След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -203ღღ

• 23 337
  • 760
  •   1
Отговори
# 690
Покрай наградите не си честитихме новият Президент  Party Party Party

newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

# 691

и естественно Елка липсва,на масата зад Борко са Сечо,Шенол и май Деврим
Не липсва само Елка  Peace
Наргиз и Онур също ги няма,Мюге също,така че не я обвинявайте веднага що я нема Peace

И компанията е изцяло мъжка,чий да го дири там сред мъжете
коя Мюге newsm78 или имаш в предвид Мелда  Mr. Green ,до Шенол има жена и до Сечо има други така че не се знае може и да са останалите от компанията

# 692
дори и на самостоятелните снимки е притеснена  Tired  мн ми стана гадно за нея и за стеклата се ситуацията  Confused

# 693
Покрай наградите не си честитихме новият Президент  Party Party Party

newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44
кой,кой  Rolling Eyes

# 694

Да си гледаме Дефмерите по дълго до като Елбарите  в реала се чудят как  си прикрият химията Joy Joy Joy

Последна редакция: нд, 13 ное 2016, 21:28 от eliNIM

# 695
Скрит текст:
Нергис ги подканва

Сечо как гледа newsm78

Абе тия  двамата са като гузен негонен бяга hahaha hahaha да се застраховат ,че между тях няма нищо Joy Joy
Twisted Evil Точно това е моят извод, като ги гледам. Гузен негонен бяга!
Peace
Кюса си изигра перфектно картите. Три месеца Борко къде падне и седне хвали филма ѝ, всяка седмица преди серията тя се появява с Баръш някъде, което взривява феновете- дори четох, че някои не гледат онлайн сериала по тази причина- не знам колко е вярно; всеки ден я по вестници, я по тв предвания тя е героиня, та че един ден няма да се яви с Баръш- голяма работа. Ще си спести фенската ненавист. А предстои премиера на филма и тогава може да получи пак нужната подкрепа. Не знам Елчин защо така сглупи пак, дано тя си знае. във всеки случай негативизма ще се изсипе върху нея и кита, ама няма да му е сефте.
Доре, ти го каза, че не вярваш, че Кюса ще иде, защото тя знае, че няма да спечели от това и излезе права - хитра лисица е Кюса, не може да не го признаем. Знае как да си изиграе картите в нейна полза. Елка постъпи глупаво. знае миналата година след наградите каква вълна на недоволство имаше и какъв беше края. Но знае ли се как я притиска Кито, може да е принудена, заради спокойствието си Tired

# 696
Нергис ги подканва

Сечо как гледа newsm78

Абе тия  двамата са като гузен негонен бяга hahaha hahaha да се застраховат ,че между тях няма нищо Joy Joy

Ма много са готини и  толкова са ми смешни  Joy Има някакво надцакване при тези и това си е  Peace Нашият се скъса да развява оная навсякъде и да убеждава всички колко е кадърна и колко се обичат, чак и кола ходиха да избират. Нашата сега доведе другият смешник и в същото време имат такава химия тия двамата  Crazy, Вижте на Сечо физиониомията, веднага се сещам за всяка снимка зад кадър как се гледат и как се забавляват.
Да са им честити наградите, а ние продължаваме в сериала, в реала...кой както го усеща  Wink
Абладжъм  Hug
То малко физиономията на Сечо е - аааа събраха ли ви един до друг  hahaha

# 697
  • Perla
Нергис ги подканва

Сечо как гледа newsm78

Ма много са готини и  толкова са ми смешни  Joy Има някакво надцакване при тези и това си е  Peace Нашият се скъса да развява оная навсякъде и да убеждава всички колко е кадърна и колко се обичат, чак и кола ходиха да избират. Нашата сега доведе другият смешник и в същото време имат такава химия тия двамата  Crazy, Вижте на Сечо физиониомията, веднага се сещам за всяка снимка зад кадър как се гледат и как се забавляват.
Да са им честити наградите, а ние продължаваме в сериала, в реала...кой както го усеща  Wink

Peace

Абе аз, като гледам и тия снимки, виждам, че и тука им е смешно, щото Борко с големите паламарки направо щеше да настъпи роклята на Елка. Че има стеснение, има, но да се избягват чак, не виждам newsm78

А какво стана с наградите за песен?

