
Срещал съм обмен на такава информация във форума за котки (може други страници също да бъдат проверени):
http://www.kotkite.com/forums/viewtopic.php?f=1&t=330&start=120

http://www.kotkite.com/forums/viewtopic.php?f=1&t=330&start=195

# 341
  • Sofia
И аз стискам палци бързо да минават болежките и кучовците да са добре  Hug

Страхо, като е сам вкъщи мълчи, като партизанин. Ако съм при него и лае, и подскача от зор  hahaha hahaha

Спомням си, като раздавах кученцата на моето момиче едно време (хем всички отидоха при приятели и живяха щастливо и честито), ревях, все едно си давах моите деца - сълзи, сополи и хлипане.  Grinning Тя не го преживяваше изобщо..
Алиен, кураж!  Hug Hug

Последна редакция: ср, 23 ное 2016, 18:56 от cutesmallcat

# 342
Коте, бързо оздравяване. Така беше Руфъс 2 пъти, първия път без антибиотик се размина, втория ходихме 3-4 дни на инж.
При него беше мн болезнено, той е вмн чувствителен...
Руфъс си носи каишката като му се излиза, драпа по вратата вечер, да му отворя банята ако му се пишка, знае си почти всички играчки по име и ги носи. Др.интересно е, че от изв.време ако малкия плаче, той му съчувства и започва да вие като вълк. Laughing

# 343
  • Euskal Herria
Ние пак сме арестувани с Макс у дома. Синоптиците предупредиха за жълт код за валежи. От вчера небето се продъни, не е спряло. Затова само гледаме през прозореца как се  лее водата.
Всеки път се каня да снимам, когато се приготвяме да излизаме на разходка. Щом ме види да се обличам, Макс става неспокоен, почва да снове нагоре-надолу, но не знае сама ли ще излизим, или двамата. И когато кажа "Каишката" настава лудо щуреене. Тича от мен до мястото, където са повода и нагръдника му, върти се на място като пумпал, после пак спринтира и така в продължение на няколко минути. И всичко това -  гарнирано с доволно скимтене.
А когато само аз излизам, той застава до спалнята, сяда и чака. Получи ли парченце кашкавал или колбас, знае, че остава сам у дома. Досега, слава богу, не е правил поразии.

# 344
  • София
А Бианка, когато види, че обувам чорапи за нея е знак, че ще излизаме и започва да си вре муцуната в краката ми.  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт