Любители на кучета - тема 67

• 41 232
  • 736
  •   1
Отговори
# 420
Привет и от мен!
Четейки последните коментари как давате сурово месо на кучетата си, реших да дам и на Макс. Купих му месце, подавам му парчето, той го подуши и ако знаете само с каква погнуса ме погледна, че му пробутвам сурово месо.  Joy Много се смях с него и физиономията му побутвайки му месото към устата.  Mr. Green Явно е свикнал да е обработено и не го блазни в суров вид.
B & C при вас е било голям смях с това пръцкане.  Laughing А като знам само как мирише..  Whistling В началото като не знаех, че кучетата пръцкат и почвах да се карам у дома кой се е изпуснал и никой не признаваше. После чух как кучето пръцка и ми стана ясно откъде идвало. А пък самият Макс като пръцне се обръща към дупето си да види какво се случва там.  Joy
matze отдавна не си я показвала тази шоколадова красавица.  Heart Eyes Как е с апетита след кастрацията? Макс все е гладен горкия, но той и преди си беше така. Разликата е, че сега си изяжда цялата дажба гранули.  Crazy
Стискам палци Лили да върви към оздравяване.  Hug
Ние пък от вчера си имаме цепната възглавничка на едната лапа. Доста кръв тече. Явно някъде в полето се е поразял на нещо. Измих го хубаво с вода, след това забърсах с кислородна вода, а днес го намазах с гентамицин. Нещо леко накуцва с лапата. Гледах да няма нещо забито вътре, но единственото, което видях е тънко парче кожа да стърчи, но не смея да го отрежа. Ако знаете някое мазило, което би помогнало за по-бързото зарастване на порязаното ще се радвам да споделите.  Praynig

# 421
Искам да се похваля с новите покупки за малчо Grinning
Купих напръсничците за почистване на зъбите.

Купих му и няколко играчки

И с разтегателен повод се сдобихме. Оказа се много удобен  Grinning 1-2 минути ми трябваха да свикна с него и след това нямах проблем. Единственият недостатък при този повод е, че не мога да си прибера ръката на топло в джоба. Laughing

# 422
Да, и аз го мразя това с ръката .

# 423
  • София
Аз някак си намествам между двата ръкава машинката на повода.

# 424
Matze, aз съм в Австрия. Решила съм да му купя храна от фреснапф, но във филиала при нас не продават. От немския не мога да поръчвам, а австрийският не предлага такава услуга като онлайн пазаруване  Rolling Eyes
Като имам време ще отида до друг филиал и ще взема за проба, а до тогава ще давам гранули и от месото, което купувам за нас.
Много се радвам, че си споделила вашето меню!  bouquet

# 425
  • UK
Джинкс имаше същото прасенце, но 5 минути след като му го дадох, прасето вече беше без зурла и през липсващата част успя да го изкорми. Радва му се точно 2-3 минути.  Tired
То да беше само прасето, нямаме играчка, която да е оцеляла повече от 24 часа. Дори и въжетата разнищва. Голям инженер.  Crazy Има една-единствена, която все още е цяла и това е първата играчка, която му купихме като го взимахме.

# 426
Моят е деликатен и внимателен към играчките си, но за съжаление не мога да кажа същото за ръцете си.  ooooh! Laughing
Прасенцето на мен много ми харесва и грухти много приятно  Grinning В началото малчо се страхуваше от него, но след това започна да си играе с него и си го харесва.
Прасенцето наистина не е подходящо за по големите породи кучета. Предполагам и нашето прасе няма да е вечно, но за сега все още грухти.  Grinning

# 427
Хахахо,и Руфъс чака да имаме гости и почва да пърди.
Един единствен път излязохме с майка и него на разходка и изяде едно голямо л@йно, колкото да се изложи, за 1ви и последен път в живота си до момента.. Joy

# 428
  • София
Капризия пръцка много рядко за щастие.  Sick
Принципно ако се случва често не е добър признак т.е. значи кофти понася храната.

Коте, какво става с Лили ?

# 429
Как са бебетата?
Научихте ли ги да се изхождат на правилното място?
Какво правите като ви захапят ръцете?
Ние сме много далеч от крайната цел  ooooh! малчо си пишка където си реши и аз бърша огромни локви.  ooooh! С хапането също нямаме голям напредък  Twisted Evil Също така правя отчаяни опити да го реша, но той се дърпа и не иска.  Rolling Eyes За да го среша трябва да му дам една дървена четка да гризе и само тогава успявам да го среша.

# 430
  • Русе
Има напредък моето с ходенето но пък голям каприз се оказа. Щом има пиш или камарка в банята, не прави втора а някъде из къщи се доизхожда. Уж го следя да почиствам веднага ама... Има пелена в банята за пиш ама пишка около нея. Мокри си краката, после го разнася а аз чистя ли, чистя..
Голяма мъка се оказа захранването. Все е с разстройство Sad. Остава само на гранули и ако ще да ги яде. Слагам по една лъжичка кис. мляко или извара и уж така по минава номера. Днес акитата са както трябва. С месата и прочие засега приключваме  Tired
Не го вчесвам постоянно. Само след баня. И нея хич не я харесва ама стои. Къпя го всяка неделя. Проблем ли е? Някъде мярнах че къпането пречи на ваксините. Не че мога да повярвам на това ама да питам все пак, че небивалиците станаха прекалено много в тоя свят.
Хапе наред и без оглед. Постоянно. Въпреки играчките, Въпреки че постоянно го забавлявам. Захавпа крачола ми и така се влачим из дома. Чехлите ми са номер едно за гризане. Ръцете...ужас Simple Smile

# 431
Ели, не го къпи всяка седмица! Кучетата не се къпят често. Те не се потят и ако го къпеш често ще получи проблем с кожата. На 2-3 месеца, а някои дори ги къпят два пъти в годината.
Аз го мия всеки ден с подвижния душ, но не ползвам шампоан и не го мокря целият.

# 432
  • Русе
Ок, вземам си забележка. Много си цапа коремчето около пишката и стават лишеи. Уж го забърсвам с мокри кърпички ама друго си е душа. Вече ще го мия само там.  Peace

# 433
Наташа, със сигурност този за ловните е по-добър, но и другият да вземеш, няма да сбъркаш.

# 434
Според мен мокрите кърпички дразнят.Взех специално кучешки и започна да се чеше.Забърсвам с мокра кърпа и мия веднъж на 1-2 дни с душа( с/без кучешки шампоан) лапи,пишка и дупе.

Общи условия

Активация на акаунт