Любители на кучета - тема 67

• 41 048
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
utro77, аз точно това правя - затварям го в хола докато си обуя обувките и тогава го пускам да излезе, а той през цялото време лае, понеже е затворен  Laughing На мен ми се иска да не се стига до подобно затваряне, но явно това е решението на този етап  Rolling Eyes И аз мисля, че го прави от радост и един вид с това хапане ми казва - хайде побързай, че иска да излизам и нямам търпение.

# 616
# 617
  • UK

Много сладък!
Не знам защо, ама с този нагръдник ми заприлича на един от тези батки, които по цял ден седят във фитнеса и зобят.  Joy

# 618
  • Sofia

Леле, колко е сладурчест! Как да му се сърди човек  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 619

Леле, колко е сладурчест! Как да му се сърди човек  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Невъзможно ми е да му се разсърдя за по дълго от 2-3 секунди.  ooooh! Laughing
Ако не изглеждаше по този начин, отдавна да съм го наритала или пратила в приют, но като ме погледне с тези миловидни очички и всичко е забравено и простено.  Laughing
Той скоро ще стане на 5 месеца, но продължава да е мъничък и да изглежда като бебе  Heart Eyes
Много съм щастлива, че си взех малко кученце и все още мога да го нося с една ръка.  Grinning

Снимката ми е изчезнала  Rolling Eyes Ако има желаещи да я видят ще я кача на друго място за да я покажа отново.
А нагръдникът е много хубав, но не го препоръчвам за дългокосмести кучета.
Ние за сега сме с него, но ще трябва да търся друг.

# 620
  • Euskal Herria
Точно щях да питам за снимката, че при мен не се вижда.

# 621
# 622
  • Euskal Herria
Еее, страхотен е! И как позира! Като малко лъвче е.  Grinning

# 623
Ааааа, значи това е малкият нахалник?!?!

Сладурчо е! Ще се възпита, няма накъде!!!

# 624
Момичета, на едно от бебетата му залепнаха очичките, промивам с лайка, отварят се но като заспи пак са залепнали, няма секрети.Дали ще отмине само с промивки?

# 625
Ако не изглеждаше по този начин, отдавна да съм го наритала или пратила в приют, но като ме погледне с тези миловидни очички и всичко е забравено и простено.  Laughing

Надявам се това да се шегуваш за това болднатото.
 Иначе точно, защото му се сърдиш само 2-3 секунди, не слуша. Трябва малко по-твърдичко.
Кученцата усещат слабост и знаят как да използват сладка физиономия и мили очички.
И за 5 кг. кучета трябва възпитание. Да не е после да скочи да хапе някое по-голямо куче и да стане инцидент.
 Казвам го с най-добри намерения. Просто в последните 2 седмици ми се случи два пъти да се спускат малки кучета и то директно да хапят кучето ми по краката. И се чудя себе си ли да пазя, него ли да пазя или малчовците, които са му колкото главата.

# 626
Момичета, на едно от бебетата му залепнаха очичките, промивам с лайка, отварят се но като заспи пак са залепнали, няма секрети.Дали ще отмине само с промивки?
Това че се отварят е добре, но не мога да ти кажа дали ще отмине само с промивки.
Аз бих го завела да го види ветеринар. Предполага, че не е нещо страшно и ще отмине, но какво трябва да се направи до тогава е въпросът.
Нашият ветеринар ми каза, че не е хубаво да се промиват очите на кучетата с лайка и ми беше препоръчал да си купя Käsepappeltee (не знак как се казва този чай на български).

# 627
Käsepappel-по картинките ми прилича на билката "слез".Широко разпространена у нас.

# 628

Надявам се това да се шегуваш за това болднатото.
 Иначе точно, защото му се сърдиш само 2-3 секунди, не слуша. Трябва малко по-твърдичко.
Кученцата усещат слабост и знаят как да използват сладка физиономия и мили очички.
И за 5 кг. кучета трябва възпитание. Да не е после да скочи да хапе някое по-голямо куче и да стане инцидент.
 Казвам го с най-добри намерения. Просто в последните 2 седмици ми се случи два пъти да се спускат малки кучета и то директно да хапят кучето ми по краката. И се чудя себе си ли да пазя, него ли да пазя или малчовците, които са му колкото главата.

То шега, шега, но във всяка шега има и капка истина  Laughing
Ако беше някое голямо куче и виждах, че хапе и аз не успявам да го контролирам, то колкото и да ми е трудно и мъчно, щеше да се наложи да му намеря нов дом.  Rolling Eyes Аз и затова реших, че е по добре да си вземем някой малчо  Grinning Когато сме навън до сега не е хапал нито хора, нито кучета. Радва се и иска да си играе с всички кучета, независимо от възраст, пол и раса. Най много си е играл с един Шар Пей. Аз през цялото време треперих другото куче да не го схруска, а стопанинът му ме успокояваше и ми казваше да ги оставя да си поиграят и потичат. Моят тогава за първи и последен път беше без повод и Шар Пей-ът се грижеше малчо да не избяга и да тича около нас.  Simple Smile Много обича да тича с деца и много се радва на възрастни и се бута да го галят. Дано така да бъде и в бъдеще.  Praynig Аз също съм виждала малки кучета, които хапят, но си мисля, че го правят от страх. В кварталът имаме едно такова, което не играе с другите и вечно е вързано понеже хапе. Преди 1 година е било нападнато и ухапано от друго куче и се е спасило като е избягало. Стопанинът му го е търсил 1 час и от тогава е агресивно към всички кучета. Sad
Моето се опитвам да го възпитавам доколкото мога, но аз не съм професионален треньор все пак.
Каквото мога ще направя и дано малчо стане едно добро, социализирано и щастливо куче!

# 629
  • София
Малък е още, тренира си зъбите. И моята хапеше повечко в началото. Просто му кажи ясно и високо: "Не хапи".  Полека-лека ще се научи. Между другото, моята даже не си е помисляла да хапе някого навън. Даже не лае, само някои неприятни хора.

Иначе много смешно се обърква /мислех, че кучетата познават близките си/. Когато види момичета на възрастта на дъщеря ми, се спуска към тях и върти яко опашка. Също момчета на възрастта на сина ми, облечени сходно.

Общи условия

Активация на акаунт