Зъбки имаме 15, мием ги вечер с четка и паста без флуор на Ненедент, очаквах, че няма да ми дава, но ря бързо се научу и й харесва, вкусна й е и пастата.
Катя, тръгна ли на работа, как мина?
. То са минали само два дни всъщност. Когато се върна вечер и двамата се втурват да ме прегръщат и се блъскат и бият взаимно, понеже никой не иска да гушкам дргия и настава пълен хаос - писъци, рев, мрънкане. Дано да преминат бързо през това. През деня ми липсват, обаче от друга страна на работа ми е направо спокойно в сравнение с гледането на тези дивачета. Като сме на обяд никой не ми дърпа чинията или не ми взима залците - от 3 години не съм се хранила така спокойно
Най-много ме натоварва шофирането - вчера и днес за първи път карам сама. А преди това съм карала едва броени пъти с ММ, въпреки че имам книжка от 2011. Направо уцелих момента кога да се уча - в най-лютата зима
, браво на вас. А ние сме едва с 9. Аз отскоро му четкам зъбите с четка и малко паста, но той не е много доволен.
защото ще си им липсвала. Макар, че моят мъник въобще не ме отразява като се прибирам вечер....но явно си е до дете. 
((((((((((
Ако ММ ме изгони от работа, и ми се наложи да си търся друга, да знам какво ме очаква