Парфюмни размисли и страсти-204

• 109 698
  • 723
  •   1
Отговори
# 570
Има го онлайн,аз не съм сред почитателките му,всъщност не харесвам нищо на Кашарел.
И аз, без Глорията обаче. Тя е чудо на чудесата! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Nibiru22, вероятно е грешка. Peace

# 571
  • Germany
Момичета и момчета, някой ако познава http://www.fragrantica.com/perfume/Tiziana-Terenzi/Ecstasy-16524.html, моля да сподели впечатленията си  Praynig
Много ми е важно. Интересува ме най вече тамяна, дали е църковен и с кой друг тамян бихте го сравнили. Благодаря.

# 572
Имам една чуденка и не мога да намеря отговор в интернет. Някой случайно да знае защо на Gucci Premiere парфюмната вода обявяват различен състав, от една страна на сайта на Гучи и във фрагрантика:
Top notes of bergamot and blackberry; Heart notes of orange blossom and musk; Base notes of patchouli and sandalwood,
а в няколко сайта, например фрагранс директ и енцо е със съвсем друга пирамида:
top notes of Orange Blossom and Bergamot, middle notes of Musk and White Flowers and Leather and woodsy base notes.
Сравнително нов парфюм е, за да е вече реформулиран. Друг вариант е просто да е грешка и да преписват един от друг. Трети - някаква бюджетна версия. Четвърти - да е менте, ама защо ще набиват в очите разликата... Някой да има предположения?
Според мен е недоглеждане, тъй като втората пирамида е частично описание на EDT версията.

# 573
Момичета и момчета, някой ако познава http://www.fragrantica.com/perfume/Tiziana-Terenzi/Ecstasy-16524.html, моля да сподели впечатленията си  Praynig
Много ми е важно. Интересува ме най вече тамяна, дали е църковен и с кой друг тамян бихте го сравнили. Благодаря.
Аз поръчах две проби преди време, но на други нейни парфюми.
Единият е 100% парфюм на Денерис. Ще го опиша.

# 574
  • София
Аглая, на ме все още ми харесва Jouet! Поне от капачка, не е останало нищо за тест за съжаление (моето е от малките шишенца изглежда като 15 мл.)
Не бих го издирвала все пак, ще си запазя шишенцето за спомен.

# 575
Парфюмите на Demeter отдавна ги виждам по сайтовете и наистина изглеждат интересни, макар и на пръв поглед да са семпли.  Simple Smile  Май наистина трябва да ги пробвам скоро.
Мисля, че има доста интересни неща сред тях, въпреки смешните и непретенциозни шишенца Peace

Винаги са ми били много любопитни, но не съм имала възможност да ги пробвам. Някои звучат определено страшно Simple Smile
Шишенцата са ми последния проблем Simple Smile

# 576
И аз, без Глорията обаче. Тя е чудо на чудесата! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Глория наистина е чудо на чудесата, до момента не съм намерила нищо което да се доближава до нея

# 577
Дами,има ли някой впечатления от парфюма на Пако Рабан-Олимпия.Някой ползвал ли го е,много  Praynigда ми сподели.

# 578
Парфюмите на Demeter отдавна ги виждам по сайтовете и наистина изглеждат интересни, макар и на пръв поглед да са семпли.  Simple Smile  Май наистина трябва да ги пробвам скоро.
Мисля, че има доста интересни неща сред тях, въпреки смешните и непретенциозни шишенца Peace

Винаги са ми били много любопитни, но не съм имала възможност да ги пробвам. Някои звучат определено страшно Simple Smile
Шишенцата са ми последния проблем Simple Smile
Ако има възможност човек да се поровичка из тях, се намират много интересни неща, за смешна сума Sunglasses

Радика, Miller Harris-а пристигна. Абсолютно съм влюбена, щастлива и доволна. Няма да разпадаме по съставки, не съм нито ботаник, нито химик, нито съм отраснала в гора, нито на село, за да знам кое как точно мирише...Усещането е много успокояващо, все едно си седнала пред камина и наред с дърветата, горят и борови клонки, усеща се смолата, сладостта и пушека от горенето й, ароматът е и силен, като черната част на пушека Laughing...Абсолютна нирвана.
Цялостното преживяване на парфюма е прекрасно, стилна кутия, шишетата ги знаеш, чудесни са с ръчно рисуваните цветя, като стар учебник по ботаника...Изключително стилен аромат, който дори може да влезе в категорията уд. Страшно попадение е за мен. Но все пак ти препоръчвам проба, тъй като това е екслузивната серия и цените са неприятни. Задължително трябва да ти харесва много, за да направиш инвестицията (поне според мен). Мисля, че няма смисъл да си купуваш Intense версията, този е достатъчно присъствен и мощен. Дано съм била полезна Peace

# 579
Zozina, oписанието ти ме пренесе в съвсем друго измерение  Heart Eyes
Завиждам ти! Обожавам пушеци всякакви.
Радвам се, че "дори не може да влезе в категорията "Уд", защото не съм почитател на преексплоатираните удове.

