Парфюмни размисли и страсти-204

• 109 751
  • 723
  •   1
Отговори
# 450
  • До сърцето...
Днес си получих пробите на Силвен Делакурт, благодаря на veka, че сподели за тази възможност да се запозная с новата и линия.

Пробвах ги, някои по-обстойно, някои даже не ги повторих. Съгласна съм, че има в колекцията "Бял муск" аромати за всякакъв вкус. Аз очаквах повече да ми харесат, защото много ми допада мускуса като нота.
Най-голямо впечатление ми направи Helicriss , много необичаен аромат, тъмен, тайнствен, при мен никаква морска асоциация не възникна. Тамяна в него не е моят, но дава страхотна мистична нотка, с удоволствие ще го пробвам и по-късно, и дори просто така.
И любимеца ми - Smeraldo - много женствен, много нежен, любвеобвилен, но деликатен, точно колкото трябва. Страхотен! Сега не съм в този период (на нежните и женствени настроения), но този парфюм ще бъде в скоро време самоподарен по някой повод  Heart Eyes

П.С. Karie, липсваше в темата  Grinning

# 451
  • Варна
П.С. Karie, липсваше в темата  Grinning
newsm51

# 452
  • The Evergreen State
Аз обичам сладки парфюми като МЧР, имам нощния трезор на Ланком както и ЛВЕБ флорал (летния вариант), Мон Пари на ИСЛ, Армани Си, ползвам ги пестеливо но си ги нося с удоволствие. Когато получа комплимент от близките ми за парфюма който нося се чувствам прекрасно.

Коригирах си мнението като прочетох Ковачева и Idomeneus. Наистина е най-добре да приемем с усмивка мненията различни от нашите  Hug

Последна редакция: чт, 24 ное 2016, 22:43 от Athena

# 453
  • София
По въпроса за лосионите и парфюмите - през зимата много често комбинирам, само че не едни и същи. Общо взето всяка зима си правя нова бленда. Миналата беше кремът на Magnolia Nobile Acqua di Parma плюс там каквото съм пръскала, тази ( от днес за мен си е зима) - олиото на Бронзовата богиня плюс Fashion Decree Atkinsons. Получава се нещо като филия с масло и мед - едното подсилва вкуса на другото  Laughing

По въпроса за споровете - според мен емоцията при парфюмите е много по-решаваща от цената им, сладостта, популярността и други двойнствени критерии. Това което ни свързва в този форум е един специален вид сетивно но и естетическо любопитство, така че да не се подценяваме с дрязги.

# 454
По въпроса за споровете - според мен емоцията при парфюмите е много по-решаваща от цената им, сладостта, популярността и други двойнствени критерии. Това което ни свързва в този форум е един специален вид сетивно но и естетическо любопитство, така че да не се подценяваме с дрязги.
Много добре казано!

# 455
  • Бургас
 Аз не разбирам какво толкова пречат на някои хора сладките парфюми и въобще вълната от сладост? И да се натяква и натрапва тук постоянно до без край за мен е безсмислено и нищо не може да се промени. Peace Харесвам "сладорийките" и не ми допадат "бабичките",това си е въпрос на вкус и личен избор.Да бъдем по-толерантни един към друг.

# 456
Тъкмо реших, че не мога да живея повече без Fashion Decree Atkinsons Grinning и го отстрелях. Много ми е любовен тоз парфюм Crazy Grinning

# 457
Тъкмо реших, че не мога да живея повече без Fashion Decree Atkinsons Grinning и го отстрелях. Много ми е любовен тоз парфюм Crazy Grinning
И на мен, но не съм го отстреляла, защото първо ще си купя един Амуаж, в който съм влюбена и после ще е той вероятно.

