Парфюмни размисли и страсти-204

• 109 935
  • 723
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Бела, много си смела, браво! Чакам да споделиш как си допадате с Хабанита.  Grinning

Днес отново разносвам един парфюм, който получих от размяна, с голямо удоволствие. Много е вкусен: http://www.fragrantica.com/perfume/Britney-Spears/Fantasy-The-Na … -Remix-22959.html И е много траен. Единственият му минус е (макар че не се знае дали е точно минус това  Wink), че изобщо не се променя. Както се усеща сутринта, при напръскване, така и вечерта, след работа и без подновяване. По принцип не би ми хрумнало да си купя парфюм в този ценови клас (дори не съм ги тествала), но този определено ми е симпатичен.  Heart Eyes

*Biskvitka*, предложението ми е Cuir Beluga Guerlain - точно е като за няколко повода накуп! И е толкова хубав!  Heart Eyes

# 31
  • София
Бисквитка, много обичам за тези студени месеци Chloe Love Intense - много ирисово-хелиотропно-ванилов, сладък и безкрайно траен. Не е толкова пудрено-розов, както оригинала.

# 32
  • Бургас
Бисквитка,моето предложение е Шалимар Суфле. bouquet Най-прекрасната "опушена" ванилия за мен.

# 33

*Biskvitka*, предложението ми е Cuir Beluga Guerlain - точно е като за няколко повода накуп! И е толкова хубав!  Heart Eyes
С препоръка от мен да го разносиш с много проби. Аз получих отливка от мила дама и очаквах този парфюм-шедьовър (според всички), да ми отвее главата. Беше ме срам да напиша какъв е за мен, защото е толкова скъп, толкова ценЕн, толкова желан и защото дамата е отделила от него въпреки това, за да ми изпрати дори без да го искам, беше изненада, голяма изненада! А аз отмих с търкане парфюма от себе си, няколко часа, след като обилно се напръсках, защото ме измъчи...  Embarassed
Затова про-би! Особено пък за толкова скъп парфюм!

А предложение - това. Често си спометавала, че имаме съвпадения. Това е толкова прекрасен парфюм, че не мога да спра да го нося ден след ден и дори вече свидливо поглеждам, че съм преполовила бутилката и това ме притеснява. Отделно, че не се е случвало никога с друг парфюм зя срок от месец и малко! 

Последна редакция: пт, 11 ное 2016, 09:58 от Бижy

# 34
  • Чукарландия
Бела, много си смела, браво! Чакам да споделиш как си допадате с Хабанита.  Grinning

Ааа, Пете, ние сме стара любов с Хабанита, просто никога не сме се вземали, иначе се познаваме взаимно и то много добре си пасваме. Heart Eyes

Бисквитка, +1 за Chloe Love Intense! Мнооого любим. Heart Eyes

Последна редакция: пт, 11 ное 2016, 10:40 от BBeLLa

# 35
*Biskvitka*, не знам моето предложение доколко ще е удачно, предвид нивото на парфюмите, които се обсъждат тук, но един от най-ваниловите аромати, които съм пробвал до този момент е Mad Potion - Katy Perry. Simple Smile
http://www.fragrantica.com/perfume/Katy-Perry/Katy-Perry-s-Mad-Potion-31177.html

# 36
  • София
Благодаря за темата bouquet
не очаквам парфюм, но ще си подаря Chanel No 5 L'Eau

# 37
Mомичета кажете unisex аромат , не много скъп който да е за вечрта

# 38
  • София
Хубава е новата тема bouquet
Купих си Velvet Desert Oud Dolce&Gabbana и успокоявам гузната си съвест, че това ми е коледния подарък.  А аз обичам подаръци и за Нова година Joy Joy

# 39
Бисквитче, ти каква ванилия би предпочела да носиш? Вкусно-гушлива, много сладка, гурме тип ЛВБ, неядлива като ванилова шушулка примерно, с подправки, с цветя, мъжкарееща, със сол?
Аз съм голям ваниломан и в топ 5 са ми Адикта, Ванилията на Серж, Ванилията на Ван Клийф, Хипнотик Пойзън и Ултимативния Код на Армани. Можеш да пробваш и Си, аз него не мога да го нося, но си има много почитатели. Алюр ЕДП може да видиш, както и The One Dolce&Gabbana. Ох, ще вадя The One, приноси ми се, много го харесвам. Heart Eyes
Chloe Love Intense е наистина супер добро предложение и страхотен аромат.

Хубава е новата тема bouquet
Купих си Velvet Desert Oud Dolce&Gabbana и успокоявам гузната си съвест, че това ми е коледния подарък.  А аз обичам подаръци и за Нова година Joy Joy
Честит! Heart Eyes bouquet
Моля те, да споделиш повече за този парфюм, че не го познавам.  Hug

Аз също не очаквам и не получвам парфюмни подаръци от близките ми, ако не съм казала, че искам нещо специално. Няма да искам сега, но ще си купя сама и то не един. И аз обичам Нова година, освен Коледа.

# 40
Не харесвам Куир Белуга. Чак да я трия от себе си не , обаче нещо в композицията ме дразни леко.Също я получих за проба от прекрасна съфорумка , разносих я добре и ще я разнося в студеното пак.  Като неваниломан на който ванилийка му се приисква в най-студеното все пак зимата  Simple Smileс най-голямо удоволствие съм носила Un Bois Vanille Serge Lutens. Току що гръмнах шишенце предколедно Heart EyesДа ми е честито Simple Smile

# 41
Хайде честито! Супер е тази ванилия, супер! Heart Eyes

Аз днес се напръсках с Амбъра на Ван Клийф и получих комплимент, че се носи зад мен много силно и хубаво. Зарадвах се, защото ми е един от най-добрите изстрели насляпо.
Вчера носих Амбъра на Герлен. Той е обаче труден аромат.
Нещо ми е амброво и за утре ще помисля отново за тази съставка.

# 42
  • Бургас
Честито и от мен, bouquet поръчах някои проби на ниш аромати и тази Ванилия е сред тях.Дано ми хареса и да си я подаря. Flutter

# 43
Благодаря ви bouquetДа ви се връщат хубавини!

# 44
Не харесвам Куир Белуга. Чак да я трия от себе си не , обаче нещо в композицията ме дразни леко.Също я получих за проба от прекрасна съфорумка , разносих я добре и ще я разнося в студеното пак.  Като неваниломан на който ванилийка му се приисква в най-студеното все пак зимата  Simple Smileс най-голямо удоволствие съм носила Un Bois Vanille Serge Lutens. Току що гръмнах шишенце предколедно Heart EyesДа ми е честито Simple Smile
Аз ту я харесвам тая ванилия, ту ми идва кухненска. Изобщо не мога да си оформя мнението за нея. И така и не я купувам, защото не знам дали на 3-ия път носене няма да ми писне и да ми е еднообразна. За сега се въртя с тези двата, ако ми се прииска сладко:
http://www.fragrantica.com/perfume/Demeter-Fragrance/Marshmallow-7755.html
http://www.fragrantica.com/perfume/Demeter-Fragrance/Vanilla-Ice-Cream-7757.html
Те са си откровено сладкарски и няма какво да ги мисля и да се вживявам.

Общи условия

Активация на акаунт