С какво ви дразнят свекървите – 72

• 86 556
  • 860
  •   1
Отговори
# 525
  • София

Момичето казва 2 г. И съвсем спокойно може да са гаджета от ученици и да е на 28 примерно. Ама нали въпросът е да се заяждаме....
Съвсем спокойно може и да не е така.
Не обичам да гадая, затова питам.
Не се заяждам.

# 526
  • при късмета
За сега съм купила един Dincho, ако държиш ще те уведомя и за следващия

# 527
  • Бургас

Момичето казва 2 г. И съвсем спокойно може да са гаджета от ученици и да е на 28 примерно. Ама нали въпросът е да се заяждаме....
Съвсем спокойно може и да не е така.
Не обичам да гадая, затова питам.
Не се заяждам.
Е, аз като ти казах, че съм от 17- 18 годишна с мъжа ми щото спря да ме кълвеш как съм се стискала 10 години за дете. Накрая да ти угодя забременях  Mr. Green

Девера да взима майка си. Тъкмо ще си го обслужва 24 часа в денонощието, пък нали и живее сам. Ако планират дете и жилището не е голямо е съвсем нормално да се повдигне въпроса пред свекървата за бъдещото й местожителство. Или да й кажете, че имате финансови проблеми и трябва да си делите разходите. Може да избяга с писъци  Laughing

# 528

Това е добре, но когато остарееш и не можеш да си плащаш режийните, не забравяй да го подариш на снахата.
Дори няма да питам дали е поне 200 м2 и е в идеалния център на София.

# 529
Има значение, разбира се, на кого е жилището. Ако си е тяхното семейно, снахата не е в позиция да сочи вратата. Щом е на синът/мъжът, излиза въпроса защо е допуснал майка му да заживее с тях и къде е живяла преди това?
 Не харесвам такива имотни саги, защото винаги има нещо недоизказано в тях. Дано никога не ми се налага да имам проблеми от такова естество.

# 530
  • София

Това е добре, но когато остарееш и не можеш да си плащаш режийните, не забравяй да го подариш на снахата.
Дори няма да питам дали е поне 200 м2 и е в идеалния център на София.

Не питай, щото всички отговори ще са " около".
Не познавам човек, който хем не работи, хем изкарва пари, че и апартамент да купи. Mr. Green
Джули, така и трябва- дъртите могат да изпращат и силно положителни внушения! Simple Smile

Последна редакция: вт, 06 дек 2016, 23:33 от absurT

# 531
Папи 6, свеки шум е написано от Саня007, а не от КАГ, /както излиза от съкратения цитат/.  Означава, че свеки вдига шум пред вратата на младите и бебеправенето  е силно затормозено.

Аз като правила къща, лишавала се от много неща  и пестяла всяка стотинка,докато  строихме, мога да кажа, че не е лесно да си оставиш дома и да се изнесеш. Първата нощ, в която отидохме в новата ни къща след 30-год. в голямата къща, не можах да мигна. Мъж ми дори зарони сълзи като  се изнесохме. Трябваше ни време да свикнем, въпреки че го направихме по наше собствено решение и с ясната мисъл, че така ще е най-добре за всички,  А  къщичката ни е в същия двор!  Какво остава да отидеш на село или другаде. Но какво ли не прави човек заради  децата си!? Дори да отиде на квартира. Ама не всеки го може. Най-вече емоционално.

Последна редакция: ср, 07 дек 2016, 18:40 от K.A.G.

# 532
Апъртаментът е купен с ипотечен кредит от приятеля ми. Той го и изплаща. Имаше малка помощ от нея първата година, но от тогава си го плаща сам. Къщата в която живее майката на свекърва ми си е нейна, а свекито е единствен наследник. н.е. си е нейна.
А свекърва ти няма ли свое жилище? Къде е живяла преди приятелят ти да купи апартамент?
Преди това живееха в апартамента с брат му. Той е наследствен от баща му

# 533

Леле така като го казваш звучи ужасно! Но сега ставаме истинско и законно семейство. Искаме да сме сами.
Да не говоря, че правиме опити за бебе вече 2 години и не става. Нейното присъствие допълнително усложнява нещата.
Извинявай, ама 14 години пазене, без да питам и на колко години си, а накрая кандидат- свекървата да е виновна.......... #Crazy newsm78

Точно така, заедно сме от ученици. Сега съм на 30 той на 31.

# 534

Не познавам човек, който хем не работи, хем изкарва пари, че и апартамент да купи. Mr. Green

Изказа се супер неподготвена и ти. Ма Ко не я ли познаваш, тя ги умее тези работи. Хем не работи, хем имот купила  Joy

# 535
  • при късмета
Разбира се, че няма да го подарявам на снаха, взели сме го за нашето дете.  След време взимаме по-малко за нас и той ще живее сам в собствено жилище преди и снаха да се появи.
Някакви други въпроси да или напътствия да имаш?
Не знаех, че само като работиш може да купиш жилище. Запозната съм в детайли със законите в това отношение и никъде не съм го срещала. Иначе е смешно, наистина

# 536
Ми да, би ли обяснила ако не работиш и нямаш собствени доходи как точно ТИ си го купила.
С наследствени пари, с доходи от ренти, наеми и т.н. - всичко това някой друг ти го е подарил и спечелил преди това.
Трети вариант си спечелила от тото.

# 537
  • София

Не знаех, че само като работиш може да купиш жилище. Запозната съм в детайли със законите в това отношение и никъде не съм го срещала. Иначе е смешно, наистина
О,  Sancta Simplicitas! Mr. Green

# 538
  • при късмета
Какво значение има? Пита ме колко имота съм купила, а не колко имам. Това са различни неща.
И като не работя сега, значи ли, че ни съм работила никога. И като говора в настояще и бъдеще време, все пак трябва да се вземе предвид факта, че имам мъж. Ама кой да мисли за тези неща, като само се чуди как да се заяде, всичко е много близо до ума. А кой от всички варианти е не съм длъжна да давам обяснения.
И вила имам можем да оставим сина да живее сам и без да купуваме друг имот след време.
Абсурд, как точно прецени, че не работи е равно на не изкарва пари? Крайна глупаво и посредствено заключение. Даже и в тази тема и ставало въпрос за това и съм споменавала. Ако четеш с разбиране и помниш, както самата ти твърдиш, нямаше да изплющиш такава глупост. Както винаги претенциите не се покриват с нищо

Последна редакция: ср, 07 дек 2016, 00:10 от ма ко

# 539
Попитах те ТИ самата, със собствен труд колко имота успя да си купиш в този живот.
Не съм те питала имаш ли мъж или не, имаш ли наследства и други такива.
ТИ какво спечели със собствен труд. Така по-ясно ли е?

Общи условия

Активация на акаунт