С какво ви дразнят свекървите – 72

• 86 728
  • 860
  •   1
Отговори
# 75
  • София
От опит с бавачки- няма вариант да наемеш една и съща бавачка само за няколко часа два пъти годишно. Бабите са вариант за гледане няколко пъти месечно, за по няколко часа, при спешна необходимост. Хубаво е, ако тя проявява инициативност за гледане на внуци, но пък от друга страна, е добре и вие да вземете инициативност за комфорта ѝ.
Луничке, ако гостуването на бабата ти е неприятно по някаква причина, винаги има вариант за изпращане на внуците при нея за няколко часа, а в последствие- да си ги вземете, без да е необходима продължителна среща с нея.

пп- не е задължение на бабата да подрежда играчките и дома ви, след игра с дечко

# 76
Миленака, подстригването беше обсъдено подробно в миналата тема. Случи се повторно.  Sad
Молив, аз искам бавачка по 2 пъти седмично, ние ще намерим какво да правим през това време, няма страшно. Може и по три. Т.е. не за епизодично отвреме навреме. Ето например идва годителска среща. Мъжът ми не взима малката, т.е. не винаги, детската работи знаете до колко, родителската на големия е от 6:30. Трябва с тригодишното да ходя на родителска, или ми трябва човек, да вземе детето от детска и да върне вкъщи и да стои до края на родителската. Не е посред нощите, за посред нощите плащам такси, но за 8 вечерта не, съобразявам се с бюджета си и не миткам по нощите, защото ми излиза скъпо, просто е. Прибирам се рано, за да може жената да си тръгне навреме.
Т.е. искам да кажа, че 2-3 пъти седмично, дори и ангажиментът да ми е единия път, втория път ще има с какво да го оползотворя - пазаруване, излизане, не е като да няма. 2-3 пъти годишно не ми върши работа, а се стига до там, защото мъжът ми не иска да плаща, а аз не искам свекървата.
За ходене у тях - ми водя у тях, да, и подстригват. И други неща, които не ми се споменават.

КАГ - добре си напипала нещата. Не съм от дребнавите, просто от примерите този е за казване само, има такива, дето ще ме е срам и в анонимен форум да напиша, камо ли да кажа на глас пред жив човек. Пиша дребните, да. Умишлено.
ОК, ето - тя ми предложи да се оженя за сина й. Зад гърба му, издебна той да отиде в другата стая и почна да бълва. Нещата датират от самото начало на познанството ми с нея и са много.

Последна редакция: сб, 12 ное 2016, 12:17 от Анонимен

# 77
  • Бургас
Значи какво излиза за n път - имаш проблем с мъжа си, не със свекървата. След като продължава да оставя децата на майка си след няколкото й своеволия и въпреки твоето несъгласие тя да се грижи за тях докато ви няма, кой е виновния според теб?!

# 78
За това - той, но темата не е за мъжете все пак.
А и това не променя факта, че не от неговата уста излязоха думите "Мри там", факта, че й е казал за косата и тя е пренебрегнала желанието му и т.н.
А и не виждам той какво е виновен, че тя ми е предложила да се женя за сина й. Нито му беше времето, нито мястото, и явно той е усетил, че не искам, и си е траел. Логично. Е, що пък тя да не уреди работата.....
Има проблем в нея и то сериозен и той влияе на всичките й действия. Никаква мисъл за другия.

Мис Джули, всеки път се надявам, че аз съм грешала и че този път нещата са добре. Викам си - добре бе, хайде, казала каквото казала, голям праз, хайде и този път, нека бъде на неговото, щом държи. И така, път след път... В смисъл, той го прави, с мое съгласие, т.е. той поема ангажимента, казва - няма да прави такива неща, аз съм й казал. Не се безпокой, всичко ще бъде наред. И аз казвам, добре, щом обещаваш, нека да я гледа тя, добре. Е да де, ама после пак същото. Не знам къде е проблема, не присъствам на разговорите им. Доколкото я познавам и отношенията им, тя не го бръсне за слива и не се съобразява с него, както и никога не се е съобразявала, и по-скоро той й казва Това беше лошо, което го направи с подстригването, не го прави пак, тя казва Да, добре, и после зад гърба му си прави каквото си знае. Подмолна и лъжлива е, не е способна да каже директно - не съм съгласна, ще подстригвам, и да си поеме последиците. Говори ми зад гърба му едно, а после пред него - 'Ааа, не е верно, не съм казвала такова нещо'.

Последна редакция: сб, 12 ное 2016, 12:36 от Анонимен

# 79
Ако някоя от бабите остриже детето на своя глава...ами не отговарям за последствията  Whistling
Вие хубаво подхванахте Луната, но тя спомена, че няколко пъти и се пристъпва думата. Нормално да е набрала и всичко да я дразни.

