Есен е цветна, красива, септемврийче навън не се спира - тема 10

• 63 382
  • 696
  •   1
Отговори
# 510
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Честит празник,дами  Hug Бъдете много щастливи и обичани Hug

Моят мъник вече от около месец казва "Мама" като ме види и аз направо се разтапям.Към баща си също се обръща с "Тати" Heart Eyes

Не ми остава време да се включвам в темичката,но ви следя през телефона Hug

# 511
  • София
Честит празник, момичета. Бъдете обичани, почитани и уважавани.  bouquet Heart Eyes

# 512
Честит празник, мили мами! Пожелавам ви да се чувствате винаги достатъчно красиви, винаги достатъчно желани и винаги прекалено обичани!  Grinning

Аз получих картички на 3 езика от каката.  Mr. Green Много, много мило!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Пожелавам на всеки такава обич.

# 513
И вчера за тържеството, взех та взех 4 китки. Накрая на танците - давам на моето диване 4-те китки и му казвам: Подари ги на който ти прецениш.

Ами, не съм очаквала, че ще подари 2 на госпожите, 1 китка на Боби (Божидар) и една на сестрата на едно от децата в групата.

?!? Ами, пречеха ми, а трябваше да се ядат бонбони!

Joy Joy Joy Joy Joy

# 514
 Joy

Добре се е ориентирал Simple Smile

# 515
Момичета, здравейте и от мен. Аз съвсем забравих да се включвам, но наистина ежедневието става все по забързано с подрастващо бебе под ръка. И ние се радвахме на хубавото време, излизахме на разходки и не ми оставаше време за форуми, а и вече явно сме обиграни мами с пораснали деца, та няма за какво толкова да се оплакваме и да търсим съвети.  Даже темата още е с есенно име, а то вече пролет ще пуква Simple Smile
На Никола вече избиха и 4-те кучешки и сега се виждат едни острички зъбчета като на вампирче. Докато израснат имаше три четири събуждания посред нощ с много неспирен рев. Сега вече заспива сам вечер и през нощта се буди само веднъж за мляко. Вчера даже не се събуди нито веднъж. Дано да е така и за в бъдеще. За гърне още не съм започнала да го слагам и въпреки това ми го носи понякога и сяда. Последният път ми го донесе, седна и после като стана се изака. Иска ми се да се постопли малко и тогава ще започна да го слагам по сериозно. По празниците бяхме на почивка в Балкана. Прекарахме си прекрасно и улучихме страхотното слънчево време.
Май това е от нас засега. До скоро   Hug

# 516
Аз не бих се колебала с гърнето при това положение, щом се вижда, че детето разбира за какво служи и може да си свърши работата вътре. Тези периоди отминават и после вече може и да не иска да го прави. При много деца започва голямо инатене, ако се изпусне момента, в който сами са склонни да го наравят.
Поне за голямата нужда го насърчавай.

При нас стана много лесно. Имахме още 5 дни да мажем с крема, когато малката просто започна да си казва. Сега ми е много спокойно, изобщо не я следя кога за последно е ходила до тоалетна и дали случайно не е мокра. Разчитам, че сама ще сигнализира.
Интересното е, че първата седмица, след като се научи да си казва, спря да се напишква на дневния сън, а от няколко дни спря и на нощния  newsm78 Винаги съм смятала, че няма никаква връзка. И все още така смятам, но просто се чудя дали може чак пък такова съвпадение.

# 517
  • София
Здравейте момичета. Ехх колко са забавни мъниците. Много мило ми стана. Моите сладури не разбраха нищо почти за празника на мама, аз се прибрах късно от работа и деня беше забързан както останалите. Общо взето се надявам като тръгнат на градина и ние да имаме такива прекрасни моменти. Simple Smile
Сега е голямо вълнение покрай тези градини. Дано да ни приемат, че това се оказва по-сложно от кандидатстването в университет  Laughing
Ние имаме малък проблем - кандидатстваме с две деца, като едното за ясла, а другото за градина. Иска ми се да ги водя на едно и също място и това се оказа голям проблем - трябва да кандидатстваме в ОДЗ. Обаче се оказа, че от ОДЗ-тата има такива, че са обявили само една група за съответния набор и всички деца от яслата автоматично се записват в тази група и има 0 обявени свободни места ... Поне в някои градини получаваме 0,1 точки за това, че сме с малка разлика, но какво от това, ако няма прием ...

Юна, браво на вас за казването. Ние още сме си в същото положение - казва, като върши работата, а понякога дори тогава не казва. А с каката бяхме точно така - дневен и нощен го махнахме от раз, никаква разлика дали е през деня или през нощта. В момента, в който реши, че няма да пишка вече в памперса, спря да го прави изведнъж и през деня, и през нощта. Не знам дали е свързано.
Много ми се иска и с малкия да го махнем вече и много се надявам сега като се върна в майчинство и времето се стопли, да постигнем напредък Simple Smile

# 518
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
И ние кандидатстваме за детски ясли вече два месеца,но не го приемат никъде Sad В моя район,където имам най-много точки при кандидатстване има само по 1 или 2 места свободни ( за цял квартал)  ooooh! А има например около 100 желаещи.Аз вече загубих надежда,че ще го приемат.

На гърне не съм го слагала.А вече и не мога,защото съм на работа през деня.Много ме е яд,че не пробвах да го отуча от памперса преди това.Сега се надявам лятото в някоя отпуска да се заема с това.

Прегначик,колко зъбки имате общо?
Валери има 8 предни и 4 кътника.И сега и аз очаквам кучешките,но въпреки че сега не излиза зъбче пак се бъди по три-четири и повече пъти през нощта.Не знам от какво Crazy

# 519
  • Варна
Браво, Юна, май само вие сте приключили окончателно с памперсите, при нас има дни, в които памперса остава сух, но има и дни, в които изобщо не иска да доближава гърнето, явно е въпрос на настроение. Ние също кандидатстваме отдавна за ясла, но където искам все няма места и дано на лято големия прием да успеем

# 520
Жулиета, Никола има 8 предни, 8 кътника и 3 пробили кучешки. Един още стои празен.
Ние също кандидатстваме за ясла и на първия ден за кандидатстване имаше нови групи с по 50 места за прием. Класацията излиза чак на 18.05.

# 521
това за някой конкретен квартал ли е - за яслите, или за всички ясли? То има ли някъде, където да има места? За в София питам, де.

Инак, ние сме с 6 зъба и половина. Това ни е постижението - половината зъбче е от скоро. Иначе, за хапането - хапе добре Wink

# 522
Преди малко попаднах на това гифче и ми стана много смешно. Не съм обръщала внимание малката как реагира на сянката си и дали я забелязва изобщо  Laughing

Joy

# 523
ама че нахална сянка, как преследва детето

хахаххаха

и аз ще го пробвам моя да видим какво ще направи

много ти благодаря за клипчето, с ММ досега се смяхме!

# 524
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Ха-ха-ха доста се смях на гиф-а  Mr. Green
Моят син не обръща внимание на сянката си още.
Иначе имаме цели 13 зъба.Чакам втори кучешки да избива тея дни.

Общи условия

Активация на акаунт