След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -203ღღ

• 23 342
  • 760
  •   1
Отговори
# 660
И сега утре Кюса ще се яви с Боре в Мола ,ама всички ще плюят Кита.Каква хитруша се яви Гупа.  Mr. Green
мда, пък тя може и да е в залата, ама на задните редове  Mr. Green

# 661
мирише, каза  hahaha hahaha hahaha hahaha аууу, сега ще му тръгне име  Laughing Laughing

Ох,нз за дистанцията дали е с умисъл,ама все още им се чудя на местата  Rolling Eyes по-голяма глупост не очаквах  Rolling Eyes  
Тоя път даже не бяха през место Joy
Тя в началото на редицата,той по средата

# 662
Изглежда много  добре с грима

И сега утре Кюса ще се яви с Боре в Мола ,ама всички ще плюят Кита.Каква хитруша се яви Гупа.  Mr. Green
ами да се яви Peace какво да прави  newsm78 тя е до него  нищо ,че гледа Елчин както не я гледа нея
Елчин като бяга  да е до нейния хубавец.

# 663
Той дядото, дето обяви наградата на Елка, не е виновен, че я изправиха на сцената преди да я обявят. Тя се извини, че с излизането отзад е щяло да бъде трудно да се появи отново за индивидуалната награда, затова се е появила преждевременно. Но въпреки всичко организацията е под всякаква критика. Водещият е отвратителен, винаги ми е бил такъв. Водещата е много приятна, обявява всичко ясно и кратко.

На мен Елка изключително много ми хареса - рокля, прическа, аксесоари. Но бяга от Боре като дявол от тамян. Наистина срамота.

Ако Гупа не се появи някъде из залата на някоя снимка, повече няма да я плюя. Може да е безцеремонна, но ако не се тика да се явява на служебни ангажименти като Пеперудите, ще ѝ отдам нужното уважение за това и ще понасям безропотно всички други изяви в мола и ресторантите.

# 664
Той дядото, дето обяви наградата на Елка, не е виновен, че я изправиха на сцената преди да я обявят. Тя се извини, че с излизането отзад е щяло да бъде трудно да се появи отново за индивидуалната награда, затова се е появила преждевременно. Но въпреки всичко организацията е под всякаква критика. Водещият е отвратителен, винаги ми е бил такъв. Водещата е много приятна, обявява всичко ясно и кратко.

Shocked Shocked Shocked  ужас...
ама и дядката можеше да не си ланка толкова време, той другият мъж го побутна,ама той не ще да млъкне  ooooh! и Елка си седи там...мн тъпо  Tired Tired

# 665
# 666
Охохо  #Crazy Mr. Green

# 667
Брех, тоя път не гледа като бурсук  Mr. Green полуусмивка е пуснал

# 668
ми може  Mr. Green

# 669
и как са се усмихнали един на друг  Mr. Green Mr. Green

скрити лимонки са,да знаете  Whistling Whistling

# 670
И сега утре Кюса ще се яви с Боре в Мола ,ама всички ще плюят Кита.Каква хитруша се яви Гупа.  Mr. Green
ми може  Mr. Green
Е, то за нея няма смисъл да ходи, ако няма да я видят всички Mr. Green
Ако беше там щеше да се изтъпани най отпред, нямаше да се стърпи да кротува в някой ъгъл  hahaha hahaha

# 671
Скрит текст:

Shocked Shocked Shocked  ужас...
ама и дядката можеше да не си ланка толкова време, той другият мъж го побутна,ама той не ще да млъкне  ooooh! и Елка си седи там...мн тъпо  Tired Tired
Наистина ужасна организация. Дядото наистина говори дълго. Другият мисля, че беше синът му, поне така разбрах. Явно е някакво име в шоубизнеса им, Боре каза, че е чест да получи наградата си от него. Залата му показа голямо уважение.

Как хубаво се гледат, нали си излизат заедно, канки са! Mr. Green

# 672
Нергис ги подканва

Сечо как гледа newsm78

Абе тия  двамата са като гузен негонен бяга hahaha hahaha да се застраховат ,че между тях няма нищо Joy Joy

# 673
  • Сърцето ми остана в Истанбул...

Да се бяха и разцелували  Whistling

# 674
Брех, тоя път не гледа като бурсук  Mr. Green полуусмивка е пуснал
Обаче ответната страна го подмина кат пътен знак ахха

Общи условия

Активация на акаунт