Парфюмни размисли и страсти-204

• 110 833
  • 723
  •   1
Отговори
# 15
Днес си го подарих- Poison girl. Казаха ми, че е и за рожденият ми ден и Деня на влюбените. Ма голям стисльо моят мъж, бе...Simple Smile

# 16
Не, не очаквам. Никой не ми подарява парфюми, освен аз сама на себе си. Не смеят да го правят, защото не знаят, дали ще ми харесат или дали вече нямам някой. Но и нямам намерение да купувам. Grinning

# 17
  • Пловдив
Благодаря за темата, Densi!
Не позволявам близките да ми купуват парфюми,защото вкусът ми е много различен от техния. Най-вероятно аз ще си направя подарък,имам една-две идеи и възнамерявам на Черния петък да ги осъществя,пък ще го сложа под елхата на Коледа.

# 18
  • sofiq
Редовно чета темата,но съм писала 1-2 пъти само с въпрос.
Много ми е интересно да чета ,страхотно описвате аромати и ме палите да пробвам.Аз съм от типа жени верни на един парфюм....преди над десет години открих моя аромат-тотално "любов от пръв поглед".В детайли какво съдържа не бих мога да опиша ,но го усещах като създаден за мен аромат,не просто ме завладяваше,а вълнуваше....да не ми се смеете,но сякаш сякаш от собствената ми кожа бяха остъргали така да ми пасваше.Говоря за gucci rush 2  Heart Eyes

Преди години изчезна от пазара и започнах да търся нова любов,години пробвах различни аромати,но никой не ме завладяваше така,докато не открих versace crystal noir,при него не беше "любов от пръв поглед",първоначално не ме вчечатли,но след няколко години тествах пак и много ми хареса.Женствен и топъл аромат,който ме обгръща като мек луксозен шал.Резултата е че съм се презапасила с няколко бутилки Blush

И на въпроса ...за коледен подарък не очаквам ,но бих приела и двата с удоволствие  Grinning

# 19
  • Варна
И аз като повечето - не очаквам.

# 20
Абе и аз не очаквам, ама ще се озъртам Laughing Laughing Надявам се да си харесам нещо дотогава.

Последна редакция: чт, 10 ное 2016, 21:58 от raznejena*

# 21
  • София
Densi, слънце си  bouquet! Благодаря за Луис  Heart Eyes

За Коледа ми се струва, че ще си подаря парфюм. Чудя се само дали да е бабичка или ориенталец... Много ме влече да е нещо винтидж, макар че скоро си подарих L'heure bleue.

# 22
Предколедно тествам за да си избера какво да очаквам.  Wink

# 23
  • Франция
Благодаря за новата тема  bouquet
Чистосърдечно се надявам тя да завърши различно от последната, а също и от предпоследната.

Очаквам парфюми за Коледа, защото всяка година от много години насам получавам. Поне два, един ще си избера аз, един ще ми подари любимият. Все още не знам кои и много се надявам, че споделеното от вас в темата ще ми помогне да избера Simple Smile

За миналия ми преди два дни празник получих от ЛМ за подарък Hypnotic Poison EDP и оттогава съм само с него  Heart Eyes

Да знаете, че ако над следващата ни тема не бди най-отгоре Gabriel Aubry, изобщо няма да пиша в нея  Crazy Crazy

Скрит текст:

# 24
  • София
Не очаквам парфюмни подаръци за Коледа, освен ако аз самата не си подаря нещо свръхнеобходимо  Mr. Green което не се брои, разбира се Simple Smile

# 25
И аз да се запиша за темата,ако трябва да съм честна,моите парфюми ги придобивам като подарък от сина ми,в месеца около 2/3,докато останалите от темата за размяна,че рядко нещо ми пасва.Да си задам въпросчето от предната тема,никъде в темите не срещнах мнение за Amouage Beloved for woman,искам да видя как се развива при друг и после ще го споделя за него,че днес го получих.Отдавна не съм попадала на такъв парфюм,който за 15 минути се промени три пъти,излязох от стаята и като влязох после,цялата миришеше,едно пръскане,я беше изпълнило цялата и то доста сериозно   Mr. Green

# 26
  • Sofia
В моето обкръжение смятат, че парфюм е последното нещо, от което имам нужда, така че си ги купувам сама.  Grinning
Мисля за празниците да си подаря един Tonka Imperiale Guerlain.

# 27
  • Чукарландия
Благодаря за новата тема, Денс! bouquet

Не очаквам от никого парфюми нито за Коледа, нито за който и да било празник! ММ въобще не разбира от парфюми и затова ми дава парите, с думите: "Избери си сама."Mr. Green
Ако това се брои за подарък - очаквам много парфюмни изненади... Joy

Да отговоря на Rafiqa от предната тема: ММ е абсолютно същия, като твоя приятел - години наред ползваше само Фаренхайт, докато ми писна един ден и му купих парфюм (даже вече не помня какъв) и му казах да го пробва. Първо се дърпаше като магаре на мост, но след това свикна да го разнообразявам. Оттогава не е повторил парфюм. Няма как да стане - аз му ги купувам и точка. Сега е доволен. Mr. Green

И в този ред на мисли, след поредното страхотно ревю на Ковачева , а преди това и Deetron, забърсах за ММ Midnight in Paris, а за себе си Хабанита, която мечтая отдавна и досега все отлагах. Та това са ни предколедни подаръци. Joy

# 28
Денси, благодаря за новата тема  bouquet
За празниците - очаквам неочакваното  Mr. Green

# 29
  • Велико Търново
Благодаря за новата, предпразнична тема, Денси bouquet
Аз не очаквам парфюм за подарък, защото сама си избирам парфюмите, но пък обмислям да си самоподаря/още повече, че след Коледа имам и рожден ден Wink/. Засега си се радвам на Poison girl, но ме терзае мисълта за още един - нещо ванилено, уютно-коледно/на мен пък това ми е най-най- любимия празник Heart Eyes/. Ще се радвам на предложения, без Мюглер - твърде натрапчив ми идва, макар да има ванилия в немалко от произведенията му, имала съм Ла ви е бел, Сеншъс нюд на ЕЛ....искам нещо различно Blush

Общи условия

Активация на акаунт