# 698
Доре други я взеха Peace

# 699
Аз пък оставам с усещането, че има споразумение между двамата, не надцакване. Така си прехвърлят топката с красивите си любови от реала, че да не знаем на кого да се ядосваме, че все още няма Елбар в реала. Цяло лято и есен стреляхме Гупа и Боре, Кита се беше скрил в окопа. Сега него го изправиха срещу дулата и съответно Елка. Прехвърлят си горещия картоф (фенската любов и фантазия) Боре и Елка, и така тя не се концентрира в разочарование с определена посока, ами се чуди към кого да се насочи. Те си осигуряват спокойствие, за нас остава объркването. Mr. Green

# 700

То малко физиономията на Сечо е - аааа събраха ли ви един до друг  hahaha
щото  знаят зад камера,че бягат един от друг  Joy Joy Joy Joy  

много е нежна

# 701

и естественно Елка липсва,на масата зад Борко са Сечо,Шенол и май Деврим
Не липсва само Елка  Peace
Наргиз и Онур също ги няма,Мюге също,така че не я обвинявайте веднага що я нема Peace

И компанията е изцяло мъжка,чий да го дири там сред мъжете
коя Мюге newsm78 или имаш в предвид Мелда  Mr. Green ,до Шенол има жена и до Сечо има други така че не се знае може и да са останалите от компанията
Мелда ли е Joy много ги бъркам  hahaha то Мюге имаше,Мюжде  newsm78

Има няма,ма не е само Елка липсващата  Peace  така че да не я упрекваме само нея,може и Боци да е причината да страни тя

# 702
  • Perla
Скрит текст:
Скрит текст:
Нергис ги подканва

Сечо как гледа newsm78

Twisted Evil Точно това е моят извод, като ги гледам. Гузен негонен бяга!
Peace
Кюса си изигра перфектно картите. Три месеца Борко къде падне и седне хвали филма ѝ, всяка седмица преди серията тя се появява с Баръш някъде, което взривява феновете- дори четох, че някои не гледат онлайн сериала по тази причина- не знам колко е вярно; всеки ден я по вестници, я по тв предвания тя е героиня, та че един ден няма да се яви с Баръш- голяма работа. Ще си спести фенската ненавист. А предстои премиера на филма и тогава може да получи пак нужната подкрепа. Не знам Елчин защо така сглупи пак, дано тя си знае. във всеки случай негативизма ще се изсипе върху нея и кита, ама няма да му е сефте.
Доре, ти го каза, че не вярваш, че Кюса ще иде, защото тя знае, че няма да спечели от това и излезе права - хитра лисица е Кюса, не може да не го признаем. Знае как да си изиграе картите в нейна полза. Елка постъпи глупаво. знае миналата година след наградите каква вълна на недоволство имаше и какъв беше края. Но знае ли се как я притиска Кито, може да е принудена, заради спокойствието си Tired

Виви, бях почти 100% сигурна, че Кюса няма да отиде. Нищо повече не може да спечели. А ѝ предстоят други възможности. Но за съжаление не познах, че и двамата ще бъдат сами. Елка се насади на пачи яйца. Хубавото е, че досега май не усещам някакви гневни настроения сред феновете, та дано все пак сериалът да си продължи до края на сезона Praynig

# 703
Цитат
Елка постъпи глупаво. знае миналата година след наградите каква вълна на недоволство имаше и какъв беше края. Но знае ли се как я притиска Кито, може да е принудена, заради спокойствието си Tired
Не влизайте във филма пак,че Кито я бил притиска  Peace така е решила,така е направила  Peace според мен тя мн разчита на подкрепата на Юнус, колкото и на нас да не ни се вярва  Peace Нз до колко са силни чувствата им,любов ли е или навик,но си е факт,че са заедно и не се страхуват да се покажат  Wink  за наш ужас  Laughing Laughing

Скрит текст:
Нергис ги подканва

Сечо как гледа newsm78

Peace
Абе аз, като гледам и тия снимки, виждам, че и тука им е смешно, щото Борко с големите паламарки направо щеше да настъпи роклята на Елка. Че има стеснение, има, но да се избягват чак, не виждам newsm78

Peace

# 704
  • На юг от тук
Пеньоара и не ми харесва изобщо  ooooh!

+1

Общи условия

Активация на акаунт