# 80
След предложението за брака ми е ясно, че този човек не е с всичкия си. Подстригването е направо песен.

Наистина ли ви се струва нормално на някое гадже, което синът е довел вкъщи, да й предложите брак от негово име, докато той е в другата стая? Остави гаджето, но що за отношение към собствения си син, аз съм никоя в случая.

# 81
  • София
Ха-ха-ха- това за предложението ми е адски интересно Simple Smile И какво, падна на едно коленце, надена ти пръстена и изтърси "ожени се за милУто ми" Simple Smile
пп- за бавачката- ако не можете да си го позволите, разбираемо, че мъж ти се дърпа, а ако можете- ти намираш, ако трябва- плащаш и си ок. Какво има да мислиш за комбинации, за маневри, за свекървата...

# 82
Мдам, почти.
Щеше да е смешно, почти се разсмях, честно казано, супер комична ситуация беше, но после като размислих след това и ми загорча.

# 83
  • София
 Дяволът е в детайлите. И аз се зачудих какъв толкова е проблема с изпращането - аз дори бих го накарала да я изпрати. Да се видят насаме, пък и жена е все пак. Но явно има и други неща, които коренно променят картинката. А пък ако подстриже самоволно втори път някое от децата, направо ще я поканя да остане, а сутринта ще има "кафе с изненада" -

# 84
Все си мисля, че няма какво да прочетем ново в тая тема и все се изумявам.  Rolling Eyes

# 85
Абе все мъжете виновни, пък свекървата - цялата в бяло Stop айде айде Stop Stop Те тия мъже кой ги е отгледал, възпитал и играл важна роля в живота и възприятията им ? Оп май е майка им демек свекървата. И какво излиза? "Виновните" мъже, са "виновни" защото мама така ги е възпитала. Кое е първоизточника на поведението и нагласата им за живота - мама Mr. Green! Така, че ако 1 мъж се държи за полата на мама и пренебрегва жена си, това е защото тази мама така го е научила и му е втълпила, че освен нея няма друга и тя трябва да е на първо място, пък жената за която ще се ожени или за която е женен - майна й, тя е само за разплод и безплатна домашна помощница. Даже и за детегледачка не става - мама знае най-добре как се гледа бебе! Тая 30 годишна пикла кога е гледала деца, че да знае примерно колко сол се слага в коритото за къпане, а? Mr. Green После мунчовци били, ами мунчовци ще са, мама като им е осакатила възприятията от малки, за да й е угодно на нея така ще е.

# 86
Те тия мъже кой ги е отгледал, възпитал и играл важна роля в живота и възприятията им ?

Бабите им.  Flutter

# 87
  • София
След предложението за брака ми е ясно, че този човек не е с всичкия си. Подстригването е направо песен.

Наистина ли ви се струва нормално на някое гадже, което синът е довел вкъщи, да й предложите брак от негово име, докато той е в другата стая? Остави гаджето, но що за отношение към собствения си син, аз съм никоя в случая.
Ти си в състояние да си спретнеш филм от всичко, както гледам, та каквото и да ти каже човек- все тая!
За да ти каже, че иска да се ожениш за сина ѝ, е възможно:
- да те е харесала, независимо че си с дете от първи брак
- да се е притеснила, че синът ѝ остава стар ерген и по- добре да има някоя- без значение каква, до него.
- да е разбрала от сина си, че се дърпаш, та показвайки че те приема, да се съгласиш.
Може да има и други причини.
Така че, нищо ненормално няма в предложението ѝ, освен нетактичността .
По- скоро, се сещам какво писа ти за държанието си и за проблемите си, и силно се надявам да си ги решила, защото са по- важни от придружаването на свекърва ти до вкъщи.

# 88
Скрит текст:

Ти си в състояние да си спретнеш филм от всичко, както гледам, та каквото и да ти каже човек- все тая!
За да ти каже, че иска да се ожениш за сина ѝ, е възможно:
- да те е харесала, независимо че си с дете от първи брак
- да се е притеснила, че синът ѝ остава стар ерген и по- добре да има някоя- без значение каква, до него.
- да е разбрала от сина си, че се дърпаш, та показвайки че те приема, да се съгласиш.
Може да има и други причини.
Скрит текст:
По- скоро, се сещам какво писа ти за държанието си и за проблемите си, и силно се надявам да си ги решила, защото са по- важни от придружаването на свекърва ти до вкъщи.
А сига бе! Щом изкарвате предлжение за брак идващо от свекървата за нещо нормално ?!?!?!?!!?? Думи нямам до къде може да стигнете за да защитавате свекървите #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy?!?!!

# 89
  • Оптимист по принуда

Хайде бе.

Общи условия

Активация на акаунт