Demeter не ми е попадал, въпреки че отдавна им следя интересните предложения. Със сигурност бих се "ровичкала" в тях като малко дете, което (пре)открива света край себе си.

Днес съм обвита в моя любим "Ню", който винаги нося със сняг  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 580
  • Чукарландия
Дали някой коментира скоро или така ми се струва (сякаш бях мернала писано из темата), но сега като пусна търсачката за Secret de Rochas Oud Mystère Rochas, нищо не намира. Моля, някой ако го познава, да ме "светне". Mr. Green

Последна редакция: ср, 30 ное 2016, 12:13 от bubanka

# 581
Ставаше въпрос за:
http://www.fragrantica.com/perfume/Demeter-Fragrance/Dirt-7782.html
и
http://www.fragrantica.com/perfume/Demeter-Fragrance/Thunderstorm-5966.html

Страшно успокояващи аромати, носещи много дзен усещане, връхлитат те спомени от детството, как си играеш навън след извалял се летен дъжд, когато затоплената прах е намокрена или как се разхождаш в есенна гора, с подгизнали листа. Уникално спокойствие носят тези аромати.
Точно! И на мен Thunderstorm страшно ми харесва. Dirt не съм пробвала, но като гледам е must просто.
По едно време бях полудяла по Bonfire, който мирише на запалени листа, в тъмен и мъглив есенен следобед,; тъкмо да се наканя да го взема и той изчезна; после го намерих, но пък тръпката ми беше изчезнала.
Много хубави аромати са, макар и нетрайни, и е хубаво да си взема нещо за разнообразие и почивка на носа.

Дами,има ли някой впечатления от парфюма на Пако Рабан-Олимпия.Някой ползвал ли го е,много  Praynigда ми сподели.
След голяма първоначална страст и изпръскано половин шише, другата половина отлежава повече от година и дори не знам дали ще й посегна пак някога. Хубав е, много сладък, но пък има някаква акватична нотка /може и солта да е, не знам, на мен солта на нищо не ми мирише принципно/ го спасява от това да е задушаващ за този, който го носи. Силен и траен. Общо взето, синтетично сладък жасмин, модерна ванилия /тоест сладкарска и въздушна, не тежката, гъста пелена, по която припадам лично/ и акватична нотка - това е моето усещане за него. Хубав е, но не е нещо изключително и зашеметяващо. Peace

# 582
Zozina, oписанието ти ме пренесе в съвсем друго измерение  Heart Eyes
Завиждам ти! Обожавам пушеци всякакви  Hug
Радвам се, че "дори не може да влезе в категорията "Уд", защото не съм почитател на преексплоатираните удове.

Demeter не ми е попадал, въпреки че отдавна им следя интересните предложения. Със сигурност бих се "ровичкала" в тях като малко дете, което (пре)открива света край себе си.

Днес съм обвита в моя любим "Ню", който винаги нося със сняг  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Tsugumi, да уточня, може да влезе в категорията уд, въпреки, че не е посочена такава съставка, явно общото усещане от горящи дървеса и смоли, както и многото подправки, създават такова впечатление....Но в никакъв случай не става въпрос за ориенталският вариант на уд, въпреки ориенталското звучене на аромата от характерните подправки...Все едно си на малка хижа в планината , с горяща камина...какво повече му трябва на човек Laughing
Аризона, благодаря, че сподели, ще се разровя и аз за Bonfire:))))

Последна редакция: вт, 29 ное 2016, 13:47 от Zozina

# 583
  • Бургас
Все харесвам сладки аромати,но с Олимпея не се получи тръпката. LaughingАдски нахален и лепнещ от сладост парфюм за мен, дори солта не го спасява.Отваря се с пресни цитруси и много джинджифил,всъщност най-ми допада началото,в базата ми става супер скучен.Трайността му е сериозна над 10часа,трябва да се пръска умерено иначе задушава. Свързвам го с плаж,солени тела,ваканции.

Последна редакция: вт, 29 ное 2016, 14:02 от Bright Crystal

# 584
  • София
Моля, споделете впечатленията си от Black Opium Nuit Blanche

Общи условия

Активация на акаунт