# 458
  • на североизток от Рая
 Здравейте!

Търся си ето тази прелест: http://www.fragrantica.com/perfume/Annick-Goutal/Mandragore-1192.html

Имам го в мини шишенце, но почти свърши. А установих, че не мога без него. Обожавам го и ми отива. Потърсих го в парфюми шоп, но не е наличен. Къде да търся, бихте ли помогнали?! Praynig

# 459
  • Germany
Zozina, добре че съм по-спокойна и се занимавам със спорт,  иначе да съм изтрепала като Демони на злото половината клиенти, които са имали неблагоразумието да дойдат на тренировка с този зъл парфюм Mr. Green Приемам с усмивка критиката ти, надявам се и почитателите на Ла ви е бел да гледат така на нея. Нека не забравяме мярката във всяко нещо  Peace

Между другото, тъй като спомена Shanghai Tang, да попитам какви са впечатленията ти от парфюмите им? Аз имам http://www.fragrantica.com/perfume/Shanghai-Tang/Oriental-Pearl-29179.html и съм луда по него  Crazy Crazy Crazy Толкова мистичен, толкова различен, то не е парфюм, а се чувствам, сякаш съм в роман на Агата Кристи. По пирамида четири ноти, в действителност, цяла вселена от усещания и емоции. За съжаление не познавам останалите от серията и съм много любопитна. Ще се радвам всеки, който ги познава да сподели впечатленията си.

karie, честит ти какаов Ангел, да го пръскаш със здраве. Пробва ли вече новия Ангел в кръглата топка? Какво мислиш за него?

raznejena*, честит  Wink Хубавото тепърва предстои  Twisted Evil

idomeneus,  Hug Нямам олиото на Бронзовата богиня, но ще смеся утре двата парфюма, за да видя какво ще се получи, благодаря за идеята  Peace

# 460
raznejena*, честит  Wink Хубавото тепърва предстои  Twisted Evil
Не го открих това хубаво... Tired Никак! А така исках. Confused Обаче след началото по-зле стана.
raznejena, да те радва щом на теб ти се показа красив този Fashion Decree. bouquet

# 461
Благодаря Hug При мен с Руж ноктюрно не се получи, но него го коментирахме доста Simple Smile

Последна редакция: чт, 24 ное 2016, 23:15 от raznejena*

# 462
Ковачева, от къде мога да пробвам този Шанхай пърл, заинтригува ме....толкова мистичен, толкова различен.... Hug Hug

# 463
http://www.emag.bg/parfjumna-voda-za-zheni-salvatore-ferragamo-s … _CMP-129_753_6869

Попаднах на този, подходящ ли е за младо момиче?

# 464
  • София

Мъжът ми е без особени претенции, разни Азаро, Бърбери, Булгари го устройват, свежи аромати.
Синът ми повече се интересува, сега навлиза в период, в който иска да го забелязват момичетата и да се чувства привлекателен. Заради него взех пробите на двете Каролина Херера - 212 NYC  и VIP, но май не са това, което ще го накара да се почувства уверен. Малинката в Дизела ми беше една идея в тази насока, но се оказа провал. Последно като бяхме в дюти фри каза, че му харесали няколко Boss - е взех разни проби /1 и 6/, но ми се видяха много нетрайни. От пробите му хареса на Фаренхайт тоалетната вода. Сега е с  Acqua di Gio тоалетна вода и си го харесва. Явно нещо сладко-свежо трябва да е. Но ми се струва, че някаква нотка кожа или тютюн може да помогне за нужния ефект.

Nibiru22 - Мисля си, че Trussardi Black Extreme ще се хареса то мъжа ти - свеж, мъжествен, но и модерен.
Също така Ermenegildo Zegna Uomo, както и Ermenegildo Zegna Z Zegna подозирам, че биха му се харесали. Стилни са, хармонични и стоят много хубаво на повечето мъже.

За сина - Paco Rabanne Invictus Aqua - много хубава версия, която смятам, че ще му допадне. Отлична трайност и присъствие.

Общи условия

Активация на